Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Bu oyunu oynayamayacağım sanırım bozuk dosya indirdim :sad007:

Olm bi anlık dalgınlıkta 5 yiyorum lan, çok sakat oyun yapmışlar :o

Öneri; herhangi bir konuyu düşündükten sonra kafanızı dağıtmak için oynamayın oyunu. Depresyona bile girebilirsiniz :o

Olm bi anlık dalgınlıkta 5 yiyorum lan, çok sakat oyun yapmışlar :o

Öneri; herhangi bir konuyu düşündükten sonra kafanızı dağıtmak için oynamayın oyunu. Depresyona bile girebilirsiniz :o

Zaten ben bildim bileli böyle bu oyun. Kendini iyi vermediğinde fark attığın takımlara yenilip, niye böyle oluyor diyebilirsin. :D

Demoyu dün indirdim ve oynadim, ve oyunu hic begenmedim. PESi gittikce batiriyorlar yahu. Nerde o eski pes 4 vs.

Zaten ben bildim bileli böyle bu oyun. Kendini iyi vermediğinde fark attığın takımlara yenilip, niye böyle oluyor diyebilirsin. :D

ps3 cafede arkadaş bir şey sordu bir baktım gol yemişim :D bu arada elime çok önemli bir bilgi geçti pes 2011 elaltından istanbula lüleburgaza ulaşmış şu an ps3 cafelerde oynanıyor

Olm aklım bişeye takıldı, oyuna girdim bi baktım Messi falan yardıra yardıra geliyor. Hayır o değil Bayern'le 4 atmıştım Barça'ya, o rekoru egale ettiler :D :p Tabii ondan sonra gelen "madem yenildik biraz faul yapalım ^^" düşüncesiyle 6 kişi kalıp 3-0 yenildik. Rekor hala bende :b5: :D

Olm aklım bişeye takıldı, oyuna girdim bi baktım Messi falan yardıra yardıra geliyor. Hayır o değil Bayern'le 4 atmıştım Barça'ya, o rekoru egale ettiler :D :p Tabii ondan sonra gelen "madem yenildik biraz faul yapalım ^^" düşüncesiyle 6 kişi kalıp 3-0 yenildik. Rekor hala bende :b5: :D

:D :D valla nasıl becerdin helal olsun arkadaş pes 10 olsa neysede zor kırmızı kart görülüyor

Çakal mısın olm? :evilsmile:

Bağlı çalım olayı harika.Van Buyten'le İlhan Mansız'ın Carlos'a attığı çalımı attım lan.:D

Geri
Üst Alt