Prandelli’nin Bileti Kesildi!

"Bu haberler nerden geliyor bilmiyorum ama ben 4. yıldızın mücadelesini asla birakmayacağım.."

denizlinin burak selçuk futbol katillerine bakış açısı nasıl.programda falan neler diyordu bu beceriksizler hakkında.

Ülkede ve dış temsilciliklerde fener alayları düzenlenip 40 gün 40 gece kutlamalar yapılmalı.

Tam denizli'ye gore bir kadro var elimizde

Denizli 10 nunaralari sever

Sneijder'i parlatir denizli

denizlinin burak selçuk futbol katillerine bakış açısı nasıl.programda falan neler diyordu bu beceriksizler hakkında.

Melo - Wes gibi oyuncuları eleştiriyor. telles için sol bek değil. sol kanatta oynamalı diyor. sol bek tarık sağ bek hamit diyor. Selçuk yanlış yerde oynatılıyor. tek kaldığı için pasif duruma geliyor diyor. Burak için kötü bir şey demedi. sadece özgüveni yok o yüzden böyle dedi.

Özelinde Prandelli'yi kişisel olarak savunmuyorum -kovulmasını istememek reel anlamda Prandelli'yi her türlü savunmak gibi algılansın istemiyorum- ama Prandelli'yi kovmak bu probleme çözüm olmayacak. Devamı için buyrun okuyun:
https://www.gscimbom.com/forum/f61-...knik-direktor-91548/index253.html#post7165377
ne yani prandelli kalsın mı diyorsun ? diğer problemleri kimse inkar etmiyor ama başka problemler var diye sorunun en büyüğü olan prandelli kovmayın demek nasıl bi akıl ürünüdür

Geri
Üst Alt