- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
Cevap: Prison Break
Ilk 3 bölümüne baktim demin. Öyle ahim sahim bir diziye benzemiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni forumun failure since born'u ilan ediyorum.O derece.
4. sezon 10.bölümü şimdi izledim. Michael'da, Hipotalamik Hamartom teşhisi konuldu. Sanırım Michael'in ölümü bu hastalık yüzünden olacak. Bu, sebep değilse, lütfen söylemeyin![]()
gelde söyleme şimdisen izle dostum görürsün
![]()
Bu hastalık yüzünden ölmediğini belli ettin şimdiİyice heyecalanmaya başladım
. Michael ölmesin ya
Dizinin sonuna yaklaştıktça da üzülüyorum. Böyle muhteşem bir yapımı bitirecek olmam üzücü
Söylediğinden anladığıma göre, dizinin finali, Michael'in, "su testisi su yolunda kırılır" atasözümüzü destekler biçimde vefatıyla son bulacak.
Ve bu final beni ağlatacağa benziyor![]()

şaka mı bu ? hayatımda en çok sevdiğim dizidir her bölümünü en az 2 kere izlemişimdir bence devam etmelisin izlemeye ..

Necati sakin vazgecme. Yerli, Yabanci cok dizi izledim. En cok zevk aldigim heyecanlandigim dizi Prison Break. Abartmiyorum ama Filmlerde bile bazi bölümlerden aldigim kadar zevk almadim.
Simdi Almanca olarak yeniden basladim.
Bu dizinin genel özelliği bu. İlk 3 bölüm tam sıkıcı. İzlerken öff püff çekiyor insan. Necati haklı bu konuda. Ama 4. bölümle birlikte veriyorlar coşkuyu. Ulan ne diziydi be
3.sezonun 3.bölümündeyim simdi ve hala o elektrigi alamadim bu diziden.Birtek benmiyim bu diziden o kadar cok etkilenmeyen ??
![]()
:akansular:
Almanca izlemenden olabilir belki. Hic duymadigim seyler duyuyorum bazen.![]()

çok büyük beklentiylemi başladın izlemeye??? büyük beklentiler büyük hayal kırıklığına yol açarmış![]()
3. sezona kadar gelip zevk almadıysan gerek yokki bundan sonrasını izlemene ne varsa 1 2 de vardısonrası bayıyor
Buraya kadar getirmisim diziyi artik sonuna kadar da bakarim.