Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

2 kişi oynarken harbi zevkli oluyor.Çocukluk arkadaşım geldi bizde kalmaya. 2 kişi CL yaptık.İnter ile aldık kupayı.

Penaltıda yukarı tuşu sola atmıyordu yahu PES 2010'da. Sağ-sol tuşlarla topun yönünü, D'ye basılı tutmayla da yüksekliğini ayarlıyordun. 2011'de havadan vuramıyorum nedense. :D

lütfen fifa 2011 de 4-5 maç yapın ( PS3 İçin ) ondan sonra pes'ten nefret etmeniz için yeterli kıvama geleceksiniz.

PEs gerçekten oyun değiil artık

Penaltıda yukarı tuşu sola atmıyordu yahu PES 2010'da. Sağ-sol tuşlarla topun yönünü, D'ye basılı tutmayla da yüksekliğini ayarlıyordun. 2011'de havadan vuramıyorum nedense. :D

Vuruyorsun ama iki tuşa basman gerek , örneğin yukarı sola ise , sağ oka nekadar basılı tutarsan okadar havaya atarsın . Sağ ve yukarı tuşuna aynı derecede basmıyacaksın ama basarsan çok yukardan gider :)

Vuruyorsun ama iki tuşa basman gerek , örneğin yukarı sola ise , sağ oka nekadar basılı tutarsan okadar havaya atarsın . Sağ ve yukarı tuşuna aynı derecede basmıyacaksın ama basarsan çok yukardan gider :)

Hangi köşeye atacağını belirlemek için yine sağ-sol kullanılıyor. Ben öyle attım en azından. Hepsi yerden gitti ama hiçbirini çıkaramadı kaleci. :D

Anteramanda gösteriş durumuna göre değişiyor , pilot kameradan gösterdiğinde aşaı-yukarı yön oluyor sorun orada kamera açısına göre değişiyor o atış :)

Arkadaşla oynuyoruz ben Milan o İnter :D

Dk 80 küsür maç 0-0 çok sağlam maç :D

Saçma bir hareket yaptım penaltı kazandı arkadaş seviniyor şimdi çiziyorum kanka dedi :D

Bende sanki gol atacan lan dedim ne seviniyorsun :D Görürsün kaleci içeri girecek felan :D

Düdük çaldı bi bastı bu :D Topu göremedim uzaya felan gitti bir kahkaha tuttu beni :D Uzatmalarda çizdim bunu :D :D

Penaltı nimet ya gol yemektense arkadan çift ayak giriyorum :D Ne de olsa atamıyorlar :D

Arkadaşla oynuyoruz ben Milan o İnter :D

Dk 80 küsür maç 0-0 çok sağlam maç :D

Saçma bir hareket yaptım penaltı kazandı arkadaş seviniyor şimdi çiziyorum kanka dedi :D

Bende sanki gol atacan lan dedim ne seviniyorsun :D Görürsün kaleci içeri girecek felan :D

Düdük çaldı bi bastı bu :D Topu göremedim uzaya felan gitti bir kahkaha tuttu beni :D Uzatmalarda çizdim bunu :D :D

Penaltı nimet ya gol yemektense arkadan çift ayak giriyorum :D Ne de olsa atamıyorlar :D

O senin arkadaşlarının sorunu :) Bana yap hepsi gol olsun =)

Frikik ve penaltı fark etmez,her türlü :)

Bu oyunda eskisinden daha iyi frikik atılıyor en azından daha çok falso verebiliyorsun,mesela barajın kapattığı köşeye,topu barajın yanından geçirip atılabiliyor,üstünden atmaya gerek kalmıyor - ama bazı yerlerden,mesafe uzunsa daha iyi olur genelde -

Penaltıda kolay iş,maç penaltılara kaldı mı şuta basıp yöne basıyorsun,maç içindeyse yön tuşları biraz daha farklı,aşağı ve yukarıyı kullanıyorsun ;)

Cevap: PES 2011 çok konuşulacak!

22.000 e varan goruntuleme sayısıyla pes 2011 onde...

Ya bu çıkan resmi yamaya uygun lisans yaması var mı beyler?

Yeni Güncelleme Gelmiş ve Kadromuz düzelmiş..

yenigncelleme.jpg

Yeni yamadaki yeni transferlerimizin özellikleri kaç ?

Misi, Insua, Pino, Cana ? :)

Legend 'de Napoliye transfer oldum :) 70 oldum bu arada :)

Denenmiş çalışan güncelleme yamasını paylaşabilecek olan var mı?

Denenmiş çalışan güncelleme yamasını paylaşabilecek olan var mı?

Oyunu actıgımda Yeni Bir güncelleme var dedi. Yüklemek icin İlave icerik e gidin dedi bende ordan yükledim önce hata verdi ama 2. sinde yüklendi..

Not: oyun orjinal degildir..

Geri
Üst Alt