Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: # Mehmet Helvacı

Vizyon ha :haha: Cahil falanmısın sen? Yoksa Galatasarayı yeni yeni mi takip etmeye basladın? Vizyon nedir ben sana anlatayım:

1) Rumenlerin tum zamanların en iyisini getirmek.

2) Brezilya milli takım kalecisini getirmek.

3) Barcelonanın kaptanını getirmek.

4) Fransa'da yılın kalecisi olan Mondiyi getirmek.

Daha devam edicemde bir davete gidiyorum. Sabaha kadar ezberle bunları, quiz yapıcam yarın :haha:

yil 2011

dinledigini anlama yili

Kulüp kongre üyesi olsam, şu başkanlık seçimi öncesinde söylediklerinden yola çıkarak oyumu Mehmet Helvacı'ya verirdim. Ama söylediklerini bir bir uygulayacak mı kafamda soru işareti kalırdı.

Vizyon ha :haha: Cahil falanmısın sen? Yoksa Galatasarayı yeni yeni mi takip etmeye basladın? Vizyon nedir ben sana anlatayım:

1) Tum zamanların en iyi Rumen oyuncusunu getirmek.

4) Fransa'da yılın kalecisini secilmis oyuncuyu getirmek.

Daha devam edicemde bir davete gidiyorum. Sabaha kadar ezberle bunları, quiz yapıcam yarın :haha:

mete biraz sakin ol la, yakistiramadim

Kulüp kongre üyesi olsam, şu başkanlık seçimi öncesinde söylediklerinden yola çıkarak oyumu Mehmet Helvacı'ya verirdim. Ama söylediklerini bir bir uygulayacak mı kafamda soru işareti kalırdı.

inan bana uygular, yoksa 1 sene sonra eyvallah derler, kendisi diyor, yapamazsam derim diye.

yani anlayacagin, adam seneye basarili olmak icin hersey yapar

ama diger iki aday bahaneleri simdiden hazir, simdiden diyorlar "bu takim cok kötü durumda, zamana ihtiacimiz var" diyorlar simdiden.

Ben 2 baskan adayindan da cok umutluyum.

Galatasaray hakketigi saygiyi en kisa sürede bulacaktir, hakketigi duruma en kisa sürede gelecektir, böyle umuyorum. Kim secilerse secilsin.

Destek olmak gerek.

Turgay Kirana da ayriyetten saygilarimi iletiyorum. :))

1) Tum zamanların en iyi Rumen oyuncusunu getirmek.

4) Fransa'da yılın kalecisini secilmis oyuncuyu getirmek.

3500 muhabbeti hakkindaki cevabin bumu:)

yil 2011

dinledigini anlama yili

Senin gibi saftirikler icin gecerli o. Biz gormus gecirmis Galatasaraylıyız, yani derin degil kurt Galatasaraylıyız :haha:

Ali Durustu gorduk, agzından zerre laf alamadılar. Politika vaadler ile degil icraatlarla takdir edilmek. Secimden sonra gorusuruk Serdar Burak :haha:

Futbolcu getirmekle kulup mu yonetilir yahu sizlere SASIYORUM

esenlere gelirsen kurt galatasaraylı gorursun

Senin gibi saftirikler icin gecerli o. Biz gormus gecirmis Galatasaraylıyız, yani derin degil kurt Galatasaraylıyız :haha:

Ali Durustu gorduk, agzından zerre laf alamadılar. Politika vaadler ile degil icraatlarla takdir edilmek. Secimden sonra gorusuruk Serdar Burak :haha:

adam kendi istegiyle cikmis kanalturke

agzindan laf alamamislar

kafasina silah dayayip getirdiler sanki

allah akil fikir versin

sanane benim GSliligimdan belki fenerliyim nerden biliyorsun

Ister Kurt olur ister Ermeni Galatasaraylilari bu sekilde ayirmak cok cirkin bence..

Ali Dürüst'ü o kadar savunuyorsun ki Mete, sonu Hagi olacak diye korkuyorum. Malum, henüz tutturamadın.

Ali Dürüst takimin anakadrosu bozulmayacak demis :( dogrumu nan :( :(

Hukukçuların ağzı çok iyi laf yapar öyle ki karşındakini kendine çabuk ikna ederler..Mehmet Helvacı da çok iyi bir hukukçu sağlam konuşur..Ama icraata gelince tıkanır kalırlar bunun için paraya ihtiyaç var..Şuan Galatasaray'ın zengin bir yönetime bunun yanında güçlü sponsorluklara ihtiyacı var..Bunu sağlıyacak çok güçlü bir kadrosu var Aysal'ın mesela:Adnan Öztürk avrupanın tüm şirketleriyle iyi ilişkiler içinde ve bazılarınada ortak..Aysal'ı zaten söylememize gerek yok istediği zaman istediği kadar nakit üretir Galatasaray için..Artık lafla yürümüyor futbol..

Doğrusunu söylemek gerekirse. Adayları takip etmeden önce Ünal Aysal'ın baskan olmasını istiyordum. Ama son 1-2 haftada yapılan konferansları, canlı yayınları, oturumlardan sonra Mehmet Helvacı bende cok iyi izlenimler bıraktı. Ne yaptıgından ve ne yapıcagından emin konusuyor. Forumda ki ankete oyumu Unal Aysal'a kullanmıstım. Ama suan ki düsüncem ve destegim Mehmet Helvacı'dan yana. Turgay Kıran'ın projeleri ve konusmalarına pek fazla denk gelemedim. Ama Mehmet Helvacı'nın durusu ve yapıcagı işlerle Galatasaray'a cok iyi bir başkan olucagını düsünüyorum. Ve insallah Allah yardımcısı olur ve bu seçimden alnı ak bir sekilde cıkar ve kazanır. Büyük Başkan Yolun Açık Olsun :)

Geri
Üst Alt