Pro Evolution Soccer 2015

pes 14 rezil olduğu için bu kadar gömülüyor pes yoksa o kadarda rezil değil pes 13 pes 6 dan sonraki en iyi oynanışa sahipti

pes cöp beyler

fifa yillar önce gömdü gecti

Bilgisayar için konuşuyorum,

PES 14 berbattı.

Fifa oldum olası PC'de çöp.

Fifa'nın grafikleri atari oyunu gibi.. PES'te ona benzedi..

PES düzelmezse bu seneyi de oyunsuz geçireceğiz.

Bilgisayar için konuşuyorum,

PES 14 berbattı.

Fifa oldum olası PC'de çöp.

Fifa'nın grafikleri atari oyunu gibi.. PES'te ona benzedi..

PES düzelmezse bu seneyi de oyunsuz geçireceğiz.

PC'deki FIFA ile konsoldaki FIFA birkaç senedir ayni. Sallamissin yani.

Next gen PC'de çıkmadı gerçi ama 15te çıkacak.

Ben futbol oyunları seviyorum kendimi bildiğimden beri.

Sevkli olsun yeter.

Sensible world of soccerdan başla, kick off serisinden gec, virtual soccer olsun türkiyede tatilerde otomatik mekanlarında ( :DD)

Fark etmedi. Fifanın lisans güçü ve fut olayına baya hayran kaldım.

Pes14 oynadım bu arada. Beğenmemişdim ama neden hatırlamıyorum şimdi.

13 fena değildi. Ama fifamı pesmi sorsan? Fifayı secerim. Alışkanlıkdan dolayı belki .

Ve lizans güçü ile online mod boluğunda etkisi büyük.

PES 13 bayağı iyiydi ya, hala oynanıyor, keşke PS4e remastered, remake yapsalardı :) lisans olayını çözüp oynanış dinamiklerini geliştirirse PES, fifa hikaye olur yine. iki oyunda zaten gelecek bana daha iyi kıyaslıyacam, bende senin gibi fubolu sevdiğim için nefret ettiğim fifayı oynuyorum :) işin komik yanı 14te es tekel oldu sadece futbolcu güncellemesi yapılıyor, oyun, fizik, dinamik vs.. güncellemesi yapsana, iyileştirmeye gitsene ! tekelci oldun mu böyle oluyor, oyuncular mağdur :)

PES mi la bu :)

[attachment=12179:arda.jpg]

Ekli dosyalar

• arda.webp
    arda.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 232
Yüzünü benzetse nolur ki.Lİsans yok tribünler kağıttan yapılmış gbii yanı

Birisi tipler benzemiyo fifada o yüzden pes daha gerçekçi demiş

Lan north london, london fc, man blue mu gerçekçi :D :D

PES 2015 Yeni Bilgiler

PES 2015 ile ilgili yeni bilgiler PES severlerin yüzünü güldürmeyi başarak gibi görünüyor. PES yetkilisi Adam Bhatti ile yapılan bir röportajda ortaya çok önemli bilgiler çıktı. Lisanslı Teknik direktörler, bazı liglerin 2. ligleri...detaylar haberin devamında...

PES 2015 Yeni Bilgiler

PES 2015 2. Liglerle Geliyor!

Adam Bhatti ile yapılan röportajda ortaya çıkan net bilgiler şu şekilde;

-Yep yeni bir ana menü sistemi olacak

-Oyuncu istatistikleri haftalık olarak güncellenecek. Oyuncu sakatlıkları, performansları ve transferler gibi

-Master lig online artık MyClub olacak. Takımınızı oluştururken çeşitli yardımcı seçenekler olacak

-Master lig, özellikle transfer odaklı yeniliklerle daha da gelişmiş olarak gelecek

-Bazı teknik direktörlerin de lisansları alındı. Kendilerine has oyun tarzlarıyla maça yön verecekler

-İngiltere,ispanya, italya ve fransa gibi liglerin 2. ligleri olacak

-Yeni takımlar ve stadyumlar olacak

-Master lig takımlarının artık kendilerine özel teknik direktörleri olacak.

-Öğleden sonraki maçlarda hava yavaş yavaş değişirken, staddaki gölgeler de değişecek.

Her iki oyununda çıkış tarihleri belli mi ?

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

PES 2015 Yeni Bilgiler

PES 2015 ile ilgili yeni bilgiler PES severlerin yüzünü güldürmeyi başarak gibi görünüyor. PES yetkilisi Adam Bhatti ile yapılan bir röportajda ortaya çok önemli bilgiler çıktı. Lisanslı Teknik direktörler, bazı liglerin 2. ligleri...detaylar haberin devamında...

PES 2015 Yeni Bilgiler

PES 2015 2. Liglerle Geliyor!

Adam Bhatti ile yapılan röportajda ortaya çıkan net bilgiler şu şekilde;

-Yep yeni bir ana menü sistemi olacak

-Oyuncu istatistikleri haftalık olarak güncellenecek. Oyuncu sakatlıkları, performansları ve transferler gibi

-Master lig online artık MyClub olacak. Takımınızı oluştururken çeşitli yardımcı seçenekler olacak

-Master lig, özellikle transfer odaklı yeniliklerle daha da gelişmiş olarak gelecek

-Bazı teknik direktörlerin de lisansları alındı. Kendilerine has oyun tarzlarıyla maça yön verecekler

-İngiltere,ispanya, italya ve fransa gibi liglerin 2. ligleri olacak

-Yeni takımlar ve stadyumlar olacak

-Master lig takımlarının artık kendilerine özel teknik direktörleri olacak.

-Öğleden sonraki maçlarda hava yavaş yavaş değişirken, staddaki gölgeler de değişecek.

Pes lizans eksikliği ile futu kopyalacak galiba.

Fantasy ligi sevmeyen pek oynamaz galiba.

Konami tarafından gelen açıklamalara göre PES 2015, 13 Kasım tarihinde piyasaya çıkacak. Oyunun demosu ise iki ay öncesinde, 17 Eylül'de yayınlanacak. PES 2015'in kapağında Bayern Münih'li futbolcu Mario Götze yer alacak.

4e691c41-f3b7-4d92-a417-9d559de541ee.jpg

mallar yine kendi ayagina sIkmis

fifadan 1,5 ay gec cikacak oyunu kim alir la kim alir

bosuna bluray masrafi falan yapmasinlar talebe göre 1-2 tane palet cikarsinlar satisa

kasimda kimse almaz bu oyunu

Geri
Üst Alt