Polat: "İstifa Etmeyi Düşünmüyorum"

Cevap: Divan Kurulu Toplantısı Devam Ediyor

Medya önünde bu kadar büyük bir şirkete bu şekilde çıkış yaparsanız, o şirket anında sözleşmeyi feshedebilirdi. Bence şanslıyız. Adını ağzıma almıcam demek ne demek?

Zaten sözleşme feshi olsa stadın adı Türk Telekom olmayacaktı. İlla sizi dediğiniz gibi "Adınızı staddan kaldıracağım " demesi gerekmiyordu. Bu şekilde çıkış bile sözleşme feshine yeterdi.

ya haklısın orda da işte telekom o tarz atara atar bi firma olmamasının yararı oldu artık..

Öyle görünüyor ki; Süper Lig puan tablosunda 2. sayfada çıkmayı, sıralamadaki 11.liği ve Alex ile Niang ikilisinden daha az gol atan bir takımı yaratmış yönetimi savunanabilenler var maalesef...

Malesef.. Diyorum bu adam dünyanın en şanslı başkanı.

bir başkanın başarısız olarak adledilip savunulmaması,istifa etmesi nasıl olabilir başka?nasıl savunulur bu yönetim?bu kadar mı koltuk sevdalısı bu insanlar?defolun gidin ya!spor programlarını izleyemiyorum,maçlara bakamıyorum,fb li arkadaşlarımla atışamıyorum.ne hakkınız var milleti bu hale getirmeye?

Bişey yapmalı.

bir başkanın başarısız olarak adledilip savunulmaması,istifa etmesi nasıl olabilir başka?nasıl savunulur bu yönetim?bu kadar mı koltuk sevdalısı bu insanlar?defolun gidin ya!spor programlarını izleyemiyorum,maçlara bakamıyorum,fb li arkadaşlarımla atışamıyorum.ne hakkınız var milleti bu hale getirmeye?
Seninle hala atışan febeli mi var? bende durum daha beter adamlar sizi hakemlerde yaktı okadar üzülmeyin diye ciddi ciddi teselli veriyorlar birader bana, ben asıl ona deliriyorum.

Ne zaman konuşacak BÜYÜK BAŞKAN!?

hayri kozak : inan kırac'ın telegoldeki acıklamaları camiada pek tatlı karsılanmadı. fikirlerini acıklamak uzere kendisini genel kurula davet ettim. kendisi de kırmadı geldi sagolsun. burda yaptıgı konusma daha dogru bi zeminde olmus oldu.

Hayri Kozak bizim foruma birşey gönderdimi..Bildiri falan:D

Cevap: Divan Kurulu Toplantısı l CNNTÜRK

bi uye cikip adnan polat devam etmeli demis,salondaki uyelerin cogu alkislamis.

hayri kozak : baskan ve yonetimin kendi iradesiyle secime karar vermeli. erken secime gitsin.

hayri kozak : imza kampanyasına karşıyım.Önümüzdeki yılların gelirleride harcandı.

hayri kozak : kombinelerin geliri tuketildi.

arkadaslar ntvsprda konusmalar saat tam olarak kacta basladı.kaçırdıgım için nartv den izleyecegimde?

Hayri Kozak 3 yıllık satıldı zannediyor kombineleri. 1.5 yıllık satıldı.

Sadece Localar 3 yıllığına satıldı.

adam felaket tellalı gibi :)

Büyük (!) Baskan Adnan Polat Efendimiz konustu mu?

Hayri Kozak kanımca İnan Kıraç'tan daha mantıklı bi adam.

Finansal tablonun konuştukları kadar kötü olduğunu hiç sanmıyorum yoksa Adnan Polat ve Işın Çelebi ve Haldun Üstünel bu kadar rahat konuşamazlardı.

Geri
Üst Alt