Cevap: Prison Break

Ilk 3 bölümüne baktim demin. Öyle ahim sahim bir diziye benzemiyor.

Ağbi neler oldu öyle ya:( Sucre içeri girdi. Scofield ile Linc ayrıldı. :( Mahone, Wisthler ve Susan ile işbirliği yaptı..:mad: Ne biçim dizi yapmış bu adamlar, ağzım açık izledim. Pes...

Necati sakin vazgecme. Yerli, Yabanci cok dizi izledim. En cok zevk aldigim heyecanlandigim dizi Prison Break. Abartmiyorum ama Filmlerde bile bazi bölümlerden aldigim kadar zevk almadim.

Simdi Almanca olarak yeniden basladim.

Bu dizinin genel özelliği bu. İlk 3 bölüm tam sıkıcı. İzlerken öff püff çekiyor insan. Necati haklı bu konuda. Ama 4. bölümle birlikte veriyorlar coşkuyu. Ulan ne diziydi be

4. sezon 10.bölümü şimdi izledim. Michael'da, Hipotalamik Hamartom teşhisi konuldu. Sanırım Michael'in ölümü bu hastalık yüzünden olacak. Bu, sebep değilse, lütfen söylemeyin :D

gelde söyleme şimdi :p sen izle dostum görürsün :D

Bu hastalık yüzünden ölmediğini belli ettin şimdi :D İyice heyecalanmaya başladım :). Michael ölmesin ya :( Dizinin sonuna yaklaştıktça da üzülüyorum. Böyle muhteşem bir yapımı bitirecek olmam üzücü :(

Söylediğinden anladığıma göre, dizinin finali, Michael'in, "su testisi su yolunda kırılır" atasözümüzü destekler biçimde vefatıyla son bulacak.

Ve bu final beni ağlatacağa benziyor :)

Bu hastalık yüzünden ölmediğini belli ettin şimdi :D İyice heyecalanmaya başladım :). Michael ölmesin ya :( Dizinin sonuna yaklaştıktça da üzülüyorum. Böyle muhteşem bir yapımı bitirecek olmam üzücü :(

Söylediğinden anladığıma göre, dizinin finali, Michael'in, "su testisi su yolunda kırılır" atasözümüzü destekler biçimde vefatıyla son bulacak.

Ve bu final beni ağlatacağa benziyor :)

orası ne belli belki bu hastalıktan ölcek :D

3.sezonun 3.bölümündeyim simdi ve hala o elektrigi alamadim bu diziden. :D Birtek benmiyim bu diziden o kadar cok etkilenmeyen ?? :asd:

şaka mı bu ? hayatımda en çok sevdiğim dizidir her bölümünü en az 2 kere izlemişimdir bence devam etmelisin izlemeye ..

Saka degil. :asd:

Necati sakin vazgecme. Yerli, Yabanci cok dizi izledim. En cok zevk aldigim heyecanlandigim dizi Prison Break. Abartmiyorum ama Filmlerde bile bazi bölümlerden aldigim kadar zevk almadim.

Simdi Almanca olarak yeniden basladim.

Bende bütün bölümleri Almanca olarak izledim. :D

Bu dizinin genel özelliği bu. İlk 3 bölüm tam sıkıcı. İzlerken öff püff çekiyor insan. Necati haklı bu konuda. Ama 4. bölümle birlikte veriyorlar coşkuyu. Ulan ne diziydi be

1.sezon güzeldi bence. 2.sezon eh iste ve 3.sezon suana kadar berbat. 3.bölümde olmama ragmen cok sIkIcI geliyor bana.

çok büyük beklentiylemi başladın izlemeye??? büyük beklentiler büyük hayal kırıklığına yol açarmış :)

3. sezona kadar gelip zevk almadıysan gerek yokki bundan sonrasını izlemene ne varsa 1 2 de vardı :D sonrası bayıyor

çok büyük beklentiylemi başladın izlemeye??? büyük beklentiler büyük hayal kırıklığına yol açarmış :)

Evet büyük ihtimal bu yüzden o kadar cok etkilenmedim diziden. Herkes öve öve bitiremiyor bu diziyi. O yüzden benim bekletilerim cok yüksekti. :D

3. sezona kadar gelip zevk almadıysan gerek yokki bundan sonrasını izlemene ne varsa 1 2 de vardı :D sonrası bayıyor

Ben hic birseyi yarim birakmam. :asd: Buraya kadar getirmisim diziyi artik sonuna kadar da bakarim. :D

Geri
Üst Alt