Problem Kimde?

Yönetim. Hersey orda bitiyor. Hoca nekadar megaloman olursa olsun, eger başta bir yonetim varsa hocayi bu konuda uyarir ve gerekirse fişi çeker. Eger hocaya podyum verilmeye devam ediliyorsa ve hoca ezbere konusup hicbir ders almadigini anlamiyor ve artik beceremedigini goremiyor ise bunda sorumlu yonetimdir. Galatasaray Fatih hocanin ciftligi mi ki istedigini yapsin, cani istedigi kadar kimse laf soz edemeden orada otursun. Birisi dur demeli. Hoca da bunu idrak etme durumu yoksa işveren dur der. Heryerde bu oyledir

Yönetim. Hersey orda bitiyor. Hoca nekadar megaloman olursa olsun, eger başta bir yonetim varsa hocayi bu konuda uyarir ve gerekirse fişi çeker. Eger hocaya podyum verilmeye devam ediliyorsa ve hoca ezbere konusup hicbir ders almadigini anlamiyor ve artik beceremedigini goremiyor ise bunda sorumlu yonetimdir. Galatasaray Fatih hocanin ciftligi mi ki istedigini yapsin, cani istedigi kadar kimse laf soz edemeden orada otursun. Birisi dur demeli. Hoca da bunu idrak etme durumu yoksa işveren dur der. Heryerde bu oyledir
#elemanfatihterim diyoruz

Aynı adamın döneminde 3-4 başkan, 200e yakın oyuncu, 10larca yardımcı TD, 100lerce teknik ekip mensubu, masör çaycı vs taraftar bile değişti, rejim değişti, ülkelerin ismi değişti, iklim değişti, herşey değişti ...ama tek bir adam değişmedi. Suç kimde bu durumda?

Galatasaray' ın haklarını yeterince koruyamadıkları için yönetimde, bu kadro planlamasını yaptıkları, takımın oyununu iyileştiremedikleri, sorunları çözemedikleri, yanlışta ısrar ettikleri için teknik ekipte suç var, aynı şekilde genç oyuncu fetişi yüzünden elin vasıfsızlarını başımıza Ribery, Müller, Lewandovski yaptıkları için taraftarda da suç var. Futbolcularda suç bulmuyorum, kaliteleri bu kadar.

Tabiki herkeste bu forum dahil. Mesal elmas seçilmesin ft’yi getirip kulübü batıracak dediğimizde, yok şöyle global sponsor, yok böyle cengiz kötü, yok hocamız artık sahaya odaklanacak, yok yapılanma yapacağız, yök şölen başlayacak, yok avrupa’dan takim alacağız, yok Işıtan gün… say say bitmez, diyenler çoktu.

Şimdi 6ay sonra istifa istifa diye bağlıyorlar aynı kişiler.
ben esref i beğenmediğim için burak elmas olsun dedim ama buyuk sivadi şu ana kadar

teknik ekip ve belmas

Galatasaray' ın haklarını yeterince koruyamadıkları için yönetimde, bu kadro planlamasını yaptıkları, takımın oyununu iyileştiremedikleri, sorunları çözemedikleri, yanlışta ısrar ettikleri için teknik ekipte suç var, aynı şekilde genç oyuncu fetişi yüzünden elin vasıfsızlarını başımıza Ribery, Müller, Lewandovski yaptıkları için taraftarda da suç var. Futbolcularda suç bulmuyorum, kaliteleri bu kadar.

Sence bu yünetim yeterince para koydu mu transferler için?

bu futbolcuların kaliteleri bu kadar burada kesinlikle haklısın.Bu yüzden bende laf etmem.Ama sahada çatır çatır haklarını yiyen hakemlere karşı tepki koymamaları bunlarıda kesinlikle suçlu yapar.Mağlup olduğumuzda çoğunun yüzüne bak o hırsı o üzüntüyü göremezsin.Böyle oyuncuların aldığı parada haramdır.

Hoca son kredisini kullanıyor yaş olmuş 70 bu yaştan sonra geri dönmeyeceğini biliyordur haliyle ya batırır ya çıkarım kafasinda kariyerinin son yıllarında da batırdı gitti denmemesi için direniyor
Taraftar statta yuhalamadigi sürece gitmeyecek bence

Her türlü bahanesi erimiş gitmiş birinin son sözleri neydi

Bu takıma güveniyorumdu,gençleşiyoruzdu,yapılanmaydı

Bunu savunanların son kurşunları neydi,savunduklarıyla aynıydı

Şimdi ben ftye soramadığım için bu arkadaşlara soruyorum

Dün selçuğun söylediği transfer yapıcaz sözlerini duyunca bu takıma güveniyorum argümanının nasıl boşa düştüğünü farkedebildilermi

Selçuğun söylediği tecrübe lazım sözlerini duyunca,gençleşiyoruz ve yapılanmaya devam edicez argümanınında yine boşa düştüğünü farkedebildilermi

Farketmedilerse benim bu tespitimden sonra farkettilermi

Tabiki farketmediler,farketseler utanmak zorunda kalacaklardı çünkü,utanmamak içinde farketmeyecekler

Suçlu bunlardır

Ft,burak,ahmet,mehmet anca sıralamayı belirler

Herkes biraz göz ve izan sahibi olup 2 kere stadda yuhalasaydı çoktan kurtulmuştuk

Sence bu yünetim yeterince para koydu mu transferler için?

bu futbolcuların kaliteleri bu kadar burada kesinlikle haklısın.Bu yüzden bende laf etmem.Ama sahada çatır çatır haklarını yiyen hakemlere karşı tepki koymamaları bunlarıda kesinlikle suçlu yapar.Mağlup olduğumuzda çoğunun yüzüne bak o hırsı o üzüntüyü göremezsin.Böyle oyuncuların aldığı parada haramdır.

Bu hakemlere tepki koymama meselesini geçenlerde ben de eleştirdim, diğer takımların oyuncuları ha hu diyerek sarıveriyorlar hakemin etrafını diye, o konuda haklısın. Örneğin, Zorbay Küçük o ettiği lafları Bülent Korkmaz' ın kaptanı olduğu bir takımın oyuncularına etmiş olsaydı oracıkta aklını alırlardı. Benim futbolcularda bulmadığım suç performans odaklı, çapları bu kadar.

Yönetimin koyduğu paraya gelince 25 milyon EUR para az bir para değil ama bunun doğru kullanıldığını düşünmüyorum.

Yönetim ve Terimle kurduğu futbol fakiri teknik ekip. Taraftarın ne suçu var ya ? Bu pandemi döneminde, ekonomik şartlarda herkes elinden geleni yapıyordur, eminim.
İsimleri takımın önünde tutanları ben taraftar olarak görmüyorum zaten. Onları diyorsanız bilemem de...

Futbolcuları da suçlamıyorum. Maç seçme şeyleri de bana teknik ekibin günü kurtarma bahanesi gibi geliyor. İlla yine suç bulacaksam aldıran ve oynatana bakarım. Zorla olmuyor ya da olmadı ya.

Bu hakemlere tepki koymama meselesini geçenlerde ben de eleştirdim, diğer takımların oyuncuları ha hu diyerek sarıveriyorlar hakemin etrafını diye, o konuda haklısın. Örneğin, Zorbay Küçük o ettiği lafları Bülent Korkmaz' ın kaptanı olduğu bir takımın oyuncularına etmiş olsaydı oracıkta aklını alırlardı. Benim futbolcularda bulmadığım suç performans odaklı, çapları bu kadar.

Yönetimin koyduğu paraya gelince 25 milyon EUR para az bir para değil ama bunun doğru kullanıldığını düşünmüyorum.

en fazla bonseervis ödenen adamlar taksitle alındı.Bu durumda ilk sene için verilen para daha az değilmi.25 milyon eur demek bence yanlış.

transfer dönemi ödenen para 11 milyon eur civarıdır.
Bu paralara öyle 10 tane adam alayın -. çatır çatır oynasın yok öyle bir dünya..

burak elmas ve fatih terim inanılmaz kötü işler yapdı ve yapmaya devam etmeden gitmeliler.

Her geldiğinde en efendi en sakin başkanlarla bile kavga eden, her gelişinde takıma bir yığın çöp aldırıp kaçıp giden egoist kişi kim ise o suçlu...

Hep birseyler isteyen taraftarda problem. Yok iyi top oynayalim yok her hafta kazanalim yok sukadar sponsorluk gelsin yok bu gitsin. Gözunuz doysun ulan taraftar

Adres gostermeyi yanlis buluyorum acikcasi. Yani basarisizlik bir tarafa ait degil. Seceneklerdeki herkesin tek tek kendi capinda hatasi var. Yonetiminde, teknik heyetinde, futbolcu/basketbolcu her neyse onlarinda bizimde diger unsurlarda.

Yonetim hatali, derhal gitsinler demekle bu is olmuyor ya da teknik heyet. Ama sunu soylemek dogru, hatalar zincirinde futbolcularin daha altta olduklari asikar. Ornegin, Aytac ya da Yedlin ya da Gustavo veya digerleri.. hicbiri buraya bedava ve kendi girisimleriyle alinmadi. Profesyonel surec sonunda getirildiler. Bu su demektir, bence kalitemiz dusuk ama onlari buraya secenlerin cevaplamasi gereken sorular bunlar. Ama futbolcularda calismiyor ekstra yok bunuda gorebiliyoruz. Kisacasi tek bir yerde suclu aramak kesinlikle hatali bir method.

Fb maçında stadyumu full çeken taraftar, travmatik bir şekilde yenilmesine rağmen Marsilya maçını da full doldurdu.Taraftar ne yapsın daha?
Sorumlular net bir şekilde Fatih Terim ve yönetimdir.Bu saate kadar istifa gelmemesi utanç vericidir.

Yanlis kadro planlamasi yapan, yanina deneyimli ve bilgili yardimcilar almayan, ayni seyleri deneyip farkli sonuc bekleyen, anca anadolu takimlarin seviyesinde olan bazi futbolculari aldiran, takimda tutan ve oynatan, oyunculari gelistiremeyen, kotu gidisati transfer ile cozmek isteyen teknik direktor’de tabi.

Yani son senelerde başarısızlık sonrasında yönetimler değişti, futbolcular değişti ama teknik ekip daha doğrusu doğrudan futboldan sorumlu Fatih Terim ve yanında istedikleri hiç değişmiyor tamam kadro yetersiz denildi transfer yapıldı, yönetimle arası açık denildi yönetim değişti ama Fatih Terim ne zaman dönüp suçu kendinde arayacak ?

Şimdi oturup Ocak diyorlar transfer diyorlar bu adam 565161 tane transfer yapmadan STSL 'de başarılı olamıyor mu ? Konyaspor Başakşehir ne bileyim Adanademir filan kadroları inanılmaz mı kaliteli ? Dünya Yıldızları sayesinde mi bu konumdalar ligde ?

Geri
Üst Alt