Pro Evolution Soccer 2015

pes adam akıllı oyun yapsın malum ps4 aldık fifa 14 hediyesi geldi fifacı bebelere 5-6-7 atmak sarmıyor ne online ne offline ve çok yavaş gerçekçi maç yapayım derken batırmışlar, fifa beberide burada ağlamasın, şunu unutmayın pes oynayan adam fifa oynayan bebeyi havada karada hoplatır fifa gibi yavaş futbola alışan bebe peste darma duman olur.

pes adam akıllı oyun yapsın malum ps4 aldık fifa 14 hediyesi geldi fifacı bebelere 5-6-7 atmak sarmıyor ne online ne offline ve çok yavaş gerçekçi maç yapayım derken batırmışlar, fifa beberide burada ağlamasın, şunu unutmayın pes oynayan adam fifa oynayan bebeyi havada karada hoplatır fifa gibi yavaş futbola alışan bebe peste darma duman olur.

evet fifada seri oynamak istiyorsun olmuyor. Hızlı oynamayı seven birisi için bazen bocalamaya sebep verebiliyor.

Fifa bir yerlerine girmiş yazma tarzından belli.

türkiye disinda pes oynayan ülke kalmadi la

konamideki herifler bile fifa oynuyordur

arkadaşın yoruma katılıyorum pesi iyi oynayan kişi fifa oynayandan daha iyidir kanımca.

sana giren girmiş, herkes fifa sevecek diye bi şey yok alıntı yapıp zorla küfür yeme !

Üslubuna dikkat o zaman öyle bebe kelimesinin kullanan babamdı zaten. FİFA'nın daha iyi olduğunu kabullenemeyen bir elin avucu insan kalmış.

Bu arada PES oynayana FİFA'ya oynamak zor gelir. FİFA akıl işidir öyle PES gibi analogu sağ sol yapıp oyuncu geçemezsin. Neymiş FİFA yavaşmış, gerçekte bütün futbolcular uçuyor zaten. FİFA'yı iyi oynayabilen biri hızlı oynayabilir, demek ki oynamasını bilmiyorlar ve sürekli b.k atıyorlar.

Fifaya fax attım mal gibi oyun yapıyorlar

Fifa pesi 5 le çarpıp 10 a böler. Şaka bi tarafa fifa aştı işi. Fifa 15 te zemin bile aşınacakmış artık. Pes hala oyunu oturtamadı

Ben hep Pes oynardım ama Pes 14 aşırı leşti.En sonunda ben de Fifa'ya geçtim.

pes ne la :D

birisi madridi alsın birisi barçayı

messiyi al yardır ronaldoyu al yardır :D başka bişey yok

:) komik.Ben pesinde fifanında uzun zamandır oyuncusuyum.İnan bana fifa pesin yanında çocuk oyunu.

Bunu neye dayanarak söylüyorsun anlamıyorum? Peste bir kere yıldız oyuncularla alıp gitme yardırma savunma oyuncusunun içinden geçme gibi özellikler mevcut veya defanstan bir ara topuyla forvetini kaleciyle başbaşa bırakma durumu mevcut en basit haliyle bunlar bile rahatsız ediciyken ve bunların hiç biri fifada yokken nasıl diğeri çocuk oyunu oluyorda diğeri pro işi oluyor.

hangisinin çocuk oyunu olduğunu ps salonlarına gidip 7-18 arası ergenlerin oynadıkları oyunlara bakarak görebilirsiniz . ben pes10 a kadar pes oynadım ama 4 yıldır fifa oynuyorum . fifadan yavaş olduğu için zevk alamıyorum diyenler yanılıyor . fifadan yavaş olduğu için değil oynayamadığınız için zevk alamıyorsunuz :) ben fifayı gayet akıcı şekilde oynayabiliyorum mesela bana çok zevkli geliyor ama peste oyuncunun bir taç çizgisinden diğerine açısı olmamasına rağmen kayarak yerden pas atması bana hiç zevk vermiyor mesela yada ronaldoyla alıp ceza sahasında yanına pas verip boş kaleye gol atmakta zevk vermiyor.

edit: pescilerin pes14 ü beğenmeme sebebi oyunun biraz daha zorlaştırılmış olmasıdır .

:) komik.Ben pesinde fifanında uzun zamandır oyuncusuyum.İnan bana fifa pesin yanında çocuk oyunu.

Kardeş pes komik bence ben çok oynayan gördüm kendimde oynadım ama çok fazla değil

Hızlı koşan oyuncun varsa al kanattan yardır

Sonra ortasahadan bas arapasına direk karşı karşıya

Fifada rakibin sağlamsa gol atman o kadar kolay degil

Bunu neye dayanarak söylüyorsun anlamıyorum? Peste bir kere yıldız oyuncularla alıp gitme yardırma savunma oyuncusunun içinden geçme gibi özellikler mevcut veya defanstan bir ara topuyla forvetini kaleciyle başbaşa bırakma durumu mevcut en basit haliyle bunlar bile rahatsız ediciyken ve bunların hiç biri fifada yokken nasıl diğeri çocuk oyunu oluyorda diğeri pro işi oluyor.

Oynamayi bilmiyosun iste gelmisin konusuyodun iyi savunma yapamiyorsun ondan geciyor o paslar.Dedim iste cocuklar oynayamaz diye ilk sazan itiraf etti.

Geri
Üst Alt