Protesto: Hainler

Cevap: Protesto: Hainler

Bugünün konusu değil, pazartesi günü yapacağımız deklarasyonu bekleyin lütfen.

HakanBalata için destekçiyim. Bu adamın kulüpten kovulup alacağı bütün paranında verilmemesi lazım. Diğer gitmesi gerekenler SerdarÖzkan (Derhal kovulmalı) ve Servet...

Ben 1988 lerden beri maçlara giderim. Hayatımda hiçbir zaman bu kadar disiplinsiz bir takım, bu kadar lakayt ve umursamaz futbolcular topluluğu görmedim. Gerekirse bunları sezon boyunca her maçtan önce 3 gün kampa alacaksın bunlara ancak bu yakışır. Bu arada Arda da sütten çıkmış ak kaşık değil. Senin kaptanın takımın Avrupadan elendiği bir gecede takımla birlikte otobüse binmek yerine kendi özel arabasıyla istediği yere giderse diğer takım arkadaşları ne düşünür, Malesef bu kulüp çiftlik gibi idare edilmiş. Bakalım Hagi li dönemde bunlaraı yapabileceklermi.

Hain olarak Ayhan 'ın ismini bile yazıyorsanız lütfen Baros 'u da yazın. Yazılmayacak ilk adamlardan Ayhan.

Hagi´yi getirirken Aziz Yildirim´a danistin mi Adnan Polat?

Hain olarak Ayhan 'ın ismini bile yazıyorsanız lütfen Baros 'u da yazın. Yazılmayacak ilk adamlardan Ayhan.

Kadıköy'e gitmemek için bile bile kırmızı kart görmeye çalışan adama ne denir? Hainlik sadece Servet'in yaptıklarıyla olmaz böyle de olur. Bu günah hepsinin...

Kadıköy'e gitmemek için bile bile kırmızı kart görmeye çalışan adama ne denir? Hainlik sadece Servet'in yaptıklarıyla olmaz böyle de olur. Bu günah hepsinin...

Saçmalamayın.Kadıköye gitmemek için kırmızı almakmış.O an onu mu düşündü Ayhan ? Her insan sinirlenince böyle şeyler yapabilir.Eğer Kırmızı görmeye çalışsaydı direk adamın birine kayar 2. sarıdan atılırdı.Böyle saçma mantık olmaz..

Saçmalamayın.Kadıköye gitmemek için kırmızı almakmış.O an onu mu düşündü Ayhan ? Her insan sinirlenince böyle şeyler yapabilir.Eğer Kırmızı görmeye çalışsaydı direk adamın birine kayar 2. sarıdan atılırdı.Böyle saçma mantık olmaz..

Saçma ha... Pes vallahi ya. Şurda 10 gündür olan bitenler ayan beyan ortada hala daha saçmalıktan bahsediyorsun bravo sana da tebrikler.

Ayrıca Fener maçı olsun olmasın, bilerek bilmeyerek o hareketi sinirlenip yapan adam benim gözümde haindir bu durumdan bağımsız olarak. Her insan sinirlenince yaparmış, bunları diye diye bu adamları tepemize çıkardınız. Ne demek kardeşim ilk anda tepki olarak bir hareket yaparsın anlarım ama adamı takip edip yetmeyip 2 - 3 kere daha tekmelersen ben bunda artniyet ararım. Bence artık herkes aramalı. Hesap sormaya sormaya bu hale geldik...

Maalesef inandığımız ve desteklediğimiz yönetim gerekeni yapamadı..Herkesin çok sevdiği Hagi'yi getirerek kendilerine bir kalkan oluşturmaya çalışıyorlar..Artık istifa edip gitmeliler..Takımdaki hainler de bir an önce uzaklaştırılmalı..

Saçma ha... Pes vallahi ya. Şurda 10 gündür olan bitenler ayan beyan ortada hala daha saçmalıktan bahsediyorsun bravo sana da tebrikler.

Ayrıca Fener maçı olsun olmasın, bilerek bilmeyerek o hareketi sinirlenip yapan adam benim gözümde haindir bu durumdan bağımsız olarak. Her insan sinirlenince yaparmış, bunları diye diye bu adamları tepemize çıkardınız. Ne demek kardeşim ilk anda tepki olarak bir hareket yaparsın anlarım ama adamı takip edip yetmeyip 2 - 3 kere daha tekmelersen ben bunda artniyet ararım. Bence artık herkes aramalı. Hesap sormaya sormaya bu hale geldik...

Serveti,Hakanı veya başkasını bilmem ama Ayhanın Galatasaraya ihanet etmeyecek biri olduğunu düşünüyorum.Keitanın attığı yumruk,dirsek Barışın Sivaslı oyuncuyu tekmelemesi veya Ardanın Bordeaux maçında attığı kafadan daha masum bir hareket olarak görüyorum.Bunun hainlikle alakası yok..

Hainler bellidir

1. Adnan Polat

2. Adnan Sezgin

3. Sümüklü Servet

4. Balta

Gönderilmesi gerekenler:

Sarp,Ayhan,Zan,Serdar Özkan, Servet, Balta, Pino, Baris

Önce HALDUN ÜSTÜNEL'in basını yediler.Sonra FRANK RİJKAARD'ın...servet,sarp,balta gibi futbolcular hala o kutsal formayı giyiyor yahu en çok zoruma giden bu.Rijkaard'ı kovuyosun,hemde o kadar açıklama yapmısken.Önce sözleşme teklif ettik rijkaard kabul etmedi diyorsun.Sonra kesinlikle ayrılmayacak sözleşme yenileyeceğiz diyorsun.Sonra ne olursa olsun sezon sonuna kadar rijkaard burda kalacak diyorsun.Sonra fenerbahce derbisinde rijkaard olacak diyorsun...Ama ne yapıyorsun.... ?Sarp,Servet,Ayhan,Balta,Serdar Özkan,Adnan sezgin gibi şeref yoksunu insanlar şu takımdan gönderilene kadar bizim belimiz doğrulmaz...Sırada kim var ?Yoksa HAGİ'mi ?!!!...

HAİNLER...

Ben de Ayhan'dan zerre haz etmem ama Ayhan bu hareketi FB maçına çıkmamak için falan yaptı demek olmaz.

Ayhan bir Servet veya Hakan Balta değil. Sene başından beri en çok mücadele eden oyuncularımızdan bir tanesi. Bu maç tamamen farklı bir maçtı. Biz nasıl ikinci yarı tv başında, net başında çıldırdıysak bazı oyuncular da saha içinde çıldırıyor böyle.

Ayhan konusunu bencede karışık.Sahada en çok mücadele verenlerden biri ama Kaprty maçından sonra dışarıda kimse var mı diye espri yapan, o kırmızı kartı görmek için uğraşan adam da Ayhan.Sanırım kafası karışık onun bu durumlardan. Bilmiyorum ya da bazılarına dalmak istiyor harbiden :D

haingeceler.jpg

Ayhan konusunu bencede karışık.Sahada en çok mücadele verenlerden biri ama Kaprty maçından sonra dışarıda kimse var mı diye espri yapan, o kırmızı kartı görmek için uğraşan adam da Ayhan.Sanırım kafası karışık onun bu durumlardan. Bilmiyorum ya da bazılarına dalmak istiyor harbiden :D

Ayhan kesinlikle Rijkaardi göndermek icin ugrasanlarin arasinda yoktu, Ayhan yabancilara karsi, futbolcu olsun TD olsun hep cok iyi olmustur.

Geri
Üst Alt