- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Ciddiyim neden ki
Burak, Selçuk ve hatta tüm yerlilerden çok memnun olup, sneijder'den nefret etmen gerekiyor da ondan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddiyim neden ki
okudum ama %99 un fikir birliğinde olduğu konuda sen haklısın öyle mi ? sadece karşıt fikir üretmek hoşuna gitmiş okadar. diğer sorunları inkar etmiyor kimse ama en büyük sorunun prandelli olduğu kabak gibi ortada sonuçta aynı oyuncularla bundan kat kat daha iyi futbol oynadığımız zamanlar çok uzakta değilSorunun en büyüğü Prandelli diyerek sen zaten baştan sorunu yanlış tespit ediyorsun haliyle yanlış çözüm önermen de doğal. Cesare Prandelli başlığına yazdığım yazıyı okuyabilirsin.
Bu tip klişeleşmiş futbol eleştirileri ile Türk futbolu sittin sene bir yere gelmez. Bu seçimler neye göre doğru ya da yanlış %60-40 gibi ifadeler hangi ölçütlere göre yapıldı. Herşeyin afaki olduğu subjektif değerlendirmelerle bir arpa boyu yol alamayız. Bu ülkede 20 yıl önce de bu ve buna benzer sebeplerle teknik direktör gönderildi şimdi de aynı sebeplerle gönderiliyor. Yazacak çok şey var da yazsam kime neye fayda...Prandelliyi kovmanın altında tek bir şey aramak lazım. O da sistemsizlik ve Prandellinin yanlış tercihleri. Oyunu okuma konusunda sıkıntılar çekiyor. Dün Brumanın oyundan alınması çok saçmaydı. Saçmalıklar bununla sınırlı değil. Maç eksikleri olan (ki bu da kendi hatası. oynatmalıydı) Telles ve Brumayı aynı çizgide dizdi. Böyle bir şeyi amatör kulüp çalıştıran herhangi bir hoca bile yapmaz. Hamit tercihi de çok yanlıştı. Olcanla başlaması lazımdı. Cemali sakat olmasaydı Bruma yine oynamazdı bence. Sorunun %60'ı hocadan kaynaklanıyordu. geriye kalan %40 çözülmeyecek bir sorun değil.
Hikmet karaman yönetim kurulu tarafından kabul edilmemiş. Doğruysa yazık oldu. Büyük iht Tugayı getirecekler. Prandelli s.çmıştı Tugayda sıvamaya çalışacak.
Hangi %99'un fikir birliği, bu %99'un futbol hakkındaki bilgi birikimi ne, hangi objektif ölçütlere göre bu fikre varıyorlar... Çoğul olmak mutlak doğruluğu değil sadece çoğulun hangi fikirde olduğunu teyit eder, ötesi değil. Yüzde yüz doğru olmasam bile yıllardır yakından analiz ettiğim Türk futbolunun saplandığı bataklığı mümkün mertebe objektif olarak izah etmeye çalışıyorum.okudum ama %99 un fikir birliğinde olduğu konuda sen haklısın öyle mi ? sadece karşıt fikir üretmek hoşuna gitmiş okadar. diğer sorunları inkar etmiyor kimse ama en büyük sorunun prandelli olduğu kabak gibi ortada sonuçta aynı oyuncularla bundan kat kat daha iyi futbol oynadığımız zamanlar çok uzakta değil
17de kapandı![]()
Hafta içi kapalı hafta sonları açık