Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hain olarak Ayhan 'ın ismini bile yazıyorsanız lütfen Baros 'u da yazın. Yazılmayacak ilk adamlardan Ayhan.
Kadıköy'e gitmemek için bile bile kırmızı kart görmeye çalışan adama ne denir? Hainlik sadece Servet'in yaptıklarıyla olmaz böyle de olur. Bu günah hepsinin...
Saçmalamayın.Kadıköye gitmemek için kırmızı almakmış.O an onu mu düşündü Ayhan ? Her insan sinirlenince böyle şeyler yapabilir.Eğer Kırmızı görmeye çalışsaydı direk adamın birine kayar 2. sarıdan atılırdı.Böyle saçma mantık olmaz..
Saçma ha... Pes vallahi ya. Şurda 10 gündür olan bitenler ayan beyan ortada hala daha saçmalıktan bahsediyorsun bravo sana da tebrikler.
Ayrıca Fener maçı olsun olmasın, bilerek bilmeyerek o hareketi sinirlenip yapan adam benim gözümde haindir bu durumdan bağımsız olarak. Her insan sinirlenince yaparmış, bunları diye diye bu adamları tepemize çıkardınız. Ne demek kardeşim ilk anda tepki olarak bir hareket yaparsın anlarım ama adamı takip edip yetmeyip 2 - 3 kere daha tekmelersen ben bunda artniyet ararım. Bence artık herkes aramalı. Hesap sormaya sormaya bu hale geldik...
Saçma ha... Pes vallahi ya. Şurda 10 gündür olan bitenler ayan beyan ortada hala daha saçmalıktan bahsediyorsun bravo sana da tebrikler.
Ayrıca Fener maçı olsun olmasın, bilerek bilmeyerek o hareketi sinirlenip yapan adam benim gözümde haindir bu durumdan bağımsız olarak. Her insan sinirlenince yaparmış, bunları diye diye bu adamları tepemize çıkardınız. Ne demek kardeşim ilk anda tepki olarak bir hareket yaparsın anlarım ama adamı takip edip yetmeyip 2 - 3 kere daha tekmelersen ben bunda artniyet ararım. Bence artık herkes aramalı. Hesap sormaya sormaya bu hale geldik...
Ayhan konusunu bencede karışık.Sahada en çok mücadele verenlerden biri ama Kaprty maçından sonra dışarıda kimse var mı diye espri yapan, o kırmızı kartı görmek için uğraşan adam da Ayhan.Sanırım kafası karışık onun bu durumlardan. Bilmiyorum ya da bazılarına dalmak istiyor harbiden![]()
Allah belanızı versin HAİNLERRRRRRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!