Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Olm bu karamboller acaip bişey lan :D :p Altıpastan dört defa vurdum gol atamadım :asd:

Bu nasıl şut çekmektir anlamadım.Az bassamda fazla bassamda her vurduğum top Sabri'nin şutu gibi gidiyor.

Gençler size bir tüyo, topu ayağınızdan fazla açmadıysanız barı sonuna kadar doldursanız bile kaleye isabetli şut çekebiliyorsunuz. Ayağınızdan açtıysanız şuta dokunmanız gerekiyor.

Penaltı atmak çok kolaylaştırılmış :) Attıgım her penaltıyı kaleci doğru köşeyi bulamıyorsa gol oluyor :)

Nasıl atıyorsun dersen :)

Şut'a sadece birkere basıyorum yön tuşuna sadece 2 sn e basıyorsunuz . sadece sağa veya sola basın ozaman yerden istediğiniz köşeye vuruyor.

Penaltı atmak çok kolaylaştırılmış :) Attıgım her penaltıyı kaleci doğru köşeyi bulamıyorsa gol oluyor :)

Nasıl atıyorsun dersen :)

Şut'a sadece birkere basıyorum yön tuşuna sadece 2 sn e basıyorsunuz . sadece sağa veya sola basın ozaman yerden istediğiniz köşeye vuruyor.

PES 2010 gibi zaten. Onda da penaltılarımın % 95'i gol oldu benim. Demoda şu ana kadar 2 tane kullandım ve attım ikisini de.

Kuzenimi ps3'üne kurmuş nasıl kurduysa artık :asd: kaptım evdeki plazmaya bağladım :asd: 3 saate yakın oynadık bayağı hepsinde yenilsem de güzeldi ya :asd:

Her nekadar PES11 demosunu begenmesemde, yinede PESten vazgecmem. Iki hafta sonra geliyor zaten. :)

abi oyun acayip zevkli anlatılmaz yaşanır ağzım kulaklarımda oynuyorum oyunu

Gençler top playerda mı oynuyorsunuz professional'da mı?

Doğru mu yazdım lan professional'ı? :o

Ben hiç Cpu ile oynamadım,hep iki kişilik arkadaşlarla oynadım.

Çok çok iyi bilen arkadaşlarım ile oynuyorum ve oyun çok zor oluyor :(

Libartodores takımları ile ne zaman yaptıysak 0-0 bitti :D

Geri
Üst Alt