Kaan Caglar
Parçalı Üye
- 27 Kasım 2009
- 3.963
- 0
- 1.146
Cevap: Pes 2011
Bilgisayar versiyonu da önemli PS'im yok :sad007:
Bilgisayar versiyonu da önemli PS'im yok :sad007:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana göre lisansları da tamamlasalar süper olacak. Anlamadığım; Schalke, Wolfsburg, Bayern, Dortmund vs. bayağı önemli takımların olduğu Bundesliga'yı almıyorlar. Madem almıyorsun bari karışık bölüme ekle, GS, FB, BJK'nin olduğu.
Bir de şu var, mesela canım sıkıldı Arjantin'le DK'yi aldım Classic Argentina diye bir takım açıldı. Maradona falan yok. Halbu ki mesela Classic Brazil'da bu yılki formalarla Ronaldo, Rivaldo, Pele, Cafu vs. oyuncularla oynasak ayrı bir zevk verir bence. Türkiye'nin Tanju, Hami, Rıdvan, Hasan Şaş, Metin Oktay, Lefter, Can Bartu gibi oyuncularla olduğunu düşünsenize bi
Ses bölümüne gelince en büyük eksik bana kalırsa seyircilerdedir. Mesela ManU'nun Glory United tezahüratı var oyunda, rerere rarara ile "Huhu hehe Fenerbahçe" gibi bir besteleri var mallarınO da var. Ama mesela 3 Türk takımı için başlangıçta üçlü olmalıdır bence. Ayrıca gollerde taraftarlar bazen çok geç tepki verebiliyor. Spiker birşey anlatıyor, o esnada gol oldu mu spiker bir nefes alıp goal diyor. Sonra herkez kopuyor falan
![]()
Bir de topa vurma efektleri güzel de bir de top ağlara değdiğinde ses gelse çok güzel olur
Legend ve ML modlarına biraz daha özellik ekleyebilirler. Legend'da kendi adamımla antrenman yapma gibi mesela. ML'de de transfer borsası biraz daha düzelmeli. Takas transfer seçeneği olmalı.
Grafik eklentilerinde de tek isteğim forma numaralarının gerçekteki gibi olması. Her takım için istinasız font ne kadar boyut olabilir ki?
Bu arada oyunda Stadium Editor olacakmış ve istediğimiz stadın tribün renklerinden tutun, çelik-demir yapılarına kadar, oradan çim şekillerine kadar, yedek kulübesi renklerine kadar herşeyini değiştirebiliyormuşsunuz.
Oyunda yeni stadımız yok diye üzülmeyiz yani. Amsterdam Arena'yı alır koltukları kırmızı felan yaparız, Türk Telekom Arena gibi olur, hatta %90 benzer olur çünkü çok benziyor iki stad![]()
Bu yılki oyun bir kaç yılın planlamasıymış duyduğuma göre. Son iki yılda çıkan oyunların biraz Allah'a emanet olmasını da buna bağlıyorum. 2011 Pes'in geri dönüşü olacak inşallah sabırsızlıkla bekliyorum.
Penaltı atış sistemini düzeltsinler en başta. Doğru dürüst penaltı golü atılmıyor. Ayrıca penaltı sırasında kaleyi cepheden görmek istyoruz tele kameradan penaltı atmak iğrenç. Yıllardır yapabildiğimiz konami cup'ın olmaması da skandaldı. 4 kişi bir araya gelip turnuva yapalım diyoruz ama yapamıyoruz ne yazıkki
Bir tek ben atabiliyorum,buda bana avantaj sağlıyor 
Penaltı atmak gine zor olsun,oynadığım arkadaşların hiç biri atamıyorBir tek ben atabiliyorum,buda bana avantaj sağlıyor
![]()