Mutlu Sahin
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.553
- 1
- 313
komik.Ben pesinde fifanında uzun zamandır oyuncusuyum.İnan bana fifa pesin yanında çocuk oyunu.
Fifa çocuk oyunu mu?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
komik.Ben pesinde fifanında uzun zamandır oyuncusuyum.İnan bana fifa pesin yanında çocuk oyunu.
Kardeş pes komik bence ben çok oynayan gördüm kendimde oynadım ama çok fazla değil
Hızlı koşan oyuncun varsa al kanattan yardır
Sonra ortasahadan bas arapasına direk karşı karşıya
Fifada rakibin sağlamsa gol atman o kadar kolay degil
Kardesim fifa agir bi oyun bikere insanin cani sikiliyor.Top kontrolleri,pas,verkac hepsi yavas
Dünyada oynanan futbol çokmu hızlıcanı sıkılan oynayamıyodur çok net
Yoo fifayida iyi oynarim ben.Pes 2014 u begenmedigim iin fifa 14 u aldim bu sene ama pes 2013 fena renktas![]()
istenyen PES oynar isteyen FİFA, fifanın çok satması gerçekçi oyun olduğundan değil, ağır, yavaş ve kolay olmasından ve dünya genelinde futbol oyunlarını oynamayan özürlü çok olduğundandır, 2 peste adamın içinde geçme messi ve ronaldoyla herkesi çalımlamalar var diyorsunuzda ben onu fifada yapıyorum adamları çalımlıyorum ve içinden geçme gibi saçma sapan olaylar oluyor pes14te saçmaladı zaten lafımız yok bendede ps4 var şans fifa14te hediyesi geldi daha ilk maçında sezonda 5 yıldız mı mala 6 gol attım herif aklınca pas yapacak gerçek futbol oyunu oynacak vs.. pes hızlı çünkü futbol normaldede hızlı. fifa da adama pas atıyorsun topa koştruyorsun koşmuyor hızlı pas yaparken sırf 1sn erken bastın diye herif kendini öne atıyor, saçma sapan bir şeyler yapıyor vs.. kardeşim ben dar alanda kısa paşlaşma yapmak istiyorum, hızlı top çevirmek istiyorum babane senin kaplumbapa gibi yavaş oyunundan sen beni kısıtlayamazsın ki o terci bana kalmalı, yapmışsın yavaş oyun, amatör bebeler bile ne yapacağını anlıyor fifadaiyice saçmalıyor, hele serverları söylemiyorum kopmalar, oyuna denge gelmesi için senin takımının saçmalaması vs... yani kısa lafın özü amatörler fifaya , prolar pese gider. isteyen gelsin pese sallasın, çokta tın, siz gidip kalenin dibine girip orta kafa gol oynamaya devam edin, sensible futbol gibi
pes14te gol atmak zor demişler, gayette kolay, oynanış berbat, bir saçmalama söz konusu oyunda.
çok beğendim yazını +1905.Aynen fifada anlıyorsun kimin napacağını dar alanda paslaşmayıda geçtim topu sırtın dönük alıp hızlı dönemiyorsun bile.
ara pas olayı saçma sapan bi yerlerde fifada.
Pese sallarlar çünkü oynayamazlar pesin ustları bunlara 7-8 attığından beğenmezler pesi
Pas çevrilmiyor pesde diyen arkadaş gel bakayım bi maça bidaha top yüzü görüyormusun.
Olum pes2013 oynayıpta fifa müthiş oyun demek bildiğin futbol zekan yok demek işte.![]()
futbol zekasıyla pesin hiç alakası yok
pes oynayan adam zekadan bahsetmesin ayrıca topu sırtı dönük alıp hemen kaleye gidebilen bir oyuncu göster bana
eğer varsa fifa 14 oynayalım seninle bide video çekelim sana dar alanda paslaşmayıda ara pasınıda göstereyim
platform farketmez ps3 yada pc ikisindede oynayabilirim .
çok var oğlum nasıl sayayım![]()
arkadaşın yoruma katılıyorum pesi iyi oynayan kişi fifa oynayandan daha iyidir kanımca.
çok beğendim yazını +1905.Aynen fifada anlıyorsun kimin napacağını dar alanda paslaşmayıda geçtim topu sırtın dönük alıp hızlı dönemiyorsun bile.
ara pas olayı saçma sapan bi yerlerde fifada.
Pese sallarlar çünkü oynayamazlar pesin ustları bunlara 7-8 attığından beğenmezler pesi
Pas çevrilmiyor pesde diyen arkadaş gel bakayım bi maça bidaha top yüzü görüyormusun.
Olum pes2013 oynayıpta fifa müthiş oyun demek bildiğin futbol zekan yok demek işte.![]()
pes 6 bende var hala oynuyorum hem de online olarak shollym patch kullanıyorum
[media]https://www.youtube.com/watch?v=PuTxhHZaU-k[/media]
bu yamayla birlikte oyun 10 gb falan oluyor
yamanın içinde ayrıca classic mod var
sürekli uptade ediliyor
dünya kupası güncellemesi
World Cup 2014 update - screenshots. (release on June 18.) | Facebook
klasik mod aklına gelebilecek bütün efsane takımlar (bizim 2000'deki kadro dahil)
Shollym Patch 2012 - Classic Version | Facebook
formalar,oyuncu yüzleri sürekli güncel
![]()