Protesto: Hainler

Cevap: Protesto: Hainler

Kim ne derse desin Rijkaard 1.5 yıla yakın bir sürede takımı ileri götürmeyi bırak enkaza çevirdi.

H.Balta,Elano,Aykut,Pino,Servet, Balta,M.Topal bu oyuncuların hiçbiri Rijkaard la iken bir adım ileri gidemediler hepsi performans olarak dibe vurdu.Onlara kazma,futbol zekası olmayan adamlar diyeceğine keşke onları kazanmaya çalışsaydı.

Bi lucescu nun Super cup ı aldığı seneyi ve Ş.Liginde Çeyrek final oynadığımız

senenin topçuları Rijkaard da olsa heralde kendisi tazminat verip GS ı bırakırdı.

+1905

Yok ben söylemiym neyse zaten cezam yeni bitti.Sizin gibi cahil insanlarla cevap vererek bir daha banlanmak istemiyorum.

Abi bir çıkın topicden ya . Allah Allah burası destekleyenler gelip heryere burnunuzu sokmasanız olmuyor mu ? Gidin başka yerde savunun burası bizim gibi düşününenleri yeri ne işiniz var burada .

Arkadaşlar Hain diyorsunuz da kim bu hainler.Elano mu Servet mi Hakan mı Misimovic mi Cana mı kim bunlar ? Eğer cidden bir hainlik varsa Rijkaard,Hagi,Yönetim kör yada salak değiller ya kadro dışı bırakırlar futbolcuları.Rijkaard Serveti bile kadro dışı bırakmadı.Bu işte bir yanlışlık var !!

Arkadaşlar Hain diyorsunuz da kim bu hainler.Elano mu Servet mi Hakan mı Misimovic mi Cana mı kim bunlar ? Eğer cidden bir hainlik varsa Rijkaard,Hagi,Yönetim kör yada salak değiller ya kadro dışı bırakırlar futbolcuları.Rijkaard Serveti bile kadro dışı bırakmadı.Bu işte bir yanlışlık var !!

Onun da cevabı Yücedağ'ın açıklamarında var.

Ben Hagiye güveniyorum.Hain futbolcuları ayıklayacaktır bence.Sonuna kadar güvenim tam Hagiye

Abi bir çıkın topicden ya . Allah Allah burası destekleyenler gelip heryere burnunuzu sokmasanız olmuyor mu ? Gidin başka yerde savunun burası bizim gibi düşününenleri yeri ne işiniz var burada .

Ne oldu niye banlayamıyorsun gene.

Size ne birader forum kurallarında öyle bir ibare yok hainler topuğu sadece ''provakatörler içindir'' gibisinden bir şey.

Ne oldu niye banlayamıyorsun gene.

Size ne birader forum kurallarında öyle bir ibare yok hainler topuğu sadece ''provakatörler içindir'' gibisinden bir şey.

Ne kadar kötü niyetli bir provokatördür bu herif. Gsözlükte'De böyle.Amacı ben haklı çıkayım Galatasaray başarısı önemli değil. Amacı srıf tahrik.

sadece futbolcular değil hain. Yönetim başta Adnan Sezgin olmak üzere Adnan Polat tabiki. Bunun çok sebebi var ama 1-2 tanesini söylemek gerekirse. Taraftarın sevgilisi, bu kulübe son 3 yılda akla gelmeyecek dünyaca ünlü transferleri kazandıran(kadronun başarısız olması onun suçu değil) Haldun Üstünelin dışlannması ve Galatasaryın menfaatlerine ters düşecek şekilde harcanması. Galatasaraya üstün hizmetlerde bulunmuş eski futbolcuların neredeyse tamamıyla sorunlarının olması ve bu nedenle ne taraftarla nede kulüble bütünleşmenin sağlanamaması. Ayrıca barosun yerine alternatif alınmaması, Keitanın satılması v.s. gibi neredeyse futbol takıma adına olumsuz ne kadar iş varsa yapmış bir yönetim var. Sadece Aslantepe stadı yüzünden almış oldukları krediyi yemekle meşguller. Bu yüzden Adnan Sezin ve Adnan Polatta hainler...

HAİN'in önde gideni olduklarını kanıtladılar bugün. UNUTULMASIN!

Fenerbahce beraberligi bu olayi unutturamaz. Kiyim baslayabilir sayin Helvaci

Mehmet Helvacı kanıtı bulmuştur heralde bu maç.

Bütün oyunculara ceza verilmesi lazım bence bu mücadele sonucunda.

Bazı oyuncular ile de yollar ayrılmalı artık.

Servet'in bu maçta bir geri pası vardı. Asist gibi...:)

balta hain degil

bildigin beceriksiz tank gibi adam

geri aliyorum

Hagi'nin 2 günde takıma silbaştan futbol öğretemeyeceğine göre hali durum başlıktaki gibi.

Geri
Üst Alt