Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Lan olm bu güncelleme kaç saat sürüyor :D

8 dakikadır %3 oldu. Eğer elinizde hali hazır güncelleme varsa paylaşın da bitsin bu çile agalar :D

Onu benim arkadaş paylaştı :asd:.

Master League'e alıştım. Deplasmanlarda kondüsyonum rezalet olmasına rağmen iyi oynuyorum ama çok gol kaçırıyorum. :o

Legend'de 72 oldum şu anda Napolideyim. Chealse beni izlemek için eleman gönderdi :)

Master League'e alıştım. Deplasmanlarda kondüsyonum rezalet olmasına rağmen iyi oynuyorum ama çok gol kaçırıyorum. :o

Efsane mod zevkli. İki sezon Almeria'da oynadım, 1 sezon Valencia ve şimdi Barcelona'ya transfer oldum ama maça çıkmadan kapattım bunaldım. :D Hedefim, Real'den teklif gelmesi ama bi gelmedi.

Legend'de adını bile yazamadığım bir takıma transfer oldum Auxerre'den. Rezil kepazeyim, kimse beni izlemiyor, istemiyor. Takımın en iyi oyuncusu olduğum için rezalet futbol oynatsam da her maça ilk 11'de başlıyorum. Bir sezon 2-3 günde anca bitiyor :)

Oyunun kısaca artıları-eksileri diye değerlendirme yaparsak;

Artıları:

- Oyuncuların duruşu, hareketleri, fizikleri tamamen gerçeğe çok yakın. Herkesin vücut yapısı farklı bu çok iyi belli oluyor.

-Top kontrol, top sürme motorları PES2010 fizik motorunun üstüne yapılmış gayet güzel alıştığım için önceki oyuna.

-Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi gibi modların olması gerçekten oyunu oynamaya en büyük etken.

-Efsane modu, diğer çeşitli oyun modları oldukça yeterli ve zevkli

-Türkçe olması tabi ki en büyük artılardan

-Grafikler gayet başarılı

Eksileri:

-Lisans sorunu tabi ki en büyük eksi.

-Almanya liginin olmaması ve en büyük eksi geçen sene Türkiye Ligini ikinci bitiren takım oyunda varken, Türkiye Şampiyonu takım Bursaspor oyunda yok.

-Gerçekçi yapılmaya çalışılmış ama berbat olmuş, şut çekme şekilleri. Toplar balon gibi uçuyor biraz abandığında.

-PES2010'da devam eden rezalet yapay zeka. Barcelona ile maç yapıyorsun, 60. dakikada Messi oyundan alınıp yerine Keita giriyor veya Messi bazen hiç ilk 11'de bile başlamıyor olabiliyor. Bu başka takımlar içinde geçerli. Ayrıca Efsane mod'da ilk seneye rağmen kadroda Ronaldinho'nun oluşu oyundan direk soğutuyor. Yama yayınlansa bile güncel olmayan kadrolar oyunun kalitesini yerlere sermiş.

-Kadro düzeni veya seçimi yapma menüsü çok kullanışsız bir o kadar da karışık ve gereksiz düzenlenmiş.

Oyunun kısaca artıları-eksileri diye değerlendirme yaparsak;

Artıları:

- Oyuncuların duruşu, hareketleri, fizikleri tamamen gerçeğe çok yakın. Herkesin vücut yapısı farklı bu çok iyi belli oluyor.

-Top kontrol, top sürme motorları PES2010 fizik motorunun üstüne yapılmış gayet güzel alıştığım için önceki oyuna.

-Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi gibi modların olması gerçekten oyunu oynamaya en büyük etken.

-Efsane modu, diğer çeşitli oyun modları oldukça yeterli ve zevkli

-Türkçe olması tabi ki en büyük artılardan

-Grafikler gayet başarılı

Eksileri:

-Lisans sorunu tabi ki en büyük eksi.

-Almanya liginin olmaması ve en büyük eksi geçen sene Türkiye Ligini ikinci bitiren takım oyunda varken, Türkiye Şampiyonu takım Bursaspor oyunda yok.

-Gerçekçi yapılmaya çalışılmış ama berbat olmuş, şut çekme şekilleri. Toplar balon gibi uçuyor biraz abandığında.

-PES2010'da devam eden rezalet yapay zeka. Barcelona ile maç yapıyorsun, 60. dakikada Messi oyundan alınıp yerine Keita giriyor veya Messi bazen hiç ilk 11'de bile başlamıyor olabiliyor. Bu başka takımlar içinde geçerli. Ayrıca Efsane mod'da ilk seneye rağmen kadroda Ronaldinho'nun oluşu oyundan direk soğutuyor. Yama yayınlansa bile güncel olmayan kadrolar oyunun kalitesini yerlere sermiş.

-Kadro düzeni veya seçimi yapma menüsü çok kullanışsız bir o kadar da karışık ve gereksiz düzenlenmiş.

- Lisans sorunu kullanıcılar tarafından düzenlenebiliyor ancak eksiklik evet :)

- Almanya Ligi çok büyük eksiklik, Bursaspor var denmişti ancak nasıl yok hayret ettim ben de.

- Şutlar çok normal bence. Normaldeki gibi boştaysan topu ayağından açıp vurduğunda çok isabetli gidiyor top. Bunun tersine koşu modundayken vuruş yaptığında olması gerektiği gibi şut tekniği yüksek oyuncular iyi şut çekebiliyor.

- Maalesef en büyük sıkıntılardan biri.

- Bence bu şekli daha güzel :)

Başta beğenmemiştim ama oyun çok çok iyi hakkaten, zevkle oynuyorum bu sene (ki bunu diyen ben PES 2010'da bir maç bile kaldıramazdım, tüm sene de 3 maç falan yapmışımdır heralde) gerçekten çok gelişmiş oyun.

Fakat şutlar hakkaten balon gibi ya, fazla havalanıyor. FIFA'nın önceden yaşadığı sıkıntı PES'te var şuan ki PES'in tek övülen tarafı neredeyse top fiziğiydi geçen senelerde, bu sene tam tersi olmuş bu durum. FIFA'nın top fiziği süper, PES'in ki balon gibi.

Şutlar balon gibi olmasa tam olacak ama...

multiplayer inanılmaz zevkli oluyor 2010a göre.daha çok oyuna hakim olabiliyorsun.en büyük artısı bu bence.

Arkadaşlar pc için hangisini öneriyorsunuz Pes11- Fifa11?

Tek oyuncuyla topu alıp kaleye gitmeyi sevmem, takım oyunu hoşuma gidiyor. Buna göre yanıtlarsanız sevinirim.

Türkçe spiker komedi değil mi?Yani boş kaleye gol atınca ben bu gole içerim falan demiyor değil mi?

Geri
Üst Alt