Pro Evolution Soccer 2015

PES 2015 İçin Ön Sipariş Verenlere Müjde

Gamescom 2014 etkinliğinde " En İyi Spor Oyunu " ödülünü kazanmayı başaran, FIFA ve tüm oyun dünyasını şaşırtmayı başaran PES 2015'ten yeni bir atak daha geldi. KONAMI tarafından yapılan duyuruda, PES 2015 için ön sipariş veren kullanıcılar, myClub - bilinen adıyla Master League - modunda sezona 10.000 oyun puanı ile bir adım önde başlayacak. Ön sipariş veren kullanıcılar sadece bununla kalmayacak, kadrosundaki oyuncuları form yönünden güçlendirecek olan 10 adet eşyaya bedavadan sahip olabilecek.

Bu cezbedici kampanya bununla da sınırlı değil. Zira KONAMI, ön sipariş veren kullanıcılarından rastgele bir kişiyi myClub sisteminde yılın takımı olarak belirleyecek.

Pes 6 dan sonra öldü malesef. Fifa yi cok begenmem, ama Pes den daha iyi oldugu belli. Pes geriye gitti

PES 2015 İçin Ön Sipariş Verenlere Müjde

Gamescom 2014 etkinliğinde " En İyi Spor Oyunu " ödülünü kazanmayı başaran, FIFA ve tüm oyun dünyasını şaşırtmayı başaran PES 2015'ten yeni bir atak daha geldi. KONAMI tarafından yapılan duyuruda, PES 2015 için ön sipariş veren kullanıcılar, myClub - bilinen adıyla Master League - modunda sezona 10.000 oyun puanı ile bir adım önde başlayacak. Ön sipariş veren kullanıcılar sadece bununla kalmayacak, kadrosundaki oyuncuları form yönünden güçlendirecek olan 10 adet eşyaya bedavadan sahip olabilecek.

Bu cezbedici kampanya bununla da sınırlı değil. Zira KONAMI, ön sipariş veren kullanıcılarından rastgele bir kişiyi myClub sisteminde yılın takımı olarak belirleyecek.

Benim anladığıma göre UEFA yılın takımından bir futbolcu senin kadrona dahil edilebilir....birde Bunu buldum (:

05328fae263d244d7538323171fcfef1.jpg

Buyur. En iyi çekilmiş video bu.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=DGxEXNi4WfY[/media]

Edit : aynı videomuş. Yorumlu sadece :DD

PES'i hiç sevmezdim doğrusu ama FIFA 15'ten daha iyi olacak gibi eğer böyle olacaksa. FIFA'da oyuncular robot gibi, bundaki oyuncular ise gerçek futbolcu gibi hareketleri pasları vs olsun daha gerçekci duruyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=BVcLO-rM1x0[/media]

Pes 14 faciasından sonra bu oyun her türlü tutar

Videolara baktığım kadarıyla geçen sene kadar olmasa bile kaleciler yine rezil. Bazı sabit saçmalıklar devam ediyor gibi ama 14 ile kıyas edilemeyecek düzeyde iyi olmuş. Bir de oynanışı kolay gibi geldi ama onla ilgili demoya bakmadan konuşmayayım.

Konami: "PES 2015'te Gerçek Futbol Oynayacaksınız, Pinpon Değil"

Geçtiğimiz sezon itibariyle Pro Evolution Soccer serisinin hayranlarını üzen Konami, bu sene yapılan değişikliklerle birlikte eski günlerine dönmeyi hedefliyor. İddialı bir şekilde gelen PES 2015'in çıkışı öncesinde FIFA cephesini hedef alan sözler söylendi.

NowGamer isimli site, PES markasının Avrupa bölgesindeki yöneticisi Adam Bhatti ve serinin yardımcı yönetmeni Klaus Garner ile röportaj yaptı. Yaptığı açıklamalarda Adam Bhatti, oyundaki top kontrolünün ve kaleci dinamiklerinin daha gerçekçi bir hâlaldığını söylese de, Garner biraz ileri gitti. Sözlerinde FIFA'yı hedef alan Klaus Garner, "Gerçek futbol oynamanıza izin veren bir oyun geliştiriyoruz. İstediğiniz oyun tarzını oynayabilirsiniz. Bunu diğer oyunlarda yapabilmek pek mümkün değil, o biraz pinpona kaçıyor." açıklamalarını yaptı.

AKILLI OLUN LAN BEBELER !!!! gelip burada PES' e sallamayın :)

ati alan üsküdari coktan gecti bile mal mal aciklamalar yapip daha da gülünc duruma düsürmesinler kendilerini

Herkes işine baksın bence, oyuncu kesim tercihini yapıyor zaten. Ayrıca birisi Bhatti arkadaşa o pinpon oyununun altında son yıllarda ezildiklerini hatırlatmalı.

Superlig + ultimate team

pesde : her sut bi gol.... ee napcan bi ara pasi ver adam.kaleciyle karsi karsiya gol..

Pes 13 te iyi değildi ama geçen seneki rezaletten sonra Fifa oynuyoruz arkadaşlarla.Bu senede farklı olmaz sanırım

Herşeyiyle fifa çok önde.Verilen paranın hakkını sonuna kadar hakediyor.Ama winning eleven 3ten pes 13 e kadar iyi bi fan ı olarak,güzel bi oyun bekliyorum.Offline da olsa oynamak güzel olacaktır.

Bu oyunla Konami eski günlerine dönebilecek galiba. Ama en fazla PES oynanan ülkelerden birisi Türkiye ve Fifa'nın Spor Toto Süper Lig'i oyuna eklemiş olması PES için dezavantaj...

Geri
Üst Alt