- 26 Aralık 2008
- 9.281
- 10.718
- 2.638
Cevap: Pro Evolution Soccer 2011
Benimde ligte Arsenal var ama İnter, Münih falan da var.Yani bütün iyi takımları aynı lige koydum da
Öyle daha zevkli oluyor. Tek sıkıntı CL'de karşıma saçma sapan takımlar geliyor bütün iyi takımlar benim ligte olduğu için.
Batmam hiç normal değil.Barça yahu bu Barça.Bjk bile bir sponsor sayesinde Robinho'ya 26 milyon Euro teklif edebiliyorsa ben o başarılardan sonra sadece sponsorlarla maaşları karşılayabilmeliyim.Sattığım oyuncuları da yazdım yani...Oyuncuların abartılı maaş istemeleri, mali durumun bu kadar kötü olması falan olmamış bence.
Kadron fena değil seninde.
Ama İbra, Xavi, İniesta, Henry vardı
Barcelona 4 yıl benim gösterdiğim başarıyı gösterip sonunda batarsa eyvallah 
Arsenal diyerek ipucunu vermiştim, Premier League yani.![]()
Benimde ligte Arsenal var ama İnter, Münih falan da var.Yani bütün iyi takımları aynı lige koydum da
Liglerden alınan para + CL + Ülke kupası + Kıtalararası vs. gelirlerin 100 milyon € olsa bile o maaşları karşılamaya yeterli olmaz. Çünkü dediğin adamlarla istediğin kadar uzun anlaşma imzala minimum 6-7 isterler o da Balotelli gibi oyuncular. Şu anda ilk 11'e ödediğin para bile onları eritir. Dediğim gibi 4 adamın maaşları 56 milyon €. Batman çok normal.
Benim kadromda Ruffier, Palmieri, Diekmelier, Tremanoulis, Bale, Silva, Veron, Arshavin, Zarate, Altidore, Jovetiç gibi adamlar var ben zor kurtarıyorum paçayı Galatasaray'da.
Kaldı ki gerçekte de Barça, geçen sene 8 milyon € zarar ettiğini açıkladı. Bildiğin gibi 6 kupayı da almışlardı. Üstelik kadrolarında Pato, Agüero, Ronaldo, Balotelli de yoktu![]()
Batmam hiç normal değil.Barça yahu bu Barça.Bjk bile bir sponsor sayesinde Robinho'ya 26 milyon Euro teklif edebiliyorsa ben o başarılardan sonra sadece sponsorlarla maaşları karşılayabilmeliyim.Sattığım oyuncuları da yazdım yani...Oyuncuların abartılı maaş istemeleri, mali durumun bu kadar kötü olması falan olmamış bence.
Kadron fena değil seninde.
Ama İbra, Xavi, İniesta, Henry vardı