Prandelli’nin Bileti Kesildi!

Koskoca Galatasaray'ın teknik direktörünü iplememek de neymiş. Adamı getirirken diyeceksin ki eti senin kemiği benim. Ben olsam anlaşırken kadro tercihlerine karışmama garantisi isterim. 2 maç kadro dışı bıraksın burakla selçuku, kim sesini çıkarır o hocaya. taraftar en başta alkışlayacak olandır. Bu yüzden gelecek adamın ağırlığını koyması lazım. Hikmet hocanın gelmesini isterim ben. Şu an bunlarla boğuşacak enerjiye sahip olduğunu düşünüyorum. En azından sezon sonuna kadar denemeliyiz. Bazı özel röportajlarında yurtdışındaki takımların antreman metodlarını vs incelediğini, sürekli kendini geliştirme çabası içerisinde olduğunu söylemişti. Denizli gelsin diyenler şunu bilmiyorlar sanırım. Denizli gelirse Burak her maç ilk 11 devam eder. Çok seviyor Burak ve Selçuk'u. Forma adaleti olmaz diye düşünüyorum. Bi yandan da bu yaştan sonra kimseyle de uğraşamaz bence o. Bu kargaşaya gelmez. Tugay Kerimoğlu gelmesin. Hagi gibi olur onun da sonu. Gitsin tecrübe kazansın, sonra gelsin. Onun gelecekte iyi bir td olacağına eminim ama Galatasaraya gelmesi için henüz erken diye düşünüyorum. Herşeyi bi biz biliyoruz orası da ayrı mesele. Hakkımızda hayırlısı :)

üşüyoruz reis ;(

tumblr_na22k1XhRu1rptqxao1_500.jpg

Bu tip klişeleşmiş futbol eleştirileri ile Türk futbolu sittin sene bir yere gelmez. Bu seçimler neye göre doğru ya da yanlış %60-40 gibi ifadeler hangi ölçütlere göre yapıldı. Herşeyin afaki olduğu subjektif değerlendirmelerle bir arpa boyu yol alamayız. Bu ülkede 20 yıl önce de bu ve buna benzer sebeplerle teknik direktör gönderildi şimdi de aynı sebeplerle gönderiliyor. Yazacak çok şey var da yazsam kime neye fayda...

Senin sorunun Türkiye de ki Teknik direktör kıyımıyla ilgili. kişiye endeksli yorum yapmıştım ben. Türkiye de ki sistem maalesef başarıya odaklı. Bende isterim bir teknik direktörün 4-5 hatta 10 yıl kalmasını. Fakat mevcut konjonktür buna müsait değil. Bir gün Futbolu bilen adamlar futbolu yönetirse belki düzelme olabilir.

Denizli gelirse GS birakirim, Yabanci dusmani gelmesin yaa bu kulubu yoneten bu kadar gerizekali mi olur arkadas.
Birisi yabancı düşmanı diyor adama birisi yetenek katili.iyide arkadaş bu Revivo'ları Rapajic'leri unutmadık biz daha.Hele o toplama takımla feneri nasıl şamıyon yaptığınıda.Beşiktaş ta Aynı şekilde.BENCE DİSİPLİNİYLE TAKIMI TAŞIYABİLECEK TEK YERLİ HOCA ŞUANDA

Hagi falan diyenlere diyecek bişey bulamıyorum. Allah akıl fikir versin diyorum sadece. Prandelli geri gelsin demek gibi bişey, çok fark yok.
Onun dışında Denizli olmaz bizim yabancılara düşman. Selçuk falan demir atar artık 11'e.
Tugay olmaz şu dönemde, çok basiretsiz, tecrübesiz, sözünü geçiremez, takıma yeni bi hava, reaksiyon katamaz.
Şu bi gerçek ki, şu forumdaki çoğu kişi futbolu yönetimdekilerden iyi biliyor. Ersun diye bas bas bağırdı çoğu kişi. Bu adamın kovulacağı belliydi, Ersunu kaçırdık.
Artık takımı ve ligi tanıyan adam Hikmet falan kalıyor geriye. Çok kolay bi karar değil.
Bu da yönetimin iş bilmemezliği, Başakşehir maçından sonra yapılması gereken hareketi şimdi yaptılar.

dostum bırak bu sistem eleştirisi yapan marjinal insan tavırlarını. hani yapıyorsan da başka zaman ve başka bi isim adına yap prandelliyi savunup komik duruma düşme. sistemin hatalı olduğu gerçeği saatlerce konuşulacak bi konu. ama futbol doğruları gram yerinde olan bi adam prandellinin rezalet t.direktörlük performansını görmekde zorlanmayacaktır. bu snop ,%99 bilmem ben bilirim tavırları hayatta en nefret ettiğim davranışlardan biridir o yüzden sana cevap yazdım ama doğru bildiğin yol buysa bunda devam etmek senin insiyatifinde sonuçta.
Prandelli kötü bir periyot geçirdi bunu herkes görebilir ama görülemeyen bunun sorumlusunun gerçek anlamda ne olduğu ve nasıl iyileştirileceğidir. Türk futbolu doğru analiz edilmiş olsaydı son 30 yılın sonunda ülke futbolu Avrupa futbolunun iki, üç gömlek altında olmazdı. Yıllardır aynı bakış açıları, benzer eleştiriler ve aynı şekilde hep yanlış yere neşter vurmarlar. Hiç değişmedi ve bu mesaj tarzında düşünen izleyici, yönetici olduğu sürece de hiç değişmeyecek. Malesef değişmeyecek... Ortaya temelsiz konuşup ahkam da kesmiyorum fikrimi temellendirdiğim bir sürü yazımı foruma yazdım. Merak eden adıma tıklayıp geçmiş mesajlarımı okuyabilir. Sadece aynı şeyleri her yerde usandıracak şekilde tekrar etmek istemiyorum hatta o yüzden sık sık mesaj atmıyorum.

Son düzenleme:
tugay ve okan buruk gelsin mi kardiler

Levent tüzemen denizli ilk aday, ama ertuğrul sağlamla da görüşme yapıldı dedi.

Beyler tek çare Mustafa Denizli !!!
Bizi bu durumdan sadece o kurtarır..

Beyler dün bu akşam için hocanın gönderileceğini söylemiştim hoca adayı da Hikmet Karaman demiştim an itibariyle 2 hoca adayımız var H.Karaman ve E.Sağlam Karaman'ın gelmesini istemeyen bir ekip ar yönetimde.

bruma ve sinan gümüşü oynatıcak bi hoca gelsin artık.koray hep ilk 11de olsun.chejdouyu zaman zaman önliberoda oynatalım.bunlar olsun,ne olur olsun.

Geri
Üst Alt