Pro Evolution Soccer 2015

halen 2013ü deli gibi oynarız 10-15 arkadas olarak. pes 2013 kral oyun

Hala Pes 2013 takılıyorum..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Tanıtım videolarını pek dikkate almamak lazım konsolda bir testten sonra karar veriliyor ancak. 2014 de gayet iyiydi tanıtıma bakarsak ama rezalet bir oyun.

2013 iyi onu oynarız arada

Pes 2013'ü özledim ey gidi günler hele şu efsane ol modu çok zevkliydi.:sad007::sad007::sad007:

Fifa da güzel değil ki... Ben hala PES 2013'teyim. Umarım 2015 2013'e benzer..

2011, 2013'den bahsedenler var. PES rahmetli olali 5-6 sene oldu. Kabullenin bunu artık.

Ömrünü doldurdu. Beklentim yüksek değil. (Belki de bu iyi bir şey.) 2K futbola el atsa ne güzel olurdu...

Ben 2 oyunu da begenmiyorum, bilerek cok iyi yapmiyorlar, her sene 1 tane detay ekleyip al size yeni oyun diyorlar.

Daha iyi ve daha guzel olmali artik bu teknoloji ile, heyecan vermeli. PES 2006 sanirim ozaman cok guzeldi, yanlis hatirlamiyorsam. Simdi yil olmus 2014, ne FIFA nede PES super degil..

Pes 5 ve Pes 6 en iyi oyunlariydi

Adrianonun fuzeleri hala hafizalarimizda

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yapacakları şey belli, pes13 ün grafiklerini yenileyip kadroları yüzleri ayarlayıp koyun gitsin işte.

Aynen Pes 13 gibi oynanisi olsun Az bir sey Oyun hatalari halletsinler El olsun Kaleci Acarken ziplamiyor onu halletsinler.Yeter bize Birde grafiklerini gercekci yapsinlar yeter bize daha ne olsun.

Yagmur ve Kar tekrar geri gelecekmis oyuna. E3 organizasyonunda Oyunu test edenler göklere cikariyor PES 15, PES 6daki gibi saglam ve dinamik diyorlar.

Herkes 2009'dan sonra fifa diyor bende tam tersi oldu. 99-2008 arası fifa oynadım(playstation hariç)2009-2013 arası pes oynadım. hele pes 13 oynarken zevk veriyordu ama tabii ki saçmalıklar oluyordu küfrettiren. 2014 ile fifaya döndüm ama bir yanım eksik gibi.

2014 ile bende fifaya döndüm ama en başta momentum olayı sıkıcı o kadar didiniyosun aha bu maç burdan çevrilmez diyorsun bir bakmışın 10 dakikada yenilmişin kötü oynayım yeniliyim ona lafım yok ama bu momentum cidden can sıkıcı.

Sonra her oyuncuya ronaldinho messi tarzı haraketler ulan sabriyi al bilek haraketi çek saçmalığında daniskası skill olayı çok abartılmıs şahsen koldan değilde klavyeden oynayan bir adam için o adamı durdurmak imkansız belki sende kolla oyna elinden alan mı var diyeceksin ama bir süre sonra kolla oynamak ciddi mana da yoruyor beni belki de uzun süreli oynamadıgımdandır.

Neyse pese bakıyosun 2014 oynanışı rezalet pes 6 pes 2009 pes 2013 dışında oynanış bakımından hiç birisi düzgün değil.takımlar lisanssız doğru düzgün master lig dışında mod yok eğleneyim diyebileceğin.Grafik ve gerçekcilik niyetine oyunları bozuyorlar

Pes 2014'de FİFA'ya benzemeye çalıştı sıvadı.Eğer Fifa'yı taklit edeceklerse Pes'çiler niye Pes oynasın gider aslı olan Fifa'yı oynar.Hala Pes 2013 oynuyoruz.

pes pes etmiş. eskiden severdim, çok zevkli gelirdi. ama artık atari stayla takılıyolar. bızimle deılsin PES

Geri
Üst Alt