Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Kadir Allah canını almasın lan :D Ben Pes11'den girdiğim için olmuyormuş, PESEit Patch.exe'den girince oldu :D Geyet mükemmel oynuyorum şu anda :D

Eyvallah :tiphat:

Kadir Allah canını almasın lan :D Ben Pes11'den girdiğim için olmuyormuş, PESEit Patch.exe'den girince oldu :D Geyet mükemmel oynuyorum şu anda :D

Eyvallah :tiphat:

Abi neler yaptıklarını baştan anlat da bizde oynayalım mükemmel.:tiphat:Hangi dosyayı indireceğiz?Nereye atacağız falan...

Abi neler yaptıklarını baştan anlat da bizde oynayalım mükemmel.:tiphat:Hangi dosyayı indireceğiz?Nereye atacağız falan...

Hocam önce PESEdit Patch 0,5'i indiriyorsun (istersen link atarım). Daha sonra installer.exe adlı dosyayı oyunun kurulu olduğu yere kuruyorsun. (Anlatımlarda Oyunlar klasörü içi deniyor, ben de oraya kurdum oldu). Daha sonra da PES11'den değil PESEdit.com 2011 Patch diye bir simge çıkıyor ondan oyuna gireceksin. Oyunda her şey orjinal oluyor, Bundesliga ve Bundesliga 2 yükleniyor.

Süper oluyor oyun :)

Hocam önce PESEdit Patch 0,5'i indiriyorsun (istersen link atarım). Daha sonra installer.exe adlı dosyayı oyunun kurulu olduğu yere kuruyorsun. (Anlatımlarda Oyunlar klasörü içi deniyor, ben de oraya kurdum oldu). Daha sonra da PES11'den değil PESEdit.com 2011 Patch diye bir simge çıkıyor ondan oyuna gireceksin. Oyunda her şey orjinal oluyor, Bundesliga ve Bundesliga 2 yükleniyor.

Ben normal exeden giriyorum ve herşey full. Bende senin dediğin PESEdit.com 2011 Patch yok ayrıca. :D

Ayrıca bu yamanın en yeni versiyonu çıkmış.

PESEdit 2011 Patch 1.0 | PES Patch, PES 2011, PES 2011 PATCH, PES Patches 2011, Patch PES 2011, Patch for PES 2011, PES 2011 patch

Link atsana zahmet olmazsa reis.

Aynı işlemleri mi yapacağım ?

Uzun süre PES oynamam heralde, arkadaş ileri hattım Agüero - İbra - Rooney; gol atamadan maç bitiyor. Rakip çeyrek defa geliyor 2 gol atıp yeniyor anasını satayım. Orta saha Gourcuff - Anderson - Jovetiç, iki pas yapamıyorum.

Kafam güzel olursa atarım bi' iki el, yok olmazsa zor yani.

Uzun süre PES oynamam heralde, arkadaş ileri hattım Agüero - İbra - Rooney; gol atamadan maç bitiyor. Rakip çeyrek defa geliyor 2 gol atıp yeniyor anasını satayım. Orta saha Gourcuff - Anderson - Jovetiç, iki pas yapamıyorum.

Bence de oynama o kadroyla gol atamıyorsan :asd:

bende kolay kolay gol atamiyorum (fifada ama)

xbox 360da online oynayan var mi ?

Ya format attım bilgisayara şimdi çalışan torrent link bulamıyorum. Yardım edebilecek var mı ?

la fifa oynayin la daha sevap

Lan beyler ben PS3'te PES oynadim durustce soyluyorum FIFA'dan iyi.

Geri
Üst Alt