Portekiz'de Türk Dönerci 50 Çete Üyesini Hizaya Getirdi!

Yazım hatası ama sayın Cund'un signature'si olmaya aday;

:Hayri
Bilerek yaptığım bir şey değil.O anda sinirliydim ve sululuk yapacak durumda değildim.Oraya iki nokta ( : ) ve Hayri nin H harfini yazacaktım.Öyle çıktı :H
Yani ikisi yanyana gelince o simge çıkıyor

Son düzenleme:
Bilerek yaptığım bir şey değil.O anda sinirliydim ve sululuk yapacak durumda değildim.Oraya iki nokta ( : ) ve Hayri nin H harfini yazacaktım.Öyle çıktı :H
Yani ikisi yanyana gelince o simge çıkıyor

bosver renktas anlamaz o

Benim Milliyetci davrandigimi iddia ettiginden sonra, irkciligin dibine vuran sen, daha neyin hesabini yapiyorsun aceba ? Bana linc sevdigimi söyleyip, oluk oluk siddet cagirtkanligi iceren mesajlari olan da sensin. Ahsen Tv´li Rambonun bile dünya görüsü, seninkinden daha acik.

Sana çekilebilirsin dedim hala ahsen tv diyor yahu tmm dünya görüşü benim dünya görüşümden daha açık.Hadi çekilebilirsin ne ezik adamsın sen yahu o televizyonu bile takip edenlerin ne şebek adam diye nitelendirdiği adamı cesur gazeteci ilan ettin.Seni zeka yolları iltihabın ile baş başa bırakıyorum.

Sana çekilebilirsin dedim hala ahsen tv diyor yahu tmm dünya görüşü benim dünya görüşümden daha açık.Hadi çekilebilirsin ne ezik adamsın sen yahu o televizyonu bile takip edenlerin ne şebek adam diye nitelendirdiği adamı cesur gazeteci ilan ettin.Seni zeka yolları iltihabın ile baş başa bırakıyorum.

Kabul ettigin icin sagol.

Zihnin bukadar kapali olmasa, belki bu konu hakkinda yorum yapabilme hakkina sahip olabilirdin.

Senin bu zeka ile yaşıyor olabilmen ihtimali karşısında benim zihnimin kapalı olması ihtimali daha olası onuda kabul ediyorum :asd22:

Senin bu zeka ile yaşıyor olabilmen ihtimali karşısında benim zihnimin kapalı olması ihtimali daha olası onuda kabul ediyorum :asd22:

En azindan insanlari milliyetci davranmak ile elestirip, ardindan irkcilik yaparak olayi elimi yüzüme bulastirmayacak kadar aklim var. Bu bana yeter. Allah, Tanri, Budda, yada Jahve sana kolaylik versin.

En azindan insanlari milliyetci davranmak ile elestirip, ardindan irkcilik yaparak olayi elimi yüzüme bulastirmayacak kadar aklim var. Bu bana yeter. Allah, Tanri, Budda, yada Jahve sana kolaylik versin.

Tamam daha fazla yazma beynin sadece yaşamsal bazı fonksiyonlarını yerine getirecek kapasitede yüklenip Allah'ın sana verdiğine zulm etme ;)

Tamam daha fazla yazma beynin sadece yaşamsal bazı fonksiyonlarını yerine getirecek kapasitede yüklenip Allah'ın sana verdiğine zulm etme ;)

Yukaridan bir alinti mesaji geliyor, bende nezaketen cevap veriyorum. Sürekli beni altintiladigina göre, baya bir hoslaniyorsun heralde. Bana doyamadin bir türlü.

Güller acar bembayaz sayfalarimda, koklamaya doyamazsin Serkan.

Aynen böyle devam et sade ve kısa cevaplar. Bu yaptığım iyiliğide unutma o küçücük beyninle destan yazar gibi cevaplar yazmaya çalışıyordun.Artık biraz daha rahat hissedebilirsin kendini ;)

Aynen böyle devam et sade ve kısa cevaplar. Bu yaptığım iyiliğide unutma o küçücük beyninle destan yazar gibi cevaplar yazmaya çalışıyordun.Artık biraz daha rahat hissedebilirsin kendini ;)

Senin anlyabildigin dilden konusuyorum artik, kötü mü ? Diger yazdiklarimi kavrayamasan bile, bir tohum gibi yesermeye basladilar bile kafanda.

Beyler kişisel sorunlarınızı PM'den halledin lütfen. Forumun serverlerine yazık oluyor

Geri
Üst Alt