Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Gökkuşağı hareketini (İlhan Mansız hareketi) analogsuz kaç kere yaptım ben. Kaldırdığın topla kendine asist yapabilirsin. :D

Bağlı çalım denen yeni özellikle de arka arkaya 4 hareketi kolay tuş kombinasyonlarıyla yapabiliyorsun. Ama yine de gamepad gerekli bence. :)

Analogsuz hangi tuşla oluyor ?

Fifa en iyisi :)

Tamam buldum.

Hmm ok

Klavye ile zevkli olmaz hocam,bir elin yönde diğer elin hareket yapmada olursa ne ile şut çekeceksin ? :D Önceden odaklanırsan sorun olmaz ama Spontane gelişen olaylarda zor olur.

Evet zor, cambaz olman gerekiyor. Ben de alacağım zaten gamepad şöyle 20-25 liraya. :)

Olm ben özel hareketleri aştım lan, gökkuşağından sonra Ronaldo'nun topukla topu önüne alma hareketini yapıyorum. Kaleye yıldırım gibi vuruyor :D

Olm ben özel hareketleri aştım lan, gökkuşağından sonra Ronaldo'nun topukla topu önüne alma hareketini yapıyorum. Kaleye yıldırım gibi vuruyor :D

o hareketin ne tarafa yapacağını bilmek gerekir - ayarlanabiliyor - ,ben yaptım gol atacakken kaleden uzaklaştık :D

Messiden cok D'Alessandroyla oynamak daha keyif verdi. :)

30 takım yamasının kurulumu nasıl?

Intructions:

1 – Put the dt0c and dt04 img files in the IMG folder in your 2011 demo folder.

2 – Put the pes-hio.exe and the setting.txt text file into your main 2011 demo folder.

3 – Run the pes-hio.exe (as administrator if necessary) and choose the 2 teams you want to play as/against and they will be in the main exhibition teams.

yani ;

1-'' dt0c'' ve '' dt04 img'' dosyalarını pes 2011'in içinde bulunan ''img dosyasına'' atıyorsun.

2- ''pes-hio.exe ''ve ''the setting.txt'' bunları da ana dosyaya yani img,settings, pes 2011 exe'in olduğu yere

3- Sonra da pes-hio.exe 'e tıklıyorsun team 1 , team 2 yazıyor . Her takımın kendine ait bir numarası var mesela Arjantin için 8 yaz ,2. takımı da seç sonra enterla oyun başlıyor ama sadece bu 2 si menüde oluyor yeni takımlar için çıkıp aynısını bir daha yapman lazım umarım yeterince açık olmuştur .

Bu 30 takımlı pacht resmi mi ? Play station storede bulabilir miyiz ?

@ Sedat,

Aga hepsini yapıyorum da Team 1 - 2'yi doldurduktan sonra oyun oto olarak açılmıyor, kendim çalıştırıyorum ve takımlar değişmiyor.

Geri
Üst Alt