Portekiz 7-0 Kuzey Kore | 21 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: Portekiz 7-0 Kuzey Kore | 21 Haziran |Maç Sonucu

Görende messi ronaldo karnınızı doyuruyor sanar adamlar kaç paralar kazanıyor elin oglu icin birbirinize düsüyorsunuz.

ben seneye görücem sizi Mourinho & Ronaldo ikilisi koyunca :) bunuda ben demıstım derım :)

Robben Ronaldo'dan iyi dediğimde bana gülenlere gelsin Ronaldo apaçisinin bu dandirik performansı.Bu adam hiçbirzaman takımı sıkıştığında kilidi açabilen,takımı sırtında taşıyabilen bir oyuncu olamadı.CL finalinde nerdeydi Ronaldo,Euro08'de neredeydi,Lyon maçlarında Real sürünürken neredeydi,Barça maçlarında neredeydi?Futbol at gibi koşup dandun ordan burdan öküzleme şut atmak veya salak salak olmadık yerlerde topuk pasları denemek, Ronaldo üstaddan çalıntı bilek hareketleri yapmak değildir.Gitsin çay koysun Ronaldo.İlk önce Brezilya tokatlar,sonra 2. turda Şili veya İspanya.:asd:

ben seneye görücem sizi Mourinho & Ronaldo ikilisi koyunca :) bunuda ben demıstım derım :)

bişi olmaz 2 sene önce lyon koyuyordu,200 küsür milyon harcadılar yine lyon koyuyor,ronaldo geldi yine lyon koyuyor,mourinho gelcek yine lyon koycak:asd:,barca dan önce bi lyon u yensinler:asd:

ronaldo daha ne yapsın adamı eleştirenler çıkıyor.golünü attı asistini yaptı,bir çok pozisyon hazırladı.bir futbolcunun yapması gereken her şeyi yaptı.biraz da şansızdı.direkten dönen topu da var.bunları messi yapsaydı ortada bırak ronaldo ne maradona ne de pele kalırdı...uzaylı messi naaptın öyle sözleri....ayrıca rakipte geçen hafta brezilya nın zor bela 2-1 yandiği takım..sevindim portekiz adına fildişi artık hayatta çıkamaz.çirkefler.

ankarli messi, ankarali messi messi messi messi ankarali messi gol gol gol ankarali messi messi messi toki messi toki messi. ))))))) süper ya

[video=youtube;sGteJAB-OGA]https://www.youtube.com/watch?v=sGteJAB-OGA[/video]

Ronaldoya apaçi diyolar Messinin tipi cok güzel gerçekten genç kızların sevgilisi .. :D

YouTube - Messi VS Getafe Sen Ronaldo ' nun buna benzer bi gol attığını gördün mü . ?

Ben gördüm, Spormax'in hazırladığı 1 yıldız 10 golde Ronaldo'nun buna benzer bir golü var. Bi deplasmanda 3-4 kişiyi geçip atıyor golünü. Var yani.

Bana göre Messi Ronaldo'dan iyidir ama Messi 95 ise Ronaldo 94.5'tur. Çünkü Ronaldo kendini ispat etmiş bir oyuncudur ve arkasında Xavi - Iniesta yoktur. Messi ise futbol hayatı boyunca Barça'da oynamış arkasında Xavi - Iniesta'ya sahip olan bir oyuncudır...

Robben Ronaldo'dan iyi dediğimde bana gülenlere gelsin Ronaldo apaçisinin bu dandirik performansı.Bu adam hiçbirzaman takımı sıkıştığında kilidi açabilen,takımı sırtında taşıyabilen bir oyuncu olamadı.CL finalinde nerdeydi Ronaldo,Euro08'de neredeydi,Lyon maçlarında Real sürünürken neredeydi,Barça maçlarında neredeydi?Futbol at gibi koşup dandun ordan burdan öküzleme şut atmak veya salak salak olmadık yerlerde topuk pasları denemek, Ronaldo üstaddan çalıntı bilek hareketleri yapmak değildir.Gitsin çay koysun Ronaldo.İlk önce Brezilya tokatlar,sonra 2. turda Şili veya İspanya.:asd:

Bence doğru tespitler değil bunlar.. Sezonda neredeyse 60 maç oynayan bu adamın 3-5 maçını örnek göstermek Youtube görüntüleriyle kazma bir futbolcuyu mükemmelmiş gibi göstermekten hiç bir farkı yok. Futbol total sonuçların oyunudur ve bu herif totalde dünyada çok az futbolcunun sahip olabileceği sonuçlara ve başarılara sahip..

ronaldo daha ne yapsın adamı eleştirenler çıkıyor.golünü attı asistini yaptı,bir çok pozisyon hazırladı.bir futbolcunun yapması gereken her şeyi yaptı.biraz da şansızdı.direkten dönen topu da var.bunları messi yapsaydı ortada bırak ronaldo ne maradona ne de pele kalırdı...uzaylı messi naaptın öyle sözleri....ayrıca rakipte geçen hafta brezilya nın zor bela 2-1 yandiği takım..sevindim portekiz adına fildişi artık hayatta çıkamaz.çirkefler.

Hehe Ronaldo'nun kapasitesi bu o zaman ? :asd:

Daha ne yapsın dediğine göre :asd:

Dışarda işim vardı maçı izleyemedim ama evden çıkarken de aklımdan şu cümle geçti '' Şimdi maçı izleyemiyoruz ya kesin 6 - 7 gol olur bu maçta '' demiştim ben 5 2 ya da 6 1 bekliyordum eve girdim 7 0 olduğunu öğrenince gülsem mi ağlasam mı bilemedim :D

Bence doğru tespitler değil bunlar.. Sezonda neredeyse 60 maç oynayan bu adamın 3-5 maçını örnek göstermek Youtube görüntüleriyle kazma bir futbolcuyu mükemmelmiş gibi göstermekten hiç bir farkı yok. Futbol total sonuçların oyunudur ve bu herif totalde dünyada çok az futbolcunun sahip olabileceği sonuçlara ve başarılara sahip..

Herkesin fikri kendine dostum.:)3-5 maçını örnek göstermek değil olay anlatmak istediğimi yazdım zaten.Hiçbir önemli maçta takımı ona ihtiyaç duyarken takımı ayağa kaldıramamış,sürükleyememiş bir adam Ronaldo.Lider vasıflarından yoksun.Messi Kore maçında tam zamanında ağırlığını koyup maçı kazandırdı mesela.Ronaldo bunları yapamayan bir oyuncu.Bana göre de hiçbir zaman büyük oyuncu olarak anılmayacak bir adam fanatik sevenleri dışında.

pardon da bir futbolcu gol asist pozisyon hazırlama (net gol pozisyonları) yaptıktan sonra ne yapması lazım.bunları zaten yüksek kapasitede bir oyuncu yapar.daha ne yapıorlar??futbolda başka bir şey yapılmasına gerek yok bildiğim kadarıyla.

ankarli messi, ankarali messi messi messi messi ankarali messi gol gol gol ankarali messi messi messi toki messi toki messi. ))))))) süper ya

[video=youtube;sGteJAB-OGA]https://www.youtube.com/watch?v=sGteJAB-OGA[/video]

Bu golü dünyada Messi'den başka atabilecek diğer insan Maradona'dır

tamam en iyisi ronaldo evet evet,5 de ki maç kimin?

Geri
Üst Alt