Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Alakası yok Serhat saçma sapan şeylerle gelme.

Topağın başına bak ben bunu taa Mayıs'ta Fifa için diyorum. ;)

Serhat'ın cezası bitmiş, hemen farkını hissettiriyor. :)

Gençler sizin kişisel fikirleriniz gerçeklerle uyuşmuyor demek ki. Futbol oyunu oynamak istiyorsak, en iyi oyun FIFA.

Metacritic puanlarına bakarak da anlayabiliriz: (Bütün kaydadeğer kritik sitelerinden alınan puanların ortalaması)

- FIFA: 91 puan

- PES: 78 puan

13 puanlık bir fark var arada. Ayrıca 91 puanla beraber, bütün oyunlar arasında en iyilerden birisi konumundalar. Sürekli gelişerek devam ediyorlar. FIFA 09 -> FIFA 10 -> World Cup 2010 sırasıyla oynarsanız oyunları, büyük gelişmeyi görürsünüz.

Konami ise yerinde sayıyor. Grafiklere 2-3 rötüş yapıyor, arayüzü değiştiriyor, fizik motorunun ayarlarıyla oynuyor ve karşınızda yeni PES.

Dediğinin bunla ne alakası var.

Demek ki sen ne salladığının farkında değilsin.Pes'in fizik motorlarıyla ilgil, hiç bi sorunu yoktur.Bu tamamen senin uydurman.

Fifanın rezil top olayları ve oyuncu haretlerini düzeltmesi lazım Fifa'nın fizikle işi var yani ;) Ektradan çimi,sahayıda düzeltmesi lazım

Edit:Ektradan Fifa gelişiyorun anlamı şudur.Fifa yıllarca en çok geri kalmıştır.Ezilmiştir.Son yıllarda düzelme var.En son iyi oyunu Fifa 2005'di galiba.Geri çöplük.

Pes çok üst seviyeye geldi 2010'da duraklama oldu ama daha iyisi için

Dediğinin bunla ne alakası var.

Demek ki sen ne salladığının farkında değilsin.Pes'in fizik motorlarıyla ilgil, hiç bi sorunu yoktur.Bu tamamen senin uydurman.

Fifanın rezil top olayları ve oyuncu haretlerini düzeltmesi lazım Fifa'nın fizikle işi var yani ;) Ektradan çimi,sahayıda düzeltmesi lazım

Edit:Ektradan Fifa gelişiyorun anlamı şudur.Fifa yıllarca en çok geri kalmıştır.Ezilmiştir.Son yıllarda düzelme var.En son iyi oyunu Fifa 2005'di galiba.Geri çöplük.

Pes çok üst seviyeye geldi 2010'da duraklama oldu ama daha iyisi için

PES'in fizik motoruyla sorunu yok mu? Futbolcuları kamyona benzetmişler daha ne olacak? Kesinlikle FIFA fark atıyor. FIFA'nın fizik moturu, en çok övgü alan kısmı ayrıca. Nasıl oluyor da PES'ten kötü oluyor? FIFA'yı bu kadar iyi yapan şey fizik motoru ve yapay zekasıdır.

Ayrıca şunu da söyleyeyim. FIFA eskiden kötüydü belki ama next-gen konsollarla beraber birinci sıraya yerleşti. Serinin son 3 oyunu da PES'inkilerden iyi.

Fifa 09 ve sonrasını PEs'le kıyaslayanlar duygusal davranmış olur. Bariz bir kalite farkı var.

Alakası yok Serhat Fifa'yı iyi yapan tek şey lisansı ve oyun menüsüdür.Fifa'da topa vurulunca uçar hareketleri saçma sapandır.Pes'in oyuncularla kamyonlarla alakası yok

Kamyon olan Fifa 2008-2007-2006 felandır

[video=youtube;kEuMYwoj_mg]https://www.youtube.com/watch?v=kEuMYwoj_mg&feature=related[/video]

Her türlü Pes:happynew:

Alakası yok Serhat Fifa'yı iyi yapan tek şey lisansı ve oyun menüsüdür.Fifa'da topa vurulunca uçar hareketleri saçma sapandır.Pes'in oyuncularla kamyonlarla alakası yok

Kamyon olan Fifa 2008-2007-2006 felandır

PS3'de Fifa oynamadığın kurduğun cümlelerden belli. :)

Oynadım ne alakası var hatta Geçen Cumartesi oynadım

Fifa'ya saçma sapan demek bana çok garip geliyor. Zaten Pes'deki bütün özellikler Fifa'da mevcut. Şu an Fifa fazlasını barındırdığı ve dengeli bir oyun olduğu için Pes'i solladı.

Fifa'ya saçma sapan demek bana çok garip geliyor. Zaten Pes'deki bütün özellikler Fifa'da mevcut. Şu an Fifa fazlasını barındırdığı ve dengeli bir oyun olduğu için Pes'i solladı.

BCL modu bile Pes ile Fifa arasındaki farkı anlatmaya yeter.Yanlış anlama bu konuştuklarım PC için geçerli.Ps'de fifa oynamadım.

Topta ve oyuncu hareketlerinde gerçekçilik yoksa o dediğin imkansız.Tek güzel yanı kaleciyi karşına alıp hareket yap.Bu da başka oyuncular olmadığı için oluyor

Ticari rekabet içeren iki oyun firması için bile kutuplaşıyoruz. Nasıl bir varlığız lan? Kimse de demiyor; "herkesin zevki kendinedir, isteyen istediğini oynar" diye...

Sadece şunu söylüyorum. Eminim burada PES PES diyen arkadaşların çoğu oyunu orjinal almıyordur. Eğer orjinal alsaydılar PES in halen niye kendini geliştirmediğini ve lisans sorunlarının halletmediğini sorgulardı benim gibi. (PS3 için konuşuyorum)

Ticari rekabet içeren iki oyun firması için bile kutuplaşıyoruz. Nasıl bir varlığız lan? Kimse de demiyor; "herkesin zevki kendinedir, isteyen istediğini oynar" diye...

Herkesin zevki kendinedir ancak PES'in daha iyi olduğunu iddia etmek farklı bir şey. FIFA farkla daha iyi. Bütün otoriteler bunu kabul etmişken, bir avuç arkadaşa kabul ettiremiyoruz bunu.

Sadece şunu söylüyorum. Eminim burada PES PES diyen arkadaşların çoğu oyunu orjinal almıyordur. Eğer orjinal alsaydılar PES in halen niye kendini geliştirmediğini ve lisans sorunlarının halletmediğini sorgulardı benim gibi. (PS3 için konuşuyorum)

Ben iki senedir orijinal alıyordum. Bu sene büyük bir kabuk değiştirme var PES'te, ama korsan alacağım artık. :evilsmile: :D

Geri
Üst Alt