Ben o kariya gicik oluyordum.

bende michael'in kiz arkadasina gicik oluyordum. Çok berbat aktris.

Jody cool kadindi

ayrica

1118full-jodi-lyn-o'keefe.jpg

bende michael'in kiz arkadasina gicik oluyordum. Çok berbat aktris.

Jody cool kadindi

ayrica

1118full-jodi-lyn-o'keefe.jpg

Saraydı galıba bu dizide o kadının adı walking dead de oynadı da orada oğlu ile beraber tam bir cinnetlikti. pb de kendisine herhangi bir takıntım yoktu ben daha çok lincolnun o yeşil gözlü kız arkadasına gıcıktım. arada maykıla falan yavsıyordu neyseki fazla yaşatmadılar.

Final bolumunu izlemedim, 3 haftadir bekliyorum izlemek icin de, Scofield olmedi mi? Nasil cekecekler? Gecmisten bir konuya mi baglayacaklar simdi de?

Saraydı galıba bu dizide o kadının adı walking dead de oynadı da orada oğlu ile beraber tam bir cinnetlikti. pb de kendisine herhangi bir takıntım yoktu ben daha çok lincolnun o yeşil gözlü kız arkadasına gıcıktım. arada maykıla falan yavsıyordu neyseki fazla yaşatmadılar.

sera karakteri bence çok karizmatikti ama birazda duruş olarak skyler white havası sezinliyordum ama bu o... değil :D

sera karakteri bence çok karizmatikti ama birazda duruş olarak skyler white havası sezinliyordum ama bu o... değil :D

pb de o kapıyı aralık bırakması bile kendisinin belli bir ekole ve kaliteye sahip olduğunu ortaya koyuyor. skyler öyle bir durumda olsa kapının tokmağına elektrik bağlardı.

ama sara bu dizide neysede walking deadde oğluyla beraber cidden çok cinsler. neyseki yakışan bir sonu oldu

ne karizmasi yav

Skyler en azindan character development yasadi... Sera baslangiçta saf kizdi sonunda da saf kizdi tek fark Michaele asik olmasi. Skyler masum ve Waltu seven kadindan Waltin yaptigi kirli isleri önce reddedip sonra kabul eden suç ortagi oldu, dizide karakter olarak gittikçe büyüdü. Bunu Sera hakkinda söyleyemezsin.

ne karizmasi yav

Skyler en azindan character development yasadi... Sera baslangiçta saf kizdi sonunda da saf kizdi tek fark Michaele asik olmasi. Skyler masum ve Waltu seven kadindan Waltin yaptigi kirli isleri önce reddedip sonra kabul eden suç ortagi oldu, dizide karakter olarak gittikçe büyüdü. Bunu Sera hakkinda söyleyemezsin.

karakter analizi için teşekkürler ama bunu kastetmemiştim ben duruş ve karizma olarak oyunculuk bazında benzettim

Sikofildin cekoslavakyali sahte karısına hastaydim ben de.

Sucrenin latino ateş parcasini da anmamak olmaz tabi. Gamzelerine bandigim :D

adamın telefonu tutuşu, konuşma tarzı falan tam karizmaydı

adam gibi adam cCc Sukru Reiz cCc

nola.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt