Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
acaba bunu bile arayacagimiz günler olacak mi acaba
Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk
Hic sanmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KAP acik mi![]()
Lan ne Denizlisi!?SON DAKİKA - Mustafa Denizli'ye teklif yapıldı, Denizli teklifi kabul etmezse takımın başına %90 Hikmet Karaman gelecek." (A Spor)
yonetim selcuk la burak icinde kadro disi aciklamasi yapsa efsane olur valla

Lan ne Denizlisi!?
Adamı zorla katil eder bunlar...
denizlinin burak selçuk futbol katillerine bakış açısı nasıl.programda falan neler diyordu bu beceriksizler hakkında.
gelen hoca kim olursa olsun radikal kararlar almazsa isi zor,hamit her zaman 11 de olmadigi icin yazmadim aslinda listeye daha eklenecek cok futbolcu var.+ Hamit.
ne yani prandelli kalsın mı diyorsun ? diğer problemleri kimse inkar etmiyor ama başka problemler var diye sorunun en büyüğü olan prandelli kovmayın demek nasıl bi akıl ürünüdürÖzelinde Prandelli'yi kişisel olarak savunmuyorum -kovulmasını istememek reel anlamda Prandelli'yi her türlü savunmak gibi algılansın istemiyorum- ama Prandelli'yi kovmak bu probleme çözüm olmayacak. Devamı için buyrun okuyun:
https://www.gscimbom.com/forum/f61-...knik-direktor-91548/index253.html#post7165377