SON DAKİKA Prandelli’den İnanılmaz Kadro!

2 seneden beri oynamayan Selçuk kesilmiyor, Sneijder kesiliyorsa vay bu takımın haline.

Adam sneijderi kesmis ya.

Karaktersiz herif kadro disi biraktigi Sabriyi ilk 11 de oynatiyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Şuan Galatasaray Spor Kulübünün gayesi nedir. Kim neye hizmet ediyor cidden anlamiyorum. Hafta ici aciklama yapiliyor prandelliye zaman verilmeli diye. Ya arkadas bu adam bu maci kaybederse ki kazanmasi buyuk supriz kovulacak. Bu adamdan beklentiniz 1 haftami. Yillardan beri bir iç saha macinda bu kadar tedirginim. Bizleri Galatasaray markasini bu duruma getirenler utansin. Diger simdi ryan babelin karsisina 6 aydir oynamamis sabriyi koyar bu.

Sneijder var mı yok mu karar verin :)

Ya bu nasıl rezalet? Sneijder kadro dışı, Bruma kaç haftadır yok. Ne yapmaya çalışıyor bu herifler? Aziz Yıldırım içeriden mi çökertiyor Galatasaray'ı? Bu sabotajın sorumlusu kim?

Ya bu nasıl rezalet? Sneijder kadro dışı, Bruma kaç haftadır yok. Ne yapmaya çalışıyor bu herifler? Aziz Yıldırım içeriden mi çökertiyor Galatasaray'ı? Bu sabotajın sorumlusu kim?

Haftaya hiç oynatmadığı Pandev'i kadroya koyar sonra ben neden 4 yedim..

aldulrahim albayrak'in isidir buyuk iht, geldigi gun sabri takima dondu 6 aydir mac yapmadan kasimpasa macina 11 basliyo boyle bir kulup yok dunya uzerinde. allahin belasi herifler

aldulrahim albayrak'in isidir buyuk iht, geldigi gun sabri takima dondu 6 aydir mac yapmadan kasimpasa macina 11 basliyo boyle bir kulup yok dunya uzerinde. allahin belasi herifler

Adam koskoca italya milli takım hocası elinde kapı gibi bir sözleşme var 2 günlük yönetici Albayrak'ın sözüyle mi hareket edecek? Karşınızdaki Arap İsmail değil kavrayın artık adamın kendi tercihi bu bu kadar yetiyor hocalığı sağa sola bok atmayı bırakın...

Adam koskoca italya milli takım hocası elinde kapı gibi bir sözleşme var 2 günlük yönetici Albayrak'ın sözüyle mi hareket edecek? Karşınızdaki Arap İsmail değil kavrayın artık adamın kendi tercihi bu bu kadar yetiyor hocalığı sağa sola bok atmayı bırakın...

ha prandellinin sabriyi affetmesiyle albayrak'in floryaya girmesinin ayni dakikaya denk gelmesi tesaduf diosun ,ok

kadro yanlis bence. semih ilk 11de olmasi imkansiz

Sneijder yoksa Kasimpasa a oynayacam da..

ha prandellinin sabriyi affetmesiyle albayrak'in floryaya girmesinin ayni dakikaya denk gelmesi tesaduf diosun ,ok

Burası Türkiye burada oyuncuları yönetim kadro dışı bırakır yönetim affeder buna hala alışamamış gibi ilk defa görüyormuş gibi Prandelli kadro dışı bıraktı Albayrak affetti gibi saçma sapan olaylarla gelmeyin.. Kadro dışı bırakan Aysal yönetimiydi affeden Yarsuvat yönetimi oldu bunu görmemek için ya artniyetli olmak lazım ya da kör.. Benim oradaki lafım kadroyu Albayrak'ın kurduğu olaylarıyla ilgili Albayrak becerikli bulursun yada beceriksiz bulursun bu adam içten pazarlıklı değildir beceremez öyle işleri bu yüzden amatör diyenler varken kadroyu o yapmış demek komik..

Abdürrahim Albayragi masum bir insan zanneden saflar var aramizda.

Geri
Üst Alt