Pro Evolution Soccer 2015

Pes 2015 insallah bizi yaniltmaz.Pes 2013 un gelistirilmis hali olsa yeter bize.

Eveeet,
Demoyu oynadım 2 mac yaparak.
En zor seviyede. 5-0 ve 5-1 ile kazandım .
Fazla uzatmadan kendi fikrimi söyleyim. Çok iyi arcade futbol oyunu olmuş vallahi
Her şut maşallah hemen hemen gol oluyor. Çok hızlı . Arada sırada kendinizi fazla yormak istemiyorsanız ve güzel goler, ve bol goler atmak istiyorsanız çok iyi zaman geçire bilirsiniz.
Oyuncu görüntülerini beğendim. Stadyum atmosveri ise biraz kötü buldum . Demo yeterli benim için kesinlikle. Full versionu almayı düşünmüyorum kesinlikle.

Demo'yu indirip xbox'ta sabah 12 de attım. abim yeğenim ben falan derken saat 8de anca başından kalkabildik. Gayet güzel olmuş. :k19: Başka demoyu oynamış olan varmı?

Bir hata da buldum. Kaleciyle duvar pası başlatırsanız kaleci dışarı çıkıyor.

Bende onyadım demoyu ilk çıktığı gün pes14 e göre çok daha iyi bi oyun olmuş.yalnız fifa'nın yanında yine çocuk oyunu gibi kalıyo.özellikle verilen paslar çok saçma sapan yerlere gidebiliyo.kalecilerin topa vuruşları çok komedi olmuş.bazı şutlarda kaleciler topa atlamaya bile tenezzül etmiyorlar.oyuncuların yüzlerini bu seferbaya benzetmişler yalnız.luis suarez'le gol attım herifi gerçek gibi yapmışlar.diğer senelere göre biraz daha iyi ancak yine de eski pes tadını bir türlü yakalayamadılar.

13 Kasım'da çıkacak oyun herhalde bayağı geç olacak bu yıl.

demin oynadım az bir oyun değil
ps3te oynadım grafikler leşti onun dışında oynanabilirlik gayet iyi

Çeptalk

ps3 için diyorum grafikler idare eder bana göre. he 12 13 den pek bir farkı yok ama futbolcu yüzleri mükemmel. Oynanabilirlik çok güzel. Geçmiş yıllardaki gibi ayağa top atmak için sadece x e basmak yetmiyor. Müdaheleler ikili mücadele güzel. Beğenmediğim yönü taktik menüsü bana biraz karmaşık geldi he ama alışılır. pes 14 ü indirdiğim gibi silmiştim leşti. win 4 pes 3 den beri oynarım bu oyunu he fan boyu değilim :D fifayıda pesi de (ki en son 13 oynadım) severim. Bu oyun eğlenceli demodan bile olmuş diyebilirim..

Benim Pc Fifa15 i çalıştırmıyor yeni pc alana kadar pes15 i çalıştırırsa bu sene pes oynarım artık.

Geri
Üst Alt