Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Ben o kariya gicik oluyordum.
bende michael'in kiz arkadasina gicik oluyordum. Çok berbat aktris.
Jody cool kadindi
ayrica
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben o kariya gicik oluyordum.
bende michael'in kiz arkadasina gicik oluyordum. Çok berbat aktris.
Jody cool kadindi
ayrica
![]()
4 efsaneydi ya efsanebence 3 de çok iyi atmosfer olarak sona hapisanesinin gerilimi tarzı filan hoştu 4.sezonu nedense kimse beğenmiyor
Saraydı galıba bu dizide o kadının adı walking dead de oynadı da orada oğlu ile beraber tam bir cinnetlikti. pb de kendisine herhangi bir takıntım yoktu ben daha çok lincolnun o yeşil gözlü kız arkadasına gıcıktım. arada maykıla falan yavsıyordu neyseki fazla yaşatmadılar.
sera karakteri bence çok karizmatikti ama birazda duruş olarak skyler white havası sezinliyordum ama bu o... değil![]()
sera karakteri bence çok karizmatikti ama birazda duruş olarak skyler white havası sezinliyordum ama bu o... değil![]()
ne karizmasi yav
Skyler en azindan character development yasadi... Sera baslangiçta saf kizdi sonunda da saf kizdi tek fark Michaele asik olmasi. Skyler masum ve Waltu seven kadindan Waltin yaptigi kirli isleri önce reddedip sonra kabul eden suç ortagi oldu, dizide karakter olarak gittikçe büyüdü. Bunu Sera hakkinda söyleyemezsin.
Sikofildin cekoslavakyali sahte karısına hastaydim ben de.
Vayy o kadinmis he, farketmemistimZevklisin kardesim
Tarkan'in "Simarik" sarkisini cover yapan kadin o. Holly Valance.
https://www.youtube.com/watch?v=6BGAryS37oo
Ozledim t-bagi :s