Prandelli 2 Yıldızı Kadroya Almadı!

Italyan sasirmisss

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

[video=youtube;KfMPfnrBIfw]https://www.youtube.com/watch?v=KfMPfnrBIfw[/video]

arabayı olcan ve bruma,satma olayını da kadroya alma olarak düşünürsek prandelli'ye en güzel cevap bu videodaki kelimeler olur heralde.

Artık şu Fatih TERİM' i kafanızda birileriyle yarıştırmayın. Her mevzuda Terim olayı yapılıyor. Bitti artık sizde kabul edin. İhanet etti yada etmedi ama bitti. Kabul edip günümüze bakalım.

GT-I9300 Tapatalk

Direk verin eline bavulunu,biletini doğru italyaya.. Dortmund maçınada çıkmasın oyuncular kendi kendilerine kadro çıkarsalar daha doğru kadro çıkarırlar.Bu nedir arkadaş iyi adam,hoş adam,sevecen,şans verelim zaman tanıyalım diyoruzda kaç haftadır futbol oynamıyoruz biraz kımıldayan adam diğer maçta kadroya alınmıyor birşey yapmayanlar hep ilk 11de utanmasa Sneijderi bile almayacak kadroya.Manciniyi arar olduk

Chedjou Melo Semih
Veysel Selcuk Dzemaili Yekta Hakan
Sneijder
Burak

:D

bu adama nefretim çok büyük, ama bu akşam 8-0 yenilsek te gitmeyeceğini biliyorum. olcan ve bruma yerine cemali ve pandev gibi bitik adamları oynatacak herhalde. ben olcanın yerinde olsam moralim sıfıra düşer bir sonraki maçta da oynamak içimden gelmezdi. zaten bana göre takımdaki oyuncularda bu italyan saçmalığını hiç sevmediler. fb maçında galibiyete hiçbir katkısı yok hatta ona rağmen takım kazandı. bu akşam zaten yeniliriz hatta bir sonraki lig maçında da banko yenileceğiz, rakibin kim olduğunun önemi yok. 2 yenilgiden sonra gider umarım.

fatih terim kesse kimse ağzını açmazdı.. sanki messi'yle robben'i kesmiş gibi yaktınız ortalığı.. olaya bak.. :)

ne alaka? sonuca etki edecek 2 hızlı oyuncun kadro dışı. kendine çalım atam emre ile kabiliyet yoksunu cemali izle o zaman akşama kanatlarda

Eğer gerçekten Olcan Adın ve Bruma kadroya alınmadıysa gerçekten artık bu adamın ipini çekmek gerek.

Prandelli küfür ettirme annene bak. Veysel'i anlarım da, diğerlerini niye kestin be İtalyan?

Maçları izlemiyor musunuz beyler ?

Olcan'ın bekine hiç yardım etmediğini , geriye dönmediğini görmüyor musunuz ?
Bruma da sakatlıktan çıktı zaten , demek ki iyi çalışmıyor hoca kadroya almıyor...

Ha Buraq-Xelçuk derseniz sözüm yok ona...

Olcan bu takımda sneijderden sonra gole en yakın oyuncu. fb maçında kaç kez pozisyon yakaladığını hemde kendi yarattığı pozisyonları unutmayalım. fb maçının son bölümünde oyundan düştü geri koşamadı kondüsyonu yetersiz ama bu adam dortmunda karşı 45 dakika oynayamaz demek değildir. her türlü cesedi çıkmış pandevden iyi oynar. Brumayı saymıyorum bile takımdaki tek dinamik oyuncu bruma ama yakında paf takımına gönderir heralde. bu adam elindeki oyuncuları kullanmasını bilmeyen birisi. dzemali ve pandevde ne gördüki ısrar ediyor. ikiside bitik futbolcular. prandelli Galatasarayı hafife alıyor, büyüklüğünün farkında değil. böyle bir adamla böyle bir korkakla dortmunddan 3 tane yemediğine sevinebilirsin ancak. başkada bişey olmaz.

fatih terim kesse kimse ağzını açmazdı.. sanki messi'yle robben'i kesmiş gibi yaktınız ortalığı.. olaya bak..

Terimle ne alakasi var?

Takimin tek hareketli futbol saglayabilecek oyunculari kadro dişi birakti (haber dogruysa), kanatsiz futbolla hiç bir zaman başarili olamadik bu sezon.

Yekta'yı yedeklerde tutup, Bruma'yı tribüne göndermenin mantıklı bir açıklaması yoktur. Adam resmen Burak'a Suarez, Selçuk'a Pirlo, Olcan ve Bruma'ya da sıradan oyuncular gözüyle bakıyor.

Dortmund'un savunma zaafiyetleri varken bunu hızlı yaratıcı hücum oyuncularıyla lehimize kullanabilirdik.
Korkak oynadıkta ne elde ettik?

Bruma-Sneijder-Olcan
(bu hücum hattının tek eksiği önünde Doumbia tarzı bir forvet olmaması)
Halbuki şu hücum hattı oluşsaydı şuankinden daha çok puanımız olurdu eminim buna.

Sabredip şu hücum hattını kurmamız gerekirken hala kanat düşmanı TD'ler ile uğraşıp duruyoruz.
Anderlech karşısında bile korkak bir kadro çıkarttık sonuç olarak ne elde ettik?
Arsenal karşısında yine korkak bir taktikle çıktı ne elde ettik?
Kanat futbolu oynasak bundan daha kötüsü asla olmazdı belki daha iyi sonuçlar bile alabilirdik hem de karakterli bir futbol oynardık en azından.

Prandelli'yi biri dövmeden akıllanmayacak herhalde.
Kredisini tamamen doldurdu ve derhal gönderilmesi gerekiyor.

prandelli GS yın maç kaybetmesi için elinden gelen herşeyi yapan zeka yoksunu bi adam.şu maçı bi kaybedelim bak ne küfürler edecem.yeter artık ya.

Prandelli kadar korkak teknik direktör görmedim. Olcan ve Bruma'dan en az 1'inin 11 de olması gerekiyor. Bu adam ikisinide kadroya almıyor. Çıldırtacak bu İtalyan bizi.

Geri
Üst Alt