Pro Evolution Soccer 2015

Fifa yavaşsa bende chin kralıyım :DD

Oynaması belki zor hızlı çekilde ve alışkanlık meselesi ama fifa baya hızlı.

Gidin twitch de izleyin . Orda bazı pro oyuncular size futbol dersi verir fifada.

Fifanın ama 2 tane sinir bozucu durumu var online oynayınca.

Kornerler ve santradan sonra uzun toplar. Ikincisini gerciği yapa bilen az kişi rastladım.

Pes 15 bu arada baya iyi olacak gibi.

Fifanın ama oyun içinde çok önemli artısı bulunmakda.

Lisans güçü ve FUT !

Özelikle FUT ile devrim gerçekleşdi ea bence.

bak şimdi arkadaşla fifa kapıştık kendisi pes oynayınca başı döndüğünü fifanın daha kolay olduğunu söylüyor, oyunda yapay zeka yerlerde, saçma sapan fauller veriyor hakem adam kendi kendine düşüyor faul veriyor, kartlık pozisyonlara faul çalmıyor, kaleciler üçgene bassan bile açılmıyor iki adımlık topu almayıp ya kornere gitmesini izliyor ya da rakip alıp gol atıyor, yani kolu kırmamak için insan kendini zor tutuyor fifa gibi saçma sapan bir oyun için kolda kırılmaz, ea bu saçmalıkları düzelsin kaleye geri pası yapıyon kaleci tutuyor la topu :D degajı yaparken yayı geçiyor, saçma sapan penaltılar cabası, lewandowski gibi adam ikili mücadele alamıyor ya önüne adam geçiyor sanki duvar var önünde vs.. vs.. tek güzel yanı gol attıkktan sonra ağır çekim göstermesi :D bu arada youtube da fifa pro oynayanlar orta kalite pes oyuncularıdır, onlarda mecburi fifa oynuyor :) yeni nesil konsol bizi ea ye hapsetti.

istenyen PES oynar isteyen FİFA, fifanın çok satması gerçekçi oyun olduğundan değil, ağır, yavaş ve kolay olmasından ve dünya genelinde futbol oyunlarını oynamayan çok olduğundandır, 2 peste adamın içinde geçme messi ve ronaldoyla herkesi çalımlamalar var diyorsunuzda ben onu fifada yapıyorum adamları çalımlıyorum ve içinden geçme gibi saçma sapan olaylar oluyor pes14te saçmaladı zaten lafımız yok bendede ps4 var şans fifa14te hediyesi geldi daha ilk maçında sezonda 5 yıldız mı mala 6 gol attım herif aklınca pas yapacak gerçek futbol oyunu oynacak vs.. pes hızlı çünkü futbol normaldede hızlı. fifa da adama pas atıyorsun topa koştruyorsun koşmuyor hızlı pas yaparken sırf 1sn erken bastın diye herif kendini öne atıyor, saçma sapan bir şeyler yapıyor vs.. kardeşim ben dar alanda kısa paşlaşma yapmak istiyorum, hızlı top çevirmek istiyorum babane senin kaplumbapa gibi yavaş oyunundan sen beni kısıtlayamazsın ki o terci bana kalmalı, yapmışsın yavaş oyun, amatör bebeler bile ne yapacağını anlıyor fifada :) iyice saçmalıyor, hele serverları söylemiyorum kopmalar, oyuna denge gelmesi için senin takımının saçmalaması vs... yani kısa lafın özü amatörler fifaya , prolar pese gider. isteyen gelsin pese sallasın, çokta tın, siz gidip kalenin dibine girip orta kafa gol oynamaya devam edin, sensible futbol gibi :)

pes14te gol atmak zor demişler, gayette kolay, oynanış berbat, bir saçmalama söz konusu oyunda.

Sjsjjsjdsksjjsjsjsns

Ciddi misin sen? Sakaysa gulmedim değilse de çok komik

Fifa nere Pes nere allahinseversen Pes 6 guzeldi tamam ama sonrasi lesh igrenc berbat

Pes daha zevkli aslında ama.uzun vadede fifa daa çok sarıyor. Bu konuda uzun uzun.tartışmak komik de fifadaki.temel.sorunu yazayım. Top oyunculara göre.çok yavaş. Yani şut bile.cekseniz.hızlı bir adam arkasından.koşarak.yetisebiliyor neredeyse biraz mubalaga edersek. Lob pass abuse, taç ve autlarin %90.rakibe gitmesi, pas oyunu oynayamama gibi tüm sorunların temeli bu. Yerden uzun pas attığınızda top hedefe gidene kadar kalkıp.çay koyup gelebilirsiniz.

-Tapatalk-

Valla uzun süredir bu futbol oyunlarının yorumlarına bakmıyordum ama hala fifayı pesle karşılaştıran insanlar varmış. Pes daha hızlı oynanabiliyor diye daha iyi görülüyor birde. Zaten oyunun kötü olmasının ana sebeplerinden biri bu. Ekrana bakınca oynanan oyunun bilardo masasından farkını göremiyorum. Her pas jet hızında adamın ayağına gidiyor. Eğer kontrol edecekse her oyuncu Pirlo klasında top hangi şiddette gelirse gelsin kontrol edebiliyor. Herkes Xavi, İniesta gibi tek pas yapabiliyor. Hadi böyle oynayanlar yine paslaşma kavramından haberdarlar. Büyük kısım hızlı kanat adamı yardırması dışında atak geliştiremeyen adamlar. Lavezzi'nin David Silva'dan daha etkili olduğu bir oyunu bir insan nasıl savunabilir?

Bir de pes oynadığı ve hızlı oynamaya alıştığı için herhangi bir fifa oyuncusunu fifada çok rahat yenebileceğini iddia edenler gerçekten oyun salonlarına abi yarım saatlik aç diye girenler heralde. Bunu iddia eden adam birkaç gün adam akıllı oyuncularla fifa oynasın. ardarda 5 pas yapamaz. Sebebide hızlı hızlı tek pasların eğer yapamayacak oyuncularla denendiğinde sonuca ulaşmaması. Ya çok hızlı ya da çok yavaş gitmesi. Bir diğeride oyun salonlarında ki şu tüm kolların r1 tuşunu ilk haftadan mefta eden tipler fifa oynayınca sadece lazım olduğunda r1e basması gerektiğini bilmemesi kaptıktan 4 saniye sonra topu tekrar kaybediceğinin işareti.

Bu kadar atar, gider, kafa kesme merasiminden sonra "herkes her istediği oyunu oynar. herkesin zevki farklıdır. ama yorumlarda çileden çıkardı" diyerek mesajımı noktalıyorum.

pes iyidir fifa can sıkıyor. gerçi fifa 2007'den sonra doğru düzgün hiç bir fifa oyununu oynamadım hatta bazı serilerini hiç oynamadım.

istenyen PES oynar isteyen FİFA, fifanın çok satması gerçekçi oyun olduğundan değil, ağır, yavaş ve kolay olmasından ve dünya genelinde futbol oyunlarını oynamayan çok olduğundandır, 2 peste adamın içinde geçme messi ve ronaldoyla herkesi çalımlamalar var diyorsunuzda ben onu fifada yapıyorum adamları çalımlıyorum ve içinden geçme gibi saçma sapan olaylar oluyor pes14te saçmaladı zaten lafımız yok bendede ps4 var şans fifa14te hediyesi geldi daha ilk maçında sezonda 5 yıldız mı mala 6 gol attım herif aklınca pas yapacak gerçek futbol oyunu oynacak vs.. pes hızlı çünkü futbol normaldede hızlı. fifa da adama pas atıyorsun topa koştruyorsun koşmuyor hızlı pas yaparken sırf 1sn erken bastın diye herif kendini öne atıyor, saçma sapan bir şeyler yapıyor vs.. kardeşim ben dar alanda kısa paşlaşma yapmak istiyorum, hızlı top çevirmek istiyorum babane senin kaplumbapa gibi yavaş oyunundan sen beni kısıtlayamazsın ki o terci bana kalmalı, yapmışsın yavaş oyun, amatör bebeler bile ne yapacağını anlıyor fifada :) iyice saçmalıyor, hele serverları söylemiyorum kopmalar, oyuna denge gelmesi için senin takımının saçmalaması vs... yani kısa lafın özü amatörler fifaya , prolar pese gider. isteyen gelsin pese sallasın, çokta tın, siz gidip kalenin dibine girip orta kafa gol oynamaya devam edin, sensible futbol gibi :)

pes14te gol atmak zor demişler, gayette kolay, oynanış berbat, bir saçmalama söz konusu oyunda.

Adamın dünya oyun piyasasına haberi yok. FIFA en çok satan oyunların başında gelir. Ağır ve yavaşın aynı anlama geldiğinden haberi yok. Neymiş futbol oyunları az satılıyormuş. 10. ligde yaptığı maç ile bütün rakipleri kötü sanan arkadaş çevresinde FIFA oynamayı bilmeyenler dolu olduğu için oyundan zevk alamayan birisi herhalde. Sanki her Real Madrid veya Barcelona ile oynayan oyuncular çok iyi oluyor. Neymiş 5 yıldızlı bir rakibe karşı 6 gol atmış.

Şu FIFA'nın ağır olduğu saçmalığıda artık geçmişte kaldı. Insan bu saçmalıkları okuduktan sonra senin FIFA 14'ü PS4'de oynadığını bile inanası gelmiyor.

Dünya'da bir sürü profesyonel futbolcu FIFA oynadığını açık açık beyan ediyor. Gelmiş burada amatörlerin FIFA oynadığını belirtiyor. Yazma tarzını ve üslubundan kimin ne olduğunu herkes çok iyi anlıyor merak etme.

Aynı mesaj içersinde hem PES'in kötü bir oyun olduğunu hem de FIFA'dan daha iyi olduğunu iddia etmekte üstün zeka işi.

PES'i hala iyi bir oyun zannedenler tüpçünün Türk futbolunu şaha kaldırdım düşüncesi ile birebir.

çok beğendim yazını +1905.Aynen fifada anlıyorsun kimin napacağını dar alanda paslaşmayıda geçtim topu sırtın dönük alıp hızlı dönemiyorsun bile.

ara pas olayı saçma sapan bi yerlerde fifada.

Pese sallarlar çünkü oynayamazlar pesin ustları bunlara 7-8 attığından beğenmezler pesi :)

Pas çevrilmiyor pesde diyen arkadaş gel bakayım bi maça bidaha top yüzü görüyormusun.

Olum pes2013 oynayıpta fifa müthiş oyun demek bildiğin futbol zekan yok demek işte. :)

8-10 yaş arasındaki çocuklara karşı oynarsan tabi anlarsın ne yapacağını. Bu kadar ileri zeka içeren mesaj paylaştığın için hayranım. Öyle rastgele topu sırtı dönük alamazsın tabi çünkü topu almadan bir sonraki adamını düşünmen lazım. Ancak oyunun ustası olursan yapabilirsin. PES gibi arcade bir oyunda bunları yapabiliyorsan ne mutlu sana.

Ben yıllarca PES oynadım çok şükür zamanında PES'in yerinde sayıp (PES 2008 en son) gelişmediğini görünce uzun bir aradan sonra tekrar FIFA oynamaya başladım (FIFA 09) ilk başlarda değişik ve ağır geldi ama sonra oynadıkça anladım ki FIFA çok daha zor bir oyun ve daha gerçekci. Sonraki yıllarda PES'in demolarını indirdim acaba bir umut düzelir mi diye. Adamlar seneler geçtikçe iyice saçmaladı. Şimdi PES oynayınca oyuncular acayip hantal oluyor, gameplayin içine ancak bu kadar edilir.

Hayatında 20-30 maç FIFA oynamamış tipler FIFA'nın ne kadar kötü bir oyun olduğunu anlatmaya çalışıyorlar. Önce bir FİFA'yı oynamasını öğrenin. Defans nasıl yapılır öğrenin. Sonra gelin masal anlatın.

la su cöp konuyu sürekli uplayip durmayin

Hayatında 20-30 maç FIFA oynamamış tipler FIFA'nın ne kadar kötü bir oyun olduğunu anlatmaya çalışıyorlar. Önce bir FİFA'yı oynamasını öğrenin. Defans nasıl yapılır öğrenin. Sonra gelin masal anlatın.

Pese faklasaydin duzgun oyun yapin diye sacma sacma konusup canimi sikma begenmek zorundamiyim ?bi pes13 fiyatina bak bide fifa 13.Pes 14 de sacmalamasaydi ulkede fifa oynayan mi vardi

2012 yilina kadar pes oynadim en iyisi pes 6 hala oynarim

Pes 13 de fena degildi ama yamalarla yoksa oyun cok iyi degil

Sonra fifa 13'e gectim 2 seneden beri fifa oynuyorum gayet iyi peste ornegin ingiltereden 2 takim secip oynadiginda ingiltere ligi atmosferini yasayamiyorsun sahanin cimleri canli degil kale aglari cok kotu

Fifada oyle degil renkler cok canli oynarken gayet zevk aliyorsun peste lisans sorunu en buyuk eksik

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Pese faklasaydin duzgun oyun yapin diye sacma sacma konusup canimi sikma begenmek zorundamiyim ?bi pes13 fiyatina bak bide fifa 13.Pes 14 de sacmalamasaydi ulkede fifa oynayan mi vardi

Hiç düşündüm mü PES az satıldığından dolayı fiyatının daha ucuz olduğunu, halbuki bundan daha 4 sene önce ikisinin fiyatı oyun çıktıktan 6-7 ay sonra aynıydı.

Geri
Üst Alt