Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Frikikten gol atmak çok kolay, attığım frikiklerin %90'ı gol olur, bu video da ki teknik Pes 2005'den beri kullanırım. X yavaş atmaya Üçgen hızlı şut atmaya yarar ama R2'ye basmasının mantığını çözemedim ? ne işe yarıyor R2 ? Bu adamın attığı gollerin aynısını R2 ye basmadan çok rahat atıyorum.

R2 topun az birşey altına girmesine doğal olarak barajdan rahat geçmesini sağlıyor.

arkadaslar ben ps2 için 2011 aldım fakat tv de adamlar cok hızlı hareket ediyor yani jet gibi oynanıyor oyun.bunun bi ayarı varmı yavaşlatmak için

Maç sırasında menüden ayarlara oradan da ekran ayarlarına gir. Orada +2 dir muhtemelen -2 en yavaş ayar. kafana göre takıl...

Yukaridaki videodaki gibi yapmaya calisiyorum hep yerden pas atiyor frikigi.. Birde yesil cizgi felan cikmiyor.

Hala PES mi konuşuyorsunuz LESH!

Bu arada bi STSL yükledim, böyle birşey olamaz, sanki bizim lig EPL, oyuncu güçleri abartı oğlu abartı yapmışlar.

Niang, Baros filan uçuyor resmen.

Bütün oyuncuları ve taktikleri kendim editledim.

25 m ve üstü mesafelerde gol atmak zor serbest vuruştan. Videodaki gibi yapmaya çalışıyoruma ama çok azı gol oluyor şutların.

Yeni yamaların çıkmasına çok az bir süre kaldı.

T.S.C exTReme11 Yapım Aşaması (Türkçe Spiker)

[video=youtube;BYM6RDLZna0]https://www.youtube.com/watch?v=BYM6RDLZna0[/video]

T.S.C exTReme11 Planları ve Görüntüler(Sesli Anlatım)

[video=youtube;e9q7rj6Rag4]https://www.youtube.com/watch?v=e9q7rj6Rag4[/video]

Yamanın çıkış tarihi: Mart Ayı Sonuna Doğru.

T.S.C exTReme11 Yapım Aşaması (Türkçe Spiker)

[video=youtube;BYM6RDLZna0]https://www.youtube.com/watch?v=BYM6RDLZna0[/video]

T.S.C exTReme11 Planları ve Görüntüler(Sesli Anlatım)

[video=youtube;e9q7rj6Rag4]https://www.youtube.com/watch?v=e9q7rj6Rag4[/video]

Yamanın çıkış tarihi: Mart Ayı Sonuna Doğru.

Ben PESEdit yamasını kullanıyorum. STSL yamalarından daha kaliteli ve abartılı güçler de yok.

25 m ve üstü mesafelerde gol atmak zor serbest vuruştan. Videodaki gibi yapmaya çalışıyoruma ama çok azı gol oluyor şutların.

25 ile 28 metre arası zor, 28 - 35 metre arası benim için daha kolay, 25 metreden aşağısını hiç saymıyorum bile

Uzaktan olunca "Üçgen"e basılı tutup atın şutu çok sert atar.

Ben özellikle Falsosu iyi olan isimlerle vuruyorum, 30 metre civarı olunca topu barajın üstünden değil, yanından atarsanız daha etkili olur ama barajın dış kısmından içeri kavıs alacak şekilde. - R.Carlos'un Fransaya'ya attığı cinsden, tabi öyle gerilen oyuncular ile değil :) -

Özellikle D.Villa, D.Forlan gibi isimler ile çok rahat atılıyor.

R2 M2 hikaye, Şutu çektikten sonra yukarı, faso almasını istediğiniz yöne ve "üçgen" ( ara pası ) tuşuna basılı tutun. Çok rahat gol olur.

Türkçe spiker yapmak inanılmaz zor bir olaydır.

Ben Pes 5 de hazır sesleri oyunun sound dosyasının içine atarak yapıyordum, 100lerde ses komudu vardı, düşünün pes 11 de kaç tane vardır, üstelik bunu yapanlar belki binlerce ses dosyası oluşturup, ingilizceleri ile değiştirecekler.

çok zor bir iş, yapanlara helal olun ve Allahtan sabır dilerim :D

25 ile 28 metre arası zor, 28 - 35 metre arası benim için daha kolay, 25 metreden aşağısını hiç saymıyorum bile

Uzaktan olunca "Üçgen"e basılı tutup atın şutu çok sert atar.

Ben özellikle Falsosu iyi olan isimlerle vuruyorum, 30 metre civarı olunca topu barajın üstünden değil, yanından atarsanız daha etkili olur ama barajın dış kısmından içeri kavıs alacak şekilde. - R.Carlos'un Fransaya'ya attığı cinsden, tabi öyle gerilen oyuncular ile değil :) -

Özellikle D.Villa, D.Forlan gibi isimler ile çok rahat atılıyor.

R2 M2 hikaye, Şutu çektikten sonra yukarı, faso almasını istediğiniz yöne ve "üçgen" ( ara pası ) tuşuna basılı tutun. Çok rahat gol olur.

Arkalardaki sayfadaki videodan bahsediyordum. Herif önce vuracağı köşenin ters tarafındaki yöne basıyor, sonra vuracağı köşeye basıyor. Bu gereksiz değil mi?

Ben PESEdit yamasını kullanıyorum. STSL yamalarından daha kaliteli ve abartılı güçler de yok.

Kullanılacak yama çok ve ben 3 senedir ExTReMe'den daha iyi yama görmedim. Oyuncuların güçleri gerçeğiyle birebir zaten tek tek düzenleniyor. Stad anonsları, Türkçe Spiker, STSL, Bundesliga, Atmosfer, Tribün Tezahuratları... aklınıza gelebilecek her türlü içerik bu yamada mevcut.

Bu oyunun resmi güncellemesi falan yok mu?

Bu oyunun resmi güncellemesi falan yok mu?

En son çıkan resmi güncelleme 1.02

İndirmek İçin Tıklayın.

Güncellemenin İçeriği ;

Bazı tezahüratlar düzenlendi. Oyuniçindeki özel hareketlere çeşitlilik getirildi (Gökkuşağı Vuruşu..). Master Ligdeki dengeleri düzenlenemek adına bazı değişiklikler yapıldı. Online mod için güncellemeler yapıldı.

Geri
Üst Alt