Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: # Mehmet Helvacı

Idaayi baska bir boyuta tasiyayim hafif eglence olsun.Helvaci 500 oyu gecerse 1 ay Myc , Turgay Kirani gecerse 1 hafta Myc veririm kendi kendime.Kaldi ki Turgay Kiran her secimde 100-150 oyu zor bulan bir isim.

Evet oyle, Hollman iddiasinda patladin simdi zayif zayif savularla Helvaci'ya saldiriyorsun, once Unal buabuanin oraya zorla konmus gibi "yha mahkeme sey olursa giderim yha" laflarini irdele sonra Telegolun iddialarina 5 yasindaki cocuk gibi kanip HELVACININ FUTBOL AKLI COLMANMIS ZHAAAAAA XD dersin KARDIS

Sadece Helvaci´dan böyle bir capsizlik bekledigim icin öyle söyledim :) Utanacak degilim. Hala capsiz biri oldugunu düsünüyorum. Aysal artist artist aciklamalar yapmadi diye mi Helvaci? Aysal kendinden emin. Secilecegini de cok iyi biliyor. Kalamis secim sonucunu belli etti zaten. Aysal´a 1200 kisi geldi, Helvaci´ya 300. Aysal o gün zaten artik hicbi süphem kalmadi dedi. Istediginiz kadar yirtinin :) Aysal acik ara farkla kazanacak secimi

bence bosuna tartisiyoruz sonucta biz secmiycez üye olanlar sececek ben sahsen oyum olsa ilk önce baskanlarin listelerine bakarim ve futbolun basina kimi getireceklerini ögrenmek isterim ondan sonra oyumu veririm ve bu 3 adaylarin listerinden en güclüsü bence ü.aysal in listesi öbür listeler cok gencler var ve cok tecrübesiz bir liste en tecrübeli liste ü.aysalin bence.

Helvacının Galatasaray başkanı olacağını iddaa eden biri Galatasaray camiasını bilmeyen cahil biridir kusura bakmasın kimse..

Helvaci istedigi kadar plan proje anlatsin.

Genel kurul da ki cogu üyeler, yasli adamlar.

Kirac`in yandaslari.

Hic biri Helvaci`nin plan projelerini dinlemiyordur bile. O günde hic biri oy vermez kendisine

Helvaci iyi güzelde kazanma sansi hic yok.

Helvaci secimi kazanamayacagini cok iyi biliyor. Tek bir amaci var. Böyle iddiali konusarak ilerisi icin kendine bir yer edinmek istiyor. Mevcut yönetim Galatasaray icin bitmistir. Ilerde de asla görev alamayacaklar. Helvaci kendini onlardan ayirarak akillilik etti. Simdi de taraftarin düsünceleri dogrultusunda aciklamalar yapip, ilerisi icin hatirlanmak istiyor. Kredi sagliyor. Bu kadar basit. Cumartesi göreceksiniz. Aysal o bicim fark atacak. O zaman beni daha iyi anlayacaksiniz

Yok yahu belli olmaz, Adnan Polat'a tavır koydu, karşı çıktı diye destekleyecek bile en az 500 üye var Helvacı'yı. Helvacı kaybetse bile çok fark yemez yani, benim düşüncem.

Helvaci secimi kazanamayacagini cok iyi biliyor. Tek bir amaci var. Böyle iddiali konusarak ilerisi icin kendine bir yer edinmek istiyor. Mevcut yönetim Galatasaray icin bitmistir. Ilerde de asla görev alamayacaklar. Helvaci kendini onlardan ayirarak akillilik etti. Simdi de taraftarin düsünceleri dogrultusunda aciklamalar yapip, ilerisi icin hatirlanmak istiyor. Kredi sagliyor. Bu kadar basit. Cumartesi göreceksiniz. Aysal o bicim fark atacak. O zaman beni daha iyi anlayacaksiniz

Aysal'ın o zaman fark atmasını engellemeliyiz. Ve bu forum bagımsız büyük Galatasaray taraftar forumuysa. Ve bizler bu takımın sahibiysek. Divan Kurulu üyelerine sesimizi duyurarak Mehmet Helvacı'yı destekledigimiz göstermeliyiz. Burda kişilerle kimse'nin bir olayı yok. Ama biz taraftar olarak oy kullanıcak olanlardan daha iyi gelişmeleri takip ediyoruz. Ve bu takımıda trübünde bizler destekliyecegiz.

Sadece Helvaci´dan böyle bir capsizlik bekledigim icin öyle söyledim :) Utanacak degilim. Hala capsiz biri oldugunu düsünüyorum. Aysal artist artist aciklamalar yapmadi diye mi Helvaci? Aysal kendinden emin. Secilecegini de cok iyi biliyor. Kalamis secim sonucunu belli etti zaten. Aysal´a 1200 kisi geldi, Helvaci´ya 300. Aysal o gün zaten artik hicbi süphem kalmadi dedi. Istediginiz kadar yirtinin :) Aysal acik ara farkla kazanacak secimi

Tabii kazanir, millet koyun cunku. Adami Abramovic saniyorlar. Plani falan yok, Ali Durust ve Adnan Ozturk bros ne derse o olacak takimda. Milletin baskisiyla oraya gelmis bir adam. Efendi saniyordum efendi de degilmis. Parasi olmasa millet yuzune bakmaz, adam da para vermem diyor hala millet Aysal da Aysal :o Komik bir olay. Helvaci'nin fikirleri, taraftarla iletisimi, Galatasaray karsitlarina olan tepkisi son derece yerinde. Artist artist konustugu da yok, Aysal terbiyesizlik yapip calisanim falan dedi Helvaci terbiyesini bozmadi. Aysal'in BEN BUNA PARA VERIYODUM YHUF demesi artistlik degil de Helvaci'nin planlarini anlatmasi mi artistlik? Birakalim bu isleri. Isterse Aysal'in yemegine 3 milyar kisi gitsin su ana kadar baskanligin en dogru adayi acik ara Mehmet Helvaci'dir.

Turgay Kıran 2.en fazla oyu alan aday olursa kimse şaşırmasın...Adnan Polat grubunun oyları Kıran'a gidecek..

Inan Kirac, Hayri Kozak, Alp Yalman, Faruk Süren.

Bu isimlerin destekledigi kisi Aysal.

Aysal baskan olacaktir.

Tabii kazanir, millet koyun cunku. Adami Abramovic saniyorlar. Plani falan yok, Ali Durust ve Adnan Ozturk bros ne derse o olacak takimda. Milletin baskisiyla oraya gelmis bir adam. Efendi saniyordum efendi de degilmis. Parasi olmasa millet yuzune bakmaz, adam da para vermem diyor hala millet Aysal da Aysal :o Komik bir olay. Helvaci'nin fikirleri, taraftarla iletisimi, Galatasaray karsitlarina olan tepkisi son derece yerinde. Artist artist konustugu da yok, Aysal terbiyesizlik yapip calisanim falan dedi Helvaci terbiyesini bozmadi. Aysal'in BEN BUNA PARA VERIYODUM YHUF demesi artistlik degil de Helvaci'nin planlarini anlatmasi mi artistlik? Birakalim bu isleri. Isterse Aysal'in yemegine 3 milyar kisi gitsin su ana kadar baskanligin en dogru adayi acik ara Mehmet Helvaci'dir.

konus hayri, konus, susma ))))

Bu Galatasaray secimleri gercekten 12 Haziran genel secimlerinin aynen bence bir kopyası. Rolleri siz paylaştırın artık :)

Aysal'ın o zaman fark atmasını engellemeliyiz. Ve bu forum bagımsız büyük Galatasaray taraftar forumuysa. Ve bizler bu takımın sahibiysek. Divan Kurulu üyelerine sesimizi duyurarak Mehmet Helvacı'yı destekledigimiz göstermeliyiz. Burda kişilerle kimse'nin bir olayı yok. Ama biz taraftar olarak oy kullanıcak olanlardan daha iyi gelişmeleri takip ediyoruz. Ve bu takımıda trübünde bizler destekliyecegiz.

Forumda 20 kisi Helvaci´yi destekliyor yalniz :D Ankete bak anasayfada :D 600 kisi Aysal´i destekliyor, Helvaci´yi 20 filan :D Aysal´i destekledigimizi duyurabiliriz ama haklisin. Gerci onu herkes biliyor. Bütün anketlerde Aysal acik ara yapiyor.

Inan Kirac, Hayri Kozak, Alp Yalman, Faruk Süren.

Bu isimlerin destekledigi kisi Aysal.

Aysal baskan olacaktir.

4 etti bu kadar kişiylemi alıcaklar. Burası Fenerbahce Spor Klübü degil renkdas. Burası Galatasaray burda herkez kendi iradesinde oy kullanır ve bu baskı kurma planları ali- cengiz oyunları baskana oy atın diye hedef göstermelere bu kulüpte sökmez.

Forumda 20 kisi Helvaci´yi destekliyor yalniz :D Ankete bak anasayfada :D 600 kisi Aysal´i destekliyor, Helvaci´yi 20 filan :D Aysal´i destekledigimizi duyurabiliriz ama haklisin. Gerci onu herkes biliyor. Bütün anketlerde Aysal acik ara yapiyor.

adam kendisi aysala oy vermis :)

acelenin meyvesi yanlisliktir :)

Aysal, Helvaci`ya öyle dedi diye elestirilmesi dogru degil bence.

Milyar dolarlari olan bir adam tabiki egosu yüksek olacak. Prensip meselesi, öyle bir görüse sahipse öyledir yani, yapacak birsey yok. Sana bana ters gelebilir.

Ben o ankette o oyumu Unal Aysal'a verdim 2 hafta falan oldu. Ama suan Mehmet Helvacı'nın baskan olmasını istiyorum. Benim gibi de bir cok kişi olduguna eminim.

Galatasaray camiasinda koyun yoktur. O gün icin en dogru adayi secerler. Ünal Aysal´in plansiz oldugu kocaman bir yalandir. Bircok seyi de acikladi. 10 futbolcuyla ön anlasma yaptim demedi diye plansiz diyorsunuz. Ama bütün calismalar yapiliyor. Takimin basina da cok büyük ihtimalle Fatih Terim gelecektir. O yüzden calismalarimiz sürüyor filan demiyorlar. Secildikten sonra Terim´e gidip anlasacaklar. Terim´in listesi hazirdir zaten. Ünal Aysal´in da alamayacagi adam yok

Adnan Polat en son secildiginde de Adnan Ozturk kim yahu, adam mi, secime girmesin bos yere deniyordu dunyadan haberi olmayan forumlarda ama sukur ki Galatasaray kongre uyeleri sansasyonel haberlerden propagandalardan etkilenmeyecek kadar tecrubeli ve gormus insanlar, o yuzden sansi olmayan Ozturk oylarin neredeyse %40'ini aldi.

Forumda 600 oy aliyor diye baskan olacak anlamina gelmez bu, istersen Adnan Polat-Adnan Ozturk anketi varsa ona bak

2 Yada 3 dönem sonrasının başkanı olur Helvacı başkanı zaten devirenler Ünal Aysal gelsin diye devirdiler bunun üstüne Adnan Öztürk ve Ali Dürüst aromasıyla şansı çok çok fazla.Nasıl şimdi denize düştük Ünala Aysal a sarıldık bir büyük kriz daha olursa ilk camianın sarılacağı isim Helvacı olur.

Geri
Üst Alt