Prandelli: ''Defansı yerlilerden oluşturma fikri değerli''

Hoca Selçuku napacaksın? En büyük sorunlardan biri o.

I am the one who knocks!

Takımın menfaati icin kesmek zorunda. Su an Furkan'ın dahi Selcuk'tan daha fazla verim verecegini düsünüyorum.

Selcuk 2 senedir kötü oynarken kimse adamı yedeğe cekemediği icin hala daha kendine gelemedi. Yani ben her sekil bu takımda ilk 11 oynarım diye düsündügünden gevşeme yaşıyor.

Selcuk'u tekrar kazanmak bence yedeğe cekmekten geciyor. Hırs yapıp eski günlerine dönsün.

furkan dahi demene gerek yok furkan şu anda selçuktan iyi gerek teknik olsun gerek pres gücü dinamik genç bir oyuncu oynamalıydı zaten

Bruma ve Olcan'dan birisi oynamalı bence. Yıllar sonra kanat adamı aldık oynatalım

--------Muslera--------

Veysel-Semih-Hakan-Tarık

------Melo---Dzemaili----

----------Selçuk--------

Pandev ---------Sneijder

----------Burak--------

İç saha maçlarında buna yakın bir kadro ile maçlara çıkacağımızı düşünüyorum. Bruma, Olcan, Yasin gibi oyuncular hamle oyuncuları olacak 2. yarı infaz timi gibi bir oluşum yapacaklar.

Kadro aynen bu olacak bencede. Hakanın yerine belki sadece zan olur duruma göre.

Denizli’nin savunmayı yerlilerden kurup, hücumda yabancıları oynatmamız yönündeki yorumuna katılıyorum

Hiçbir zaman korku duymam. Rakibime karşı sadece saygı duyarım. Kadıköy’e kazanacağımızı bilerek gideceğiz.

Defans bloğu hep 4’lü olacak, orta saha ve hücum rakibe göre değişecek.

Dzemaili, derinliği görür ve çok iyi şut çeker. Pandev, bloklar arası ve forvet arkasında oynar. Ancak biz Dzemaili’yi Melo’ya alternatif olsun diye almadık. Birlikte oynayıp ilerleyecekler.

Şiş kebabı çok sevdim. Lezzetli yemekleriniz var. Hem kırmızı, hem de beyaz et olarak damak zevkime göre yemekler, yiyeceğim.

Sahadaki 5 yabancı çoğu zaman şöyle olacak gibi:

Muslera

Melo

Dzemaili

Sneijder

Pandev

+3 Bruma

Chedjou

Telles

6 yerli ise çoğu zaman şu isimlerden oluşacak.

Veysel

Semih

Hakan

Tarık

Gökhan

Koray

Selçuk

Yekta

Emre

Hamit

Olcan

Umut

Burak

Selçuk u klubeye çekecek gibi gözüküyor çok şükür. Bi de Koray i oynatsa tadından yenmez

selcuku kulübeye atmaya gücü yetmez

sıkıntı cıkar

selcuku kulübeye atmaya gücü yetmez

sıkıntı cıkar

Cikarsa ciksin. Önce kendine gelsin Selcuk. Kendine gelirse zaten otomatik olarak oynar. Iyi oyuncu.

Valla

_________Melo_____Dzemaili_________

_____________Selcuk_______________

yapacagina,

_______Melo_____Dzemaili________

___________Olcan______________

da yapabilir. Hem tempo kazandirir, hemde mücadele eder Olcan. Zaten oynamayi hakeden de o.

Koray kupa maçlarında 1-2 defa oynamıştı ve iyide maçlar çıkarmıştı. İçerdeki maçlarda denenmeli bence ve eminim Semihle çok iyi ikili olurlar. Potansiyelli stoper, mutlaka şans verilmeli.

GT-I9300 Tapatalk

3m euro alan bastonlu selçuk'u kesmezler muhtemelen kanadın biri keserler dzemaili melo selçuk 3lüsü yaparlar illaki salça olmak zorunda burak selçuk ikilisi sol kanada sneijderi yıkarlar sağa olcanı koyarlar ileride QRAL

prandelli dzemali melo beraber oynayacak diyor göre hamitte aliyor 3 milyon herifin ismini anmiyoruz.

Defansi yerli düşünmesi güzel. dogrusuda bu.

Koray oynatırmaz. Çok korkak oynadı hazırlık maclarında. Gereksiz bir sürü pas yaptı.

Kiralık yolanması gerekirdi 1-2 seneliğine ama olmadı.

Kupa maclarında belki oynar veya sakatlık ve cezalar aynı anda oluşursa

Muslera Sinan'dan daha iyi ama kalede Sinan oynamalı. Hücum gücümüz elimizdekinin en iyisi olmalı.

Geri
Üst Alt