Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Arsenal diyerek ipucunu vermiştim, Premier League yani. :)

Benimde ligte Arsenal var ama İnter, Münih falan da var.Yani bütün iyi takımları aynı lige koydum da :) Öyle daha zevkli oluyor. Tek sıkıntı CL'de karşıma saçma sapan takımlar geliyor bütün iyi takımlar benim ligte olduğu için.:)

Liglerden alınan para + CL + Ülke kupası + Kıtalararası vs. gelirlerin 100 milyon € olsa bile o maaşları karşılamaya yeterli olmaz. Çünkü dediğin adamlarla istediğin kadar uzun anlaşma imzala minimum 6-7 isterler o da Balotelli gibi oyuncular. Şu anda ilk 11'e ödediğin para bile onları eritir. Dediğim gibi 4 adamın maaşları 56 milyon €. Batman çok normal.

Benim kadromda Ruffier, Palmieri, Diekmelier, Tremanoulis, Bale, Silva, Veron, Arshavin, Zarate, Altidore, Jovetiç gibi adamlar var ben zor kurtarıyorum paçayı Galatasaray'da.

Kaldı ki gerçekte de Barça, geçen sene 8 milyon € zarar ettiğini açıkladı. Bildiğin gibi 6 kupayı da almışlardı. Üstelik kadrolarında Pato, Agüero, Ronaldo, Balotelli de yoktu ;)

Batmam hiç normal değil.Barça yahu bu Barça.Bjk bile bir sponsor sayesinde Robinho'ya 26 milyon Euro teklif edebiliyorsa ben o başarılardan sonra sadece sponsorlarla maaşları karşılayabilmeliyim.Sattığım oyuncuları da yazdım yani...Oyuncuların abartılı maaş istemeleri, mali durumun bu kadar kötü olması falan olmamış bence.

Kadron fena değil seninde. :)

Ama İbra, Xavi, İniesta, Henry vardı ;) Barcelona 4 yıl benim gösterdiğim başarıyı gösterip sonunda batarsa eyvallah :)

Liglerden alınan para + CL + Ülke kupası + Kıtalararası vs. gelirlerin 100 milyon € olsa bile o maaşları karşılamaya yeterli olmaz. Çünkü dediğin adamlarla istediğin kadar uzun anlaşma imzala minimum 6-7 isterler o da Balotelli gibi oyuncular. Şu anda ilk 11'e ödediğin para bile onları eritir. Dediğim gibi 4 adamın maaşları 56 milyon €. Batman çok normal.

Benim kadromda Ruffier, Palmieri, Diekmelier, Tremanoulis, Bale, Silva, Veron, Arshavin, Zarate, Altidore, Jovetiç gibi adamlar var ben zor kurtarıyorum paçayı Galatasaray'da.

Kaldı ki gerçekte de Barça, geçen sene 8 milyon € zarar ettiğini açıkladı. Bildiğin gibi 6 kupayı da almışlardı. Üstelik kadrolarında Pato, Agüero, Ronaldo, Balotelli de yoktu ;)

Benim eski master ligim yanmıştı format yüzünden. :sad007:

Yeniden açtım sonradan, 3. sezonumdayım. Şampiyon olursam rüya takımı kurabilirim. :D

Eski master leaguede Pjanic, Capel, Weah (eski efsanelerden), Huddlestone gibi kaliteli adamları almıştım ama 1. sınıf oyuncuları alabilir miydim bilmiyorum. :D

Capel ve Huddlestone mesele değil de Pjanic'i almak başarıdır :) Çok feci gelişiyor ve inanılmaz duran top kullanıyor.Weah bende hiç çıkmadı.Luis Fabiano ve Veron çıkıyor bende hiç kaçırmadan alıyorum :)

Benimde ligte Arsenal var ama İnter, Münih falan da var.Yani bütün iyi takımları aynı lige koydum da :) Öyle daha zevkli oluyor. Tek sıkıntı CL'de karşıma saçma sapan takımlar geliyor bütün iyi takımlar benim ligte olduğu için.:)

Batmam hiç normal değil.Barça yahu bu Barça.Bjk bile bir sponsor sayesinde Robinho'ya 26 milyon Euro teklif edebiliyorsa ben o başarılardan sonra sadece sponsorlarla maaşları karşılayabilmeliyim.Sattığım oyuncuları da yazdım yani...Oyuncuların abartılı maaş istemeleri, mali durumun bu kadar kötü olması falan olmamış bence.

Kadron fena değil seninde. :)

Ama İbra, Xavi, İniesta, Henry vardı ;) Barcelona 4 yıl benim gösterdiğim başarıyı gösterip sonunda batarsa eyvallah :)

Öncelikle oyundan zevk alıyorsan sorun yok, hatta istersen sınırsız para hilesini de paylaşabilirim :D

Beşiktaş Robinho olayını Delgado'da olduğu gibi yapacaktı. Delgado'nun tapusu ÜLKER'deydi sonra aldılar. Robinho da öyle olacaktı.

Ayriyetten sponsorlarının özelliklerini yazabilir misin? Verdikleri paralar falan ?

Maaşlara göre Ronaldo > İbra, Vandebuurd > Pique + Puyol maaşlar olarak :D Ciddi söylüyorum bunu.

Öncelikle oyundan zevk alıyorsan sorun yok, hatta istersen sınırsız para hilesini de paylaşabilirim :D

Beşiktaş Robinho olayını Delgado'da olduğu gibi yapacaktı. Delgado'nun tapusu ÜLKER'deydi sonra aldılar. Robinho da öyle olacaktı.

Ayriyetten sponsorlarının özelliklerini yazabilir misin? Verdikleri paralar falan ?

Maaşlara göre Ronaldo > İbra, Vandebuurd > Pique + Puyol maaşlar olarak :D Ciddi söylüyorum bunu.

Oyundan zevk almıyorum. :) Gökkuşağı çalımı, kalecilerin psikopat kurtarışları ve master ligteki bir kaç saçmalık soğuttu beni.

Bjk basit bir örnekti sadece.Yani onlar bile -nasıl olursa olsun- bunu yapabiliyorsa Barça kıyaslanamaz.

Oyunun üzerine başka bir oyun kaydettiğim için artık yazamam da bir tanesinin 15 verdiğini hatırlıyorum yıllık :)

Maaşlara göre öyle tabi ne yazıkki.Yalnız Ben Ronaldo'yu da satmıştım Lyon'a :)

Vandebuurd ve Tsaktoyuri gerçekte hangi futbolcuya tekabül ediyor fikri olan var mı ?

Oyundan zevk almıyorum. :) Gökkuşağı çalımı, kalecilerin psikopat kurtarışları ve master ligteki bir kaç saçmalık soğuttu beni.

Bjk basit bir örnekti sadece.Yani onlar bile -nasıl olursa olsun- bunu yapabiliyorsa Barça kıyaslanamaz.

Oyunun üzerine başka bir oyun kaydettiğim için artık yazamam da bir tanesinin 15 verdiğini hatırlıyorum yıllık :)

Maaşlara göre öyle tabi ne yazıkki.Yalnız Ben Ronaldo'yu da satmıştım Lyon'a :)

Vandebuurd ve Tsaktoyuri gerçekte hangi futbolcuya tekabül ediyor fikri olan var mı ?

Gerçeğini bilmiyorum ama ikisi de oyunun en iyileri mevkiilerinde. Zaten Vandebuurd 25 yaşında 109 olmuştu bende.

Ne 100'leri ya. Benim aldığım en iyi adam eski master leaguede Weah'tı. Onun da toplam gücü 94'tü. :sad007:

Şimdikinde Jeffren (86) en iyi oyuncum. :D

Aldığımız takımla alakalı bir durum.Bu arada Huddlestone 96 oluyor.Rekorunu egale edebilirsin.:)

Aldığımız takımla alakalı bir durum.Bu arada Huddlestone 96 oluyor.Rekorunu egale edebilirsin.:)

Bende değil şu anda. Onun mevkisinde Jenas var. Onun gücü de zaten 79. Bu sezon sonu gelirlerime bakarak iyi transferler yapmaya çalışacağım.

Bu arada Palmieri de 100 oluyor.Demekki antrenörlerinin seviyesi de kötü senin.

Palmieri 87 oldu bende. Ligi şampiyon tamamlayıp iyi bir kadro kurdum. :)

Bu arada Jeffren de KF mevkisinde 88, ben onu KA mevkisinde oynattığım için 86'ya düşüyor. Cabaye de OA mevkisinde 83.

Arda'yı 10 milyon €'ya Manchester Utd'a sattım. Shawcross, Cabaye, Perotti, Herrera ve Reus'u aldım transfer döneminde. Dizilişim böyle:

-------------------Zagnumir(80)--------------------

Sabri(82)---Shawcross(85)---Palmieri(87)---Insua(81)

---------------Cabaye(80)--------------------------

---------------------------Jenas(79)----------------

Perotti(87)----------Herrera(79)-----------Jeffren(86)

---------------------Gomis(83)---------------------

bende 80lik bitane 2. forvet çıktı altyapıdan süper bişi galatasarayla 2. sezondayım top player bu arda

cordobayla decoda çıktı benim altyapıdan :D

Ara transferde van der Wiel, Agbonlahor, Carroll ve Son Heung Min'i aldım.

Sabri önerdiğim sözleşme yenileme ücretini beğenmeyince isyan bayrağını açıp teklifi reddetti. :sad007:

Ben de serbest bıraktım onu. Enoh da aynı kaderi paylaştı Sabri'yle. :D

Bu arada oyuncuların sözleşmelerini yenilerken eski aldıkları ücretin kat kat fazlasını istiyorlar. Çok saçma. :o

Mesela Gomis 6.2 milyon € istiyor benden önceden 1.2 milyon € alırken. :eek:

Gomis'i satacağım bu yüzden sözleşme yenilememe rağmen. Devre arasında dizilişim şu şekilde oldu.

-------------------Zagnumir(81)---------------------

v.der Wiel(89)--Shawcross(85)--Palmieri(88)--Insua(81)

---------------Cabaye(80)--------------------------

---------------------------Jenas(78)----------------

Perotti(87)----------Herrera(80)-----------Jeffren(87)

-------------------Agbonlahor(83)-------------------

Geri
Üst Alt