Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Play Station'da Sağ Analog ( R ) tuşuna basıp sağ sol yapınca abuk subuk hareketler yapıyorlar :D

Ama çok zor yapması :D Tekken'in kombo yapmasına benzemiş anasını satim :D 2313 çeşit tuşa basıcan

Oyunda bug var rövaşata ile gol attım 99-0 oldu:o:lol:

Bende de oldu bu durum aga , gol attım sonra yanlışlıka taba falan bastım aşağıya aldım oyunu 99-0 oldu bende herhangi bir golde oldu yalnız :asd:

2.yarı düzeldi ama yine de skandal bu.

Oyunun hızını yükseltmeden oynamayı denemeyin beyler.Joysticki duvara fırlatıyordum az daha sinirden oradan biliyorum.:D Gol filan atmaya başladım lan rahatladım.:asd:

Ulan hayatımda ilk defa bukadar zorlandığım futbol oyunu görüyorum gol atamıyorum lan . Direk en iyi oyuncuda oynuyorum ama , gerçekten zor yapmışlar iki kişi çok daha zor olur. Bir kötü yanı her bir boka faul çalıyor hakemler :)

Yapay zeka kocaman bir sifir. Böyle sacma bisey olmaz. Sanki oyunu yaparken gerekli taktik bilgileri bir Türk antrenör'den almislar. Top nerdeyse ayni anda 4-5 kisi oraya hareketleniyor pres yapmaya, alan savunmasi diye bisey yok. Sirf bu sey yüzünden 2 tane cok komik gol yedim. :o Villa mesela sol acik olmasina ragmen sag acikta top kovaliyordu, o anda aklima Mustafa Sarp geldi. :asd:

Yapay zeka kocaman bir sifir. Böyle sacma bisey olmaz. Sanki oyunu yaparken gerekli taktik bilgileri bir Türk antrenör'den almislar. Top nerdeyse ayni anda 4-5 kisi oraya hareketleniyor pres yapmaya, alan savunmasi diye bisey yok. Sirf bu sey yüzünden 2 tane cok komik gol yedim. :o Villa mesela sol acik olmasina ragmen sag acikta top kovaliyordu, o anda aklima Mustafa Sarp geldi. :asd:

Barça ile oynuyorsan adamların taktiği bu. Topa 3-4 kişi pres yapmazsan topu alamazsın :o İstemeden oyunun gerçekçiliğini kanıtlamışsın, tebrikler :lol: :o

Topu Villa'yla sağ kanadaa getirdiysen ordan sola geçmesi zaman alabiliyor. Yani son hızda kanadına koşmuyor, topu takip ederek yerine geçiyor. En azından bende öyle oluyor yani :D

Sanatsal bir foto. :asd:

93634301.jpg

Barça ile oynuyorsan adamların taktiği bu. Topa 3-4 kişi pres yapmazsan topu alamazsın :o İstemeden oyunun gerçekçiliğini kanıtlamışsın, tebrikler :lol: :o

Pozisyon alma sifir oyunda, alan savunmasi yok, adam adama bile oynamiyorlar. Top nerdeyse ayni anda 4-5 kisi oraya hareketleniyor. Eger Barca böyle oynasa küme düser.

Topu Villa'yla sağ kanadaa getirdiysen ordan sola geçmesi zaman alabiliyor. Yani son hızda kanadına koşmuyor, topu takip ederek yerine geçiyor. En azından bende öyle oluyor yani :D

Mustafa Sarp'a özenip onun oynadigi gibi bir taktik koymuslar oyuna sanki. Adam sol acik oynuyor, ama sag kanatta geziyor. Demin Messi'nen topu almaya calisirken arkadan yine Villa ve Iniesta geldi. :asd: Sonrada topu kaptiktan sonra onyayacak bos oyuncu bulamadigim icin yine topu kaptirdim.

Önceden her sut gol oluyordu, onun icin öbür yanlisliklar cok göze batmiyor gibiydi. Simdi onu biraz zorlastirdilar ve öbür hatalar yavas yavas ortaya cikmaya basladi.

Millet demonun süresi ne kadar ? Akşama Allah izin verirse oynayacağım. Anasını satayım 3 partlık demonun 2 partını mecbur işyerinden çektiriyorum, diğer son partını da 15-25 KB arasında evimde çekiyorum, rezalet yahu :D Net bir yamuk yapmaz ise akşama oynayacağım, bu sene beklentileri çok yüksek tuttum PES'ten, videolar felan çok iyiydi çünkü. FIFA'yı geçmesini bıraktım kendini oynattırsın yeter.

Pro'da 4-0 yendim sonunda. Yakında En üst düzeye geçeceğim. :D

3-1 yenildim lan en üst seviyede :p

pes 10 da frikik golu atabilen nadir insanlardanım 35 m ve altı (H)

Lan tekrardan sonra PES çubuğu geçiyor ya yeşil, bende o geçerken takılıyor. Birkaç saniye sonra geçiyor, sadece bende mi sorun acep?

En iyi oyuncuda ilk maçımda Barcelona'yla Bayern'i 6-0 mağlup ettim. :asd:

Ulan indirelim dedik 10 dk da %4 zor oldu :o

oyun nasıl arkadaşlar yarın oynayacağım

Geri
Üst Alt