- 29 Ekim 2014
- 9.856
- 61
- 533
Koskoca Galatasaray'ın teknik direktörünü iplememek de neymiş. Adamı getirirken diyeceksin ki eti senin kemiği benim. Ben olsam anlaşırken kadro tercihlerine karışmama garantisi isterim. 2 maç kadro dışı bıraksın burakla selçuku, kim sesini çıkarır o hocaya. taraftar en başta alkışlayacak olandır. Bu yüzden gelecek adamın ağırlığını koyması lazım. Hikmet hocanın gelmesini isterim ben. Şu an bunlarla boğuşacak enerjiye sahip olduğunu düşünüyorum. En azından sezon sonuna kadar denemeliyiz. Bazı özel röportajlarında yurtdışındaki takımların antreman metodlarını vs incelediğini, sürekli kendini geliştirme çabası içerisinde olduğunu söylemişti. Denizli gelsin diyenler şunu bilmiyorlar sanırım. Denizli gelirse Burak her maç ilk 11 devam eder. Çok seviyor Burak ve Selçuk'u. Forma adaleti olmaz diye düşünüyorum. Bi yandan da bu yaştan sonra kimseyle de uğraşamaz bence o. Bu kargaşaya gelmez. Tugay Kerimoğlu gelmesin. Hagi gibi olur onun da sonu. Gitsin tecrübe kazansın, sonra gelsin. Onun gelecekte iyi bir td olacağına eminim ama Galatasaraya gelmesi için henüz erken diye düşünüyorum. Herşeyi bi biz biliyoruz orası da ayrı mesele. Hakkımızda hayırlısı