Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.081
- 3.581
- 673
Taraftar şıkkını koymuştum yanlışlıkla sildim sanırım. Admin ekleme yapabilirse sevinirim. 2.düzenleme de sanırım kaldırdım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftar şıkkını koymuştum yanlışlıkla sildim sanırım. Admin ekleme yapabilirse sevinirim. 2.düzenleme de sanırım kaldırdımTaraftar şıkkının olmaması skandaldır.
Her yeni gelen başkan, teknik adam ve transferleri deli gibi savunanlarda bu kötü gidişattan sorumludur.Galatasaraylılıkdan nasibini almamış sözde Galatasaraylı başkanları ve yöneticileri körü körüne savunduğu için suçludur.Ruhsuz ,yetersiz futbolcuları körü körüne savunduğu için suçludur.
Şu ankette teknik ekip veya bir tarafın herkes seçeneğinden daha çok oy alması bile taraftar şıkkının olması gerektiğini gösteriyor.Hatta şuraya hakemler ve federasyon şıkkını koymamakda taraftar şıkkının neden olması gerektiğini gösterir. klüp olarak iş bilmezlik paçalarımızdan akıyor..Resmen akıl tutulması yaşanıyıor.
Yazık Allah gerçekleri gören Galatasaray taraftarına sabır versin.
Taraftar şıkkını koymuştum yanlışlıkla sildim sanırım. Admin ekleme yapabilirse sevinirim. 2.düzenleme de sanırım kaldırdımKesinlikle taraftar.. taraftar bu kadar tapmasaydı terim'in böyle bir dokunulmazlığı olmayacaktı.
Yönetim başarısızlığın nedenleriyle ilgili rapor bile isteyemiyor terim'den, çok çarpık bir yapı var maalesef.
IN2020 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
taraftara oy vermiştim şimdi ise oyumu geri alamıyorum.Taraftar şıkkını koymuştum yanlışlıkla sildim sanırım. Admin ekleme yapabilirse sevinirim. 2.düzenleme de sanırım kaldırdım
Taraftar şıkkını koymuştum yanlışlıkla sildim sanırım. Admin ekleme yapabilirse sevinirim. 2.düzenleme de sanırım kaldırdımtaraftar şıkkının olmasi skandaldır
edit: 1 oy almis olmasi daha büyük bir skandaldir
hocam revize edersen oyumu değiştirmek istiyorumDüzenlemede yapamıyorum aksilik
Taraftar şıkkının olmaması skandaldır.
Her yeni gelen başkan, teknik adam ve transferleri deli gibi savunanlarda bu kötü gidişattan sorumludur.Galatasaraylılıkdan nasibini almamış sözde Galatasaraylı başkanları ve yöneticileri körü körüne savunduğu için suçludur.Ruhsuz ,yetersiz futbolcuları körü körüne savunduğu için suçludur.
Şu ankette teknik ekip veya bir tarafın herkes seçeneğinden daha çok oy alması bile taraftar şıkkının olması gerektiğini gösteriyor.Hatta şuraya hakemler ve federasyon şıkkını koymamakda taraftar şıkkının neden olması gerektiğini gösterir. klüp olarak iş bilmezlik paçalarımızdan akıyor..Resmen akıl tutulması yaşanıyıor.
Yazık Allah gerçekleri gören Galatasaray taraftarına sabır versin.
Futbolcuların içindede masumlar veya yeterliler var.ama genel yazılıyor.Taraftar içinde bu geçerli.Taraftar diyip genelleme yapamayiz. Burak Elmas secildiginde bende destek veriyordum ama hoca ile devam etmemesi gerektigini de söylüyordum ayrica b.elmasin bu derece pasif kalabilecegini kim bilebilirdi? Adam resmen ses cikarmayan pisirik bi herife döndü.... Körü körünede kimseyi savunmam biatcilik kadar asagilik birsey yoktur. Hamamcioglu secilse belki oda böyle olacakti veya olmayacakti bunu bilemeyiz veya ilerde secilince ögrenebiliriz. bu olan bitende gercek Galatasaray taraftarinin pek bi sucu yok. Terimsporlularda suc. Maalesef bölündük gittik arkadas. Ic kavgalar ile gelecegimizi kaybetmek üzereyiz.
Hocam revize edemiyorum sanırım adminlerin el atması lazımtaraftara oy vermiştim şimdi ise oyumu geri alamıyorum.
güncelleme notları: Ankete taraftar eklenmistir oyunuzu degistirme secenegide gelmiştirHocam revize edemiyorum sanırım adminlerin el atması lazım
Kulüp satılmalı mi seçeneği de gelsingüncelleme notları: Ankete taraftar eklenmistir oyunuzu degistirme secenegide gelmiştir
Burak Elmas secildiginde bende destek veriyordum ama hoca ile devam etmemesi gerektigini de söylüyordum
bu konuda basgan haksizdi evet. esref h. secilip terimi kapinin önüne koysaydi sucukcu/terimci tayfa bu sefer hamamcioglunu direk hedef alcaklardi yeni gelen hocanin da isi zor olacakti ve eger simdiki gibi bir puani olsaydi o hoca coktan kovulmustu. bu seferde terim geri gelsinciler türerdi. terimin kalip iyice rezil olup gitmesi uzun vade icin daha pozitif oldu diyebilirim artik gidince geri dönemezseçim öncesi terim ve arda dükkanın sahipleri demişti, daha nasıl ifade etsin? açık açık söylemişti yani terim'le devam edileceğini..
ayrıca seçildikten sonrada her 2'sine %100 zam yapmıştı, sanki yapmasa başka yere gideceklerdi!
![]()
Fatih Terim ve Arda, Galatasaray'ın başkan adayları arasında krize sebep oldu
Galatasaray'da tarihi seçime sayılı günler kala başkan adayları Burak Elmas ve Eşref Hamamcıoğlu, Ünal Aysal'ın otelinde yapılan toplantıda bir araya geldi. Toplantının gündem maddesi iki adayın seçimlere ortak liste ile girmeseydi ancak beklenen olmadı. Elmas daha önce söylediği, "Fatih Terim...www.haberler.com