Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: # Mehmet Helvacı

07 – 14 Mayıs 2011 tarihli Olağanüstü Seçim Genel Kurulu çerçevesinde Başkan adaylarının kullanacakları oy pusulalarının renk seçimi Galatasaray Spor Kulübü Mecidiyeköy Binası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Divan Başkanı İrfan Aktar yönettiği oy pusulası renk seçimine sırasıyla, Başkan Adaylarından Mehmet Helvacı, Başkan Adayı Turgay Kıran’ın temsilen Tuncer Hunca ve Pelin Atılgan Çobanoğlu, Başkan Adayı Ünal Aysal’ı temsilen Refik Arkan katıldı.

Yapılan oy pusulası renk seçimine göre Mehmet Helvacı için “kırmızı”, Turgay Kıran için “gri”, Ünal Aysal içinse “sarı” oy pusulaları kullanılacak.

Helal olsun hocam, tarih seni hep hakli cikariyor.

yarim gonullu adamlarin baskanligina ihtiyaci yok bu klubun

Renk seçimine katılmak başkan olmak için yeterliymiş meğer :)

Bu akşam helvacı,çarşamba Aysal,Perşembe kıran katılacakmış..

Helvacı çok dikkatli ve doğru konuşuyor. Fakat ben vizyon olarak Aysal'ı tercih ediyorum.

Helvacı Galatasaray'ın şu anda ihtiyacı olduğu başkan değil. Şu anda Galatasaray Aysal ile bir atağa kalkmalıdır. Kadro kalitesini yikseklere taşıyacak kişi Aysal'dır.

Fakat yavaş yavaşl başarılı olmaya başladıktan, taraftarın gazını aldıktan sonra, ilride Helvacı'yı mutlaka başkan olarak görmek isterim. Çok planlı ve programlı bir adam.

Zaten Helvacı seçimi kazanamayacağını biliyor. Ama kendini çok iyi anlatarak, güven sağlayarak, bir nevi ileriki yıllara zemin hazırlıyor. Taraftarın aklında yer edinmek istiyor ki bende yerini edindi.

Gs durusunu kaybettik derken neden , nasil seylerden bahsediyorsunuz cok merak ediyorum

Ben Galatasaraylılık duruşuyla ilgili birşeyden bahsetmiyorum.Helvacı'yı sevmiyorum, söylediklerine inanmıyorum, samimi gelmiyor.Bu ayrı konu ama bir renk seçimine katıldı diye adamı kral ilan edip, diğerlerine korkak demeye anlam veremiyorum.

Mehmet Helvacı saat 19:00'da Lig Radyo'da..

Sorularınız varsa Twitter buradan iletebilirsiniz. :)

Ben Galatasaraylılık duruşuyla ilgili birşeyden bahsetmiyorum.Helvacı'yı sevmiyorum, söylediklerine inanmıyorum, samimi gelmiyor.Bu ayrı konu ama bir renk seçimine katıldı diye adamı kral ilan edip, diğerlerine korkak demeye anlam veremiyorum.

retail is detail

Galatasaray baskan'inin bi AGIRLIGI olmalidir, oyle twitterlerle falan isi olmamalidir.

Helvaci kesinlikle baskanligi kaldiramaz ki baskanliga hic ama hic yakismiyor.

Tarih Helvaci'yi hakli cikariyormus peh yesinler. Bu baslik cok eglendiriyor beni, sureki gulesim geliyor ...

Geri
Üst Alt