Pro Evolution Soccer 2015

2014'e kadar PES'ten başka hiç bir futbol oyunu oynamadım. Ama PES'in 2014 rezaleti yüzünden FİFA'ya geçtim çokta memnunum.

Kardeş pes komik bence ben çok oynayan gördüm kendimde oynadım ama çok fazla değil

Hızlı koşan oyuncun varsa al kanattan yardır

Sonra ortasahadan bas arapasına direk karşı karşıya

Fifada rakibin sağlamsa gol atman o kadar kolay degil

Kardesim fifa agir bi oyun bikere insanin cani sikiliyor.Top kontrolleri,pas,verkac hepsi yavas

istenyen PES oynar isteyen FİFA, fifanın çok satması gerçekçi oyun olduğundan değil, ağır, yavaş ve kolay olmasından ve dünya genelinde futbol oyunlarını oynamayan çok olduğundandır, 2 peste adamın içinde geçme messi ve ronaldoyla herkesi çalımlamalar var diyorsunuzda ben onu fifada yapıyorum adamları çalımlıyorum ve içinden geçme gibi saçma sapan olaylar oluyor pes14te saçmaladı zaten lafımız yok bendede ps4 var şans fifa14te hediyesi geldi daha ilk maçında sezonda 5 yıldız mı mala 6 gol attım herif aklınca pas yapacak gerçek futbol oyunu oynacak vs.. pes hızlı çünkü futbol normaldede hızlı. fifa da adama pas atıyorsun topa koştruyorsun koşmuyor hızlı pas yaparken sırf 1sn erken bastın diye herif kendini öne atıyor, saçma sapan bir şeyler yapıyor vs.. kardeşim ben dar alanda kısa paşlaşma yapmak istiyorum, hızlı top çevirmek istiyorum babane senin kaplumbapa gibi yavaş oyunundan sen beni kısıtlayamazsın ki o terci bana kalmalı, yapmışsın yavaş oyun, amatör bebeler bile ne yapacağını anlıyor fifada :) iyice saçmalıyor, hele serverları söylemiyorum kopmalar, oyuna denge gelmesi için senin takımının saçmalaması vs... yani kısa lafın özü amatörler fifaya , prolar pese gider. isteyen gelsin pese sallasın, çokta tın, siz gidip kalenin dibine girip orta kafa gol oynamaya devam edin, sensible futbol gibi :)

pes14te gol atmak zor demişler, gayette kolay, oynanış berbat, bir saçmalama söz konusu oyunda.

Trollere cevap vermeyin gençler..

Neymiş pes daha iyiymiş.. 3-5 sene önce öyleydi kabul ama EA zaten pes'i yapan ekibi bünyesine kattı..

fifa pesten sadece daha iyi değil, çok çok daha iyi..

Bu bütün dünyada kabul görmüş bir gerçek.. pes sadece bizim gibi 3. Dünya ülkelerinde bahsi geçen bir oyun..

Hadi bunları duydun ve bi kulağından girip ötekinden çıktı..

PSN store'a bak, pes her zaman fifa'nın yarı fiyatı.. bu da dünya çapında hiç tutmadığı için..

Özetle pes fakir adamın fifasıdır.. :)

istenyen PES oynar isteyen FİFA, fifanın çok satması gerçekçi oyun olduğundan değil, ağır, yavaş ve kolay olmasından ve dünya genelinde futbol oyunlarını oynamayan özürlü çok olduğundandır, 2 peste adamın içinde geçme messi ve ronaldoyla herkesi çalımlamalar var diyorsunuzda ben onu fifada yapıyorum adamları çalımlıyorum ve içinden geçme gibi saçma sapan olaylar oluyor pes14te saçmaladı zaten lafımız yok bendede ps4 var şans fifa14te hediyesi geldi daha ilk maçında sezonda 5 yıldız mı mala 6 gol attım herif aklınca pas yapacak gerçek futbol oyunu oynacak vs.. pes hızlı çünkü futbol normaldede hızlı. fifa da adama pas atıyorsun topa koştruyorsun koşmuyor hızlı pas yaparken sırf 1sn erken bastın diye herif kendini öne atıyor, saçma sapan bir şeyler yapıyor vs.. kardeşim ben dar alanda kısa paşlaşma yapmak istiyorum, hızlı top çevirmek istiyorum babane senin kaplumbapa gibi yavaş oyunundan sen beni kısıtlayamazsın ki o terci bana kalmalı, yapmışsın yavaş oyun, amatör bebeler bile ne yapacağını anlıyor fifada :) iyice saçmalıyor, hele serverları söylemiyorum kopmalar, oyuna denge gelmesi için senin takımının saçmalaması vs... yani kısa lafın özü amatörler fifaya , prolar pese gider. isteyen gelsin pese sallasın, çokta tın, siz gidip kalenin dibine girip orta kafa gol oynamaya devam edin, sensible futbol gibi :)

pes14te gol atmak zor demişler, gayette kolay, oynanış berbat, bir saçmalama söz konusu oyunda.

çok beğendim yazını +1905.Aynen fifada anlıyorsun kimin napacağını dar alanda paslaşmayıda geçtim topu sırtın dönük alıp hızlı dönemiyorsun bile.

ara pas olayı saçma sapan bi yerlerde fifada.

Pese sallarlar çünkü oynayamazlar pesin ustları bunlara 7-8 attığından beğenmezler pesi :)

Pas çevrilmiyor pesde diyen arkadaş gel bakayım bi maça bidaha top yüzü görüyormusun.

Olum pes2013 oynayıpta fifa müthiş oyun demek bildiğin futbol zekan yok demek işte. :)

çok beğendim yazını +1905.Aynen fifada anlıyorsun kimin napacağını dar alanda paslaşmayıda geçtim topu sırtın dönük alıp hızlı dönemiyorsun bile.

Pese sallarlar çünkü oynayamazlar pesin ustları bunlara 7-8 attığından beğenmezler pesi :)

Pas çevrilmiyor pesde diyen arkadaş gel bakayım bi maça bidaha top yüzü görüyormusun.

Olum pes2013 oynayıpta fifa müthiş oyun demek bildiğin futbol zekan yok demek işte. :)

:) futbol zekasıyla pesin hiç alakası yok :) pes oynayan adam zekadan bahsetmesin ayrıca topu sırtı dönük alıp hemen kaleye gidebilen bir oyuncu göster bana :) eğer varsa fifa 14 oynayalım seninle bide video çekelim sana dar alanda paslaşmayıda ara pasınıda göstereyim :) platform farketmez ps3 yada pc ikisindede oynayabilirim .

:) futbol zekasıyla pesin hiç alakası yok :) pes oynayan adam zekadan bahsetmesin ayrıca topu sırtı dönük alıp hemen kaleye gidebilen bir oyuncu göster bana :) eğer varsa fifa 14 oynayalım seninle bide video çekelim sana dar alanda paslaşmayıda ara pasınıda göstereyim :) platform farketmez ps3 yada pc ikisindede oynayabilirim .

çok var oğlum nasıl sayayım :)

çok var oğlum nasıl sayayım :)

bana pesteki gibi dönen oyuncuları say ama 50km hızla gelen top ayağına birden yapışıp dönüp giden oyuncuları mesela :) neyse tartısmaya gerek yok bu dünyada fenerin şike yapmadığını söyleyenler olduğu gibi pesin fifadan daha iyi olduğunu söyleyenlerde olabilir . bunu dünya hatta oyunun yapımcısı konami kabul ediyor ama türk insanı oyunda bile tembellik yapar

adamım benim, futboldan anlayan adam nasıl belli ediyor kendini :)

adam zaten demiş pesi beğenmiyenler sevdiğiniz o fifayı eanin pesten çaldığı ekip yapıyor bunuda unutmayın ama ea sırf pesten ayrılsın diye pes ekibine fifaya uyarlı yavaş futbol yaptırıyor, zaten pes oynayan adam fifa 2011 i pes niyetine oynuyor değişen bir şey yok :) o sevdiğiniz fifa pes sayesinde ünlü :) hea bizde diyoruz ki madem pes kadrosunu çaldın bari geliştir ama ea adamlarada kısıtlama getirmiş zaten pes yeni ekiple ortalığı kasıp kavurur canınızı sıkmayın :) ayrıca pes TR de değil bütün dünyada oynanıyor, bir oyunun çok satması iyi olduğu anlamına gelmez belki futbolu oynayamayan gerizekalı çoktur ki öyle gözüküyor :) herkes sevdiği oyunu oynar eleştirir, isteriz ki hem pes hem fifa çok kaliteli olsun kazanan oyuncular olsun ama olmuyor işte, fifa 2014te tekelleşti ve saçmaladı, bunu fifa oynayanlar bile kabul ediyor. hele fifada bi defans anlayışı var rakip atak yapıyor senin defans zılınk çakılı kalıyor ! ya da rakip sahaya atak yapıyor oda nasıl oluyorsa atak yiyorsun defansın atak yapıyor topta kapmıyor, böle rezillik olur mu !

Fifa 99'da ortalığı ağlatmışlığım vardır, sonra oynamadık paslandık, yaş kemale erdi. :)

Şimdi I-Pad te dream league soccer var, iyi de oynarım ama sanırım diğerlerine göre basit kalır :)

pes 6 bende var hala oynuyorum hem de online olarak shollym patch kullanıyorum

[media]https://www.youtube.com/watch?v=PuTxhHZaU-k[/media]

bu yamayla birlikte oyun 10 gb falan oluyor

yamanın içinde ayrıca classic mod var

sürekli uptade ediliyor

dünya kupası güncellemesi

World Cup 2014 update - screenshots. (release on June 18.) | Facebook

klasik mod aklına gelebilecek bütün efsane takımlar (bizim 2000'deki kadro dahil)

Shollym Patch 2012 - Classic Version | Facebook

formalar,oyuncu yüzleri sürekli güncel

Bunun bas7ndan kalkilmaz tam keyif guncellemeler7n olmasida ayri bir guzel

Geri
Üst Alt