Pro Evolution Soccer 2015

o video ne öyle

pes 14'ün aynisi yine

animasyonlar hala 10 sene önceki hali gibi gram degisim yok

topu alan kaleye gidiyor her sut da gol oluyor yine

robben bile sag ayagi ile zor pozisyonda düzgün sutlar cikariyor

cok gercekci bir oyun olmus valla :asd:

PES 14 gibi olacaksa FİFA'ya devam.Eskisi gibi olacaksa PES'e dönerim yeniden.

”PES 2015, futbol similasyon oyunları açısından bir dönüm noktası olacak. Öyle ki, bundan sonra bizi kimseyle kıyaslamak zorunda kalmayacaksınız.”

Bahsettikleri dönüm noktası yukarıdaki video ise gül geç başka bir şey değil. FIFA'dan bile bu kadar yenilik beklemiyordu kimse, yeterli bir oyundu ve buna rağmen grafik motoru Ignite ile tavan yaptı günümüz teknolojisinde. Oyuncu tepkileri, kaleciler, animasyonlar geliştirildi. Oyun motoruna hiç girmiyorum bile. "Feel the Game" mottosunu oyuncunun iliğine kadar yaşatacak tüm detaylar var oyunda.

Cidden dalga geçiyor bu Konami böyle rekabet mi olur. Sonuç olarak haklılar; "...bundan sonra bizi kimseyle kıyaslamak zorunda kalmayacaksınız." Kıyaslamak FIFA'ya hakaret sayılır.

Kasımda oyun mu çıkarılır la oldu olacak kış transfer döneminden sonra çıkarsinlar

Sene 2015 hala PES oynayan bebeler varmış.

Herkes pes videosuna laf etmiş ama valla fifadan iyi olmus ve demo üstelik :D Yuvaya dönüyoruz 2015 de ^^

Düşündüğün zaman adamlar yıllardır kaçak oyun yapıyor resmen. İngiliz takımları hiç dava açmadı mı acaba bunlara ? Para vermeden takım lisanssız şekilde kullanıyorlar. Oynaması zevkliydi o da kalmadı. Bi numarası yok yani.

"oyun kasımda çıkacak ama sercan yıldırım hala kadromuzda olacak" diyenler ?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=9Dm5uzP7BMY[/media]

1.43 (Janmaat'ın Blind ile topun arasından geçip gidişi)

2.08 (Sneijder'in vuruşu esnasında kalecinin yer tutuşu -kaleci Eray olsaydı gerçekçi olabilirdi-)

Bunları gördükten sonra devamını izlemedim. Pek de bir şey değişmemiş bence.

1.43 (Janmaat'ın Blind ile topun arasından geçip gidişi)

2.08 (Sneijder'in vuruşu esnasında kalecinin yer tutuşu -kaleci Eray olsaydı gerçekçi olabilirdi-)

Bunları gördükten sonra devamını izlemedim. Pek de bir şey değişmemiş bence.

en bombasi sonda olm onu da izle

robben sag ayagi ile zor pozisyonda fisek gibi vuruyor topa ve golü atiyor :asd:

Beni en çok rahatsız eden iki nokta oldu.

En önemlisi, oyuncuların bariz çekilde yön değiştirmede hantal olması, klassik pes hastalığı bence.

2 ise. Topun yerden pas gidiş çekileri hiçde gerçekçi gelmedi. Fifa 08i hatırlatı biraz.

Görsel olarak fifa15in tartışmasız geride olacak.

Pes i çok seven biri olarak izlediğim demo ile tekrar hayal kırıklıgına uğradım.Malesef bu iş bitti.

Geri
Üst Alt