Pro Evolution Soccer 2015

Dünyanın heryerinde PES oynanıyor, milleti simülasyon ayağına kekleyip fifaya yönlendiriyorlar ki simülasyonla zaten alakası yok :)

2014 öncesine dönerlerse Fifa'dan Pes'e dönerim yeniden.

Dünyanın heryerinde PES oynanıyor, milleti simülasyon ayağına kekleyip fifaya yönlendiriyorlar ki simülasyonla zaten alakası yok :)
FIFA 14 still top of UK charts, as sales figures revealed | Metro News

Nerde?

PES Year-On-Year Sales Down By 1.8 Million Units - Winning Eleven Next-Gen Blog

Ayrıca PES 14 satışları 13'e göre 1.8 milyon düşmüş (9 aylık dilimde). 13'te zaten 5.52 milyon varmış. Düşüş bu şekilde devam ederse 2-3 seneye sadece sen kalırsın PES alan :asd2:

Cok iyi hatirliyorum eski günleri. Ilk olarak FIFA almistim ve nerdeyse bütün oyuncular kelldi, garip hareket ediyorlardi, ve devamli pas ile gol atiyordum. Sanirim ki FIFA 2002´di oynadigim oyun, anca ozamanlar bir Playstation sahibi olmustuk, mutluyduk. Sonra bir Türkiye´ye gittim, herkez Winning 11 oynuyordu, kiyaslama yapmak benim oynadigim FIFA ile garif olarak mümkün bile degildi.
PS2 fazla oynamadim PS3´de cok gec aldim, ama muhtemelen 3´de basladi FIFA´nin PES´i gecme süreci, ve uzun yillar sonra bende PS4 alip PES yerine FIFA´yi tercih ettim. Yakindan takip etmedigim icin nasil oldu bilemiyecegim, ama duydugum kadari ile böyle olmus.

Ortada hakli bir rekabet yok, herzaman kendime KONAMI lisanslari neden alamiyor diye soruyorum ? FIFA eskiden kalite olarak okadar geride olmasina ragmen, lisanslar sayesinde ayakta durdu ve rekabet edebildi. KONAMI lisanslara sahip olsaydi, bu mümkün olmayabilirdi. Cünkü KONAMI teknolojik olarak baya bir fark yaratmisti zamaninda...

Bence hersey lisanslara bagli, kimse Blueshield United diye markasiz formalari ile Chelsea ile oynamak istemiyor. Sen 60 lira para ödeyeceksin, oyunu alacaksin, sonra birde isimleri ayarlamak ile ugrasacaksin. PES gameplay olarak biraz daha iyi bile olabilir, ama lisans yoksa, senin o kücük farkliliginin pek bir degeri olmuyor.

Konami nin lisansları alamama sebebi onlarla ilgili değil Electronic Arts kapattı hepsini. Aynı anda 2. Bir firmaya pazarlanamiyor isimler.

Ea'da da şampiyonlar ligi yok mesela.

-Tapatalk-

iki tane ergen bir şeyler saçmalamış ama gerekli cevabı verirsiniz veletlere !

Kendisi Konami'de çalışıyor. PES'i seven çoktur da bu nedir ya :D

pes çok gelişmiş gözüküyor ama hala fifa seviyesinde değil

Adama bak takim tutar gibi oyun tutuyor. :)

veletler yazmak zorunda değilsiniz kendi konunuza dönün :) hadi toz olun :melo:

Konami nin lisansları alamama sebebi onlarla ilgili değil Electronic Arts kapattı hepsini. Aynı anda 2. Bir firmaya pazarlanamiyor isimler.

Ea'da da şampiyonlar ligi yok mesela.

-Tapatalk-

Öyle bir seyin oldugunu düsündüm zaten, o yüzden haksiz rekabetten bahsediyorum. Bu isi tam olarak bilmiyorum, takip etmedim cünkü. PES´de bazi oyuncularin lisansi var, takimlarin lisansi var, ama diyerlerin yok. Ama FIFA´da bütün takim ve kulüplerin lisansi var mesela.

Kim o imzalar atmis ise, onlara lanet olsun. Dogru dürüst bir rekabet olsa, daha iyi ürünler cikacak sonuc olarak ortaya. PES´de bütün lisanlar olsaydi, ne türlü bir oyun olurdu, merak ediyorum.

Türkiye ne güzel bir Ülke, takim tutar gibi Parti tutanlari cok gördüm, ama oyunlari futbol takimi gibi tutanlari ilk defa...

FIFA ile basladim, oradan PES´e sonrada yeniden FIFA´ya, biz sonucta profesyonel oyuncuyuz, daha iyi imkanlari kim sunarsa, onlar ile satis sözlesmesi imzaliyoruz... :money: Konsollarin Emre Belözoglu´yuyum... ^^

Türkiye ne güzel bir Ülke, takim tutar gibi Parti tutanlari cok gördüm, ama oyunlari futbol takimi gibi tutanlari ilk defa...

FIFA ile basladim, oradan PES´e sonrada yeniden FIFA´ya, biz sonucta profesyonel oyuncuyuz, daha iyi imkanlari kim sunarsa, onlar ile satis sözlesmesi imzaliyoruz... :money: Konsollarin Emre Belözoglu´yuyum... ^^

oyun tutma gibi bir şey söz konusu değil kim ne isterse onu yazar, ben de yazıyorum, herkes yazıyor fifaya pese koyayım sana bi şey olmasın genco :) emre belözoğlu pek iyi anılmıyor, senide pek iyi anmayacaklar ona göre :)

Geri
Üst Alt