Portekiz 7-0 Kuzey Kore | 21 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: Portekiz 7-0 Kuzey Kore | 21 Haziran |Maç Sonucu

Hehe Ronaldo'nun kapasitesi bu o zaman ? :asd:

Daha ne yapsın dediğine göre :asd:

pardon da bir futbolcu gol asist pozisyon hazırlama (net gol pozisyonları) yaptıktan sonra ne yapması lazım.bunları zaten yüksek kapasitede bir oyuncu yapar.daha ne yapıorlar??futbolda başka bir şey yapılmasına gerek yok bildiğim kadarıyla.

Bu dünya futboluna bir tane Ronaldo geldi, o da Luiz Nazario De Lima Ronaldo.Her zaman ilk başta anılacak olan oyuncu o olacaktır.Takım'ın ihtiyacı olduğu anda yanında olmuyorsa, ne kadar büyük oyuncu olduğunuz tartışılır.

ya hadi oyunculuguna laf atıyonuzda tipine neden laf atıyonuz Apaçi diyonz?

Messi cok yakısıklı belki ondandır ? :D cekemiyosunuz o kadar.

pardon da bir futbolcu gol asist pozisyon hazırlama (net gol pozisyonları) yaptıktan sonra ne yapması lazım.bunları zaten yüksek kapasitede bir oyuncu yapar.daha ne yapıorlar??futbolda başka bir şey yapılmasına gerek yok bildiğim kadarıyla.

7-0'lık maçda 3-0'dan sonra oyuna dahil olmakda ayrı bi yıldızlık herhalde:asd:

Neredeydi bu herif o dakkaya kadar?.K.Kore dağıldıktan sonra bizim Aydın'da show yapar :asd:

Ya da neredeydi Fildişi maçında :asd:

Bu dünya futboluna bir tane Ronaldo geldi, o da Luiz Nazario De Lima Ronaldo.Her zaman ilk başta anılacak olan oyuncu o olacaktır.Takım'ın ihtiyacı olduğu anda yanında olmuyorsa, ne kadar büyük oyuncu olduğunuz tartışılır.

Adam daha ne kadar takımın yanında olmayacak. 2 senede 2 EPL şampiyonluğu 1 CL kupası 1 CL finali. Adam kendi alanındaki en büyük 2 kupayı da almışsa daha ne yapsın?

2 sene 3 kupa 1 final?

Herşey yakışıklı olmak değildir.Messi yakışıklı olmayabilir, ama sempatik olma konusunda Ronaldo'dan fersah fersah öndedir.Ronaldo'da hem tip yok, hem de sempati.Kendi adıma konuşuyorum, çok şükür Ronaldo kadar tipsiz değilim.

Herkesin fikri kendine dostum.:)3-5 maçını örnek göstermek değil olay anlatmak istediğimi yazdım zaten.Hiçbir önemli maçta takımı ona ihtiyaç duyarken takımı ayağa kaldıramamış,sürükleyememiş bir adam Ronaldo.Lider vasıflarından yoksun.Messi Kore maçında tam zamanında ağırlığını koyup maçı kazandırdı mesela.Ronaldo bunları yapamayan bir oyuncu.Bana göre de hiçbir zaman büyük oyuncu olarak anılmayacak bir adam fanatik sevenleri dışında.

İnancım, bu dediklerin futbolcuya oynadığı takımdaki sistemde verilen görevlerle alakalı şeyler.. ManU'da Ronaldo bir çok maçı çevirmiş bir futbolcudur keza geçen sezon Madrid'te de ağırlığını koyup maç çevirmişliği vardır bir çok kez.. Her ne kadar istemesem de sırf sen dediğin için Messi ile kıyaslayalım o zaman.. Messi altyapıdan itibaren Barça'nın sistemini yemiş yutmuş bir futbolcu olarak neler yapması gerektiğini bilen ve aldığı serbestlik görevini ise harikulade uygulan bir futbolcu zira ben de Messi'nin Barça sistemi sayesinde yıldızlaştığını kısmen düşünenlerdenim.. Messi'nin yokları oynadığı, hiç bir şey yapamadığı maçları yok mu yani? Var elbette insan bunlar sonuçta, kariyerlerinde ve futbollarında inişler ve çıkışlar olacaktır doğal olarak.. İkisi de harikulade futbolculardır ve ikisininde kendine has özellikleri var.. Ha bak ben şunu savunuyorum bir de Messi mesela bir ManU'da yada Chelsea'de de görmek isterim; neden dersen bakalım futbol zekası neo-total futboldan başka bir sistemi yiyip yutacak ve orada da parlayacak kadar üst düzeyde mi?

Adam daha ne kadar takımın yanında olmayacak. 2 senede 2 EPL şampiyonluğu 1 CL kupası 1 CL finali. Adam kendi alanındaki en büyük 2 kupayı da almışsa daha ne yapsın?

2 sene 3 kupa 1 final?

Sen oraya, kendisiyle kıyaslanan Messi'nin başarılarını getirirsen çok memnun olurum :)

messi ye tpisiz diyosan bi dünya göz hastanesine gitmekte fayda var,ronaldo gibi saçlarını jöleleyip jöleleyip çıkmıyor maça ondandır belki:o

Herşey yakışıklı olmak değildir.Messi yakışıklı olmayabilir, ama sempatik olma konusunda Ronaldo'dan fersah fersah öndedir.Ronaldo'da hem tip yok, hem de sempati.Kendi adıma konuşuyorum, çok şükür Ronaldo kadar tipsiz değilim.

hmm ok.

Cristiano+Ronaldo+sunglasses.jpg

Pauauhauhaoahuah :asd: :asd:

Sen oraya, kendisiyle kıyaslanan Messi'nin başarılarını getirirsen çok memnun olurum :)

Ben Messi'den iyidir diyenlerden değilim ancak takımın ihtiyacı olduğunda yanında olan tek adam şişko Ronaldo'dur demek hem Messi'ye hem Ronaldo'ya küfretmektir.

Messi'nin istatistiklerini koymama gerek yok. Arsenal maçında yaptıklarından sonra...

hmm evet ilk golü kesinlikle ronaldo atmalıydı.ilk golden sonra atsa ne olur atmasa ne olur?.onlarda zaten ilk golü atan kazanır oynuyorlardı değil mi?.bu herif 2 sene üst üste manchester united'ı şampiyonlar liginde finale taşımıştır.bir sene de kupayı kazanmıştır.geçen senede real madrid'e kazandırdığı puanarın haddi hesabı yoktur.elano dün 3. golü atmasına rağmen değeri hemen 3e 5e katlanmış forumda.

Gerçek Ronaldo efsanedir Zidane gibi.

Bu çakma Ronaldo mu ? Tamam biraz apaçi olabilir ama ..

hmm evet ilk golü kesinlikle ronaldo atmalıydı.ilk golden sonra atsa ne olur atmasa ne olur?.onlarda zaten ilk golü atan kazanır oynuyorlardı değil mi?.bu herif 2 sene üst üste manchester united'ı şampiyonlar liginde finale taşımıştır.bir sene de kupayı kazanmıştır.geçen senede real madrid'e kazandırdığı puanarın haddi hesabı yoktur.elano dün 3. golü atmasına rağmen değeri hemen 3e 5e katlanmış forumda.

elano nun dünyanın en iyi oyuncusu olma gibi bi iddiası yok sanırsam:o

Kuzey Kore FİFA sıralamasında kaçıncı git bi bak bakalım. Rakip çökmüş 5 tane yemiş zaten. Ronaldo ilk yarıda da iyi top falan oynamadı, ayağına gelen çoğu topu kaptırdı. 2. yarıda rakip takımda ne konsantre kalmış ne bişey bırak da oynasın zaten . . :rolleyes:

Bana ne kardeşim ne başarısı var.Burası Kuzey Kore maçı topici ve 3-4 olana kadar oyunda yoktu diyorum.K.Kore dağıldıktan sonra atsın bi zahmet hiperstar

He sen vardı diyorsan konuşmaya devam etmeyelim.İlk golle alakası yok dediğimin.;)

Geri
Üst Alt