Pro Evolution Soccer 2010

Cevap: Pro Evolution Soccer 2010

Arkadaslar bugun 6 mac sonunda arkadasimin hakkindan geldim. 2 galibiyet 3 beraberlik 1 maglubiyetle gulen taraf ben oldum artik heralde kimse karsimda duramaz cunku arkadasim oyunun yaraticisi Japon SEABASS gardashimizdi.

Arkadaslar bugun 6 mac sonunda arkadasimin hakkindan geldim. 2 galibiyet 3 beraberlik 1 maglubiyetle gulen taraf ben oldum artik heralde kimse karsimda duramaz cunku arkadasim oyunun yaraticisi Japon SEABASS gardashimizdi.

helal olsun renkdaş:)

Neyine oynadınız, sushi sine mi? :D

Turnuva güzel fikir olabilir arkadaşlar.

Ulan, Jô PES 2010 da tam bir kafa topu canavari!

Elano dan sol kanada güzel bir pas, Topla bulusan Giovani, bir oyunucu geciyor ortasini yapiyor, Jô-kafaaa-ve GOOOLLLL! :D

neill'ı Gs'ye getirmek istiyorum oyunda fakat kendisi sadece milli takımında görünüyor.. milli takımdan kulüp takımına oyuncu transfer etmek nasıl oluyor ?

Master Lig'de Merida'yı Galatasaray'a aldım ama oynadığı her maçtan sonra özellikleri düşüyor.Neden olabilir acaba?:o

Master Lig'de Merida'yı Galatasaray'a aldım ama oynadığı her maçtan sonra özellikleri düşüyor.Neden olabilir acaba?:o

Bazı oyuncular öyle oluyor. Ben de altyapıdan bir oyuncu çıkarmıştım. Güçleri çok çabuk artıyordu. Birkaç sene sonra hızla düşmeye başladı. Ben de anlam veremedim buna ve onu sattım. :)

Bazı oyuncular öyle oluyor. Ben de altyapıdan bir oyuncu çıkarmıştım. Güçleri çok çabuk artıyordu. Birkaç sene sonra hızla düşmeye başladı. Ben de anlam veremedim buna ve onu sattım. :)
Kiraya verdim belki düzelir diye.O kadar uğraştım almak için,hemen gözden çıkaramadım Merida'yı.:)

Yalnız oyunda penaltı zor atılıyor.Toplasam 5 tane atmışımdır.20 tane kaçırmışımdır.

Yalnız oyunda penaltı zor atılıyor.Toplasam 5 tane atmışımdır.20 tane kaçırmışımdır.

Penaltı çekmek kolay. Önce şutun şiddetini belirlemek için şut tuşuna basıyorsun. Sonra da sağ veya sol yön tuşuna (hangi tarafa çekmek istiyorsan).

Ben bu oyunu bilgisayarda oynuyorum.

Become a Legend Modusunda sorun yasiyorum , herseyi ayarlidiktan sonra tam oynamak istedigim ligi sectiken sonra oyun kendiliginden hata veriyor ve kapaniyor, 10-15 kere denedim hep ayni hata.

Yardimci olabilecek birisi varmi aranizda?:)

Ben bu oyunu bilgisayarda oynuyorum.

Become a Legend Modusunda sorun yasiyorum , herseyi ayarlidiktan sonra tam oynamak istedigim ligi sectiken sonra oyun kendiliginden hata veriyor ve kapaniyor, 10-15 kere denedim hep ayni hata.

Yardimci olabilecek birisi varmi aranizda?:)

Oyunun resmi yamalarını yüklemediysen yükle. Belki sorun hallolur.

Ya ben nerden indirecegimi bulamadim:(

Geri
Üst Alt