Protesto: Hainler

Cevap: Protesto: Hainler

Yücedağın lafıyla hemen hain ilan ettiniz insanları takım defansif oynadı bloklar arası bağlantıyı koparmadı bu oyuncular iyi göründü Bilica sivastaki gibi niye oynayamıyor yarın yine Servet açık alanda yakalansın yine araya toplar attılsın yine o golleri yeriz.Biride çıkıp Hoca Liverpool la anlaştı parasını alıp kaçmak istiyordu Emenikenin olduğu takıma milli takımı bahene edip Serveti kesti takım kaybetsin bende gidiyim diye düşündü derse inanacakmısınız.

Yücedağın lafıyla hemen hain ilan ettiniz insanları takım defansif oynadı bloklar arası bağlantıyı koparmadı bu oyuncular iyi göründü Bilica sivastaki gibi niye oynayamıyor yarın yine Servet açık alanda yakalansın yine araya toplar attılsın yine o golleri yeriz.Biride çıkıp Hoca Liverpool la anlaştı parasını alıp kaçmak istiyordu Emenikenin olduğu takıma milli takımı bahene edip Serveti kesti takım kaybetsin bende gidiyim diye düşündü derse inanacakmısınız.

Avatar ve yorum uyumu.İbret aldım.

Yücedağın lafıyla hemen hain ilan ettiniz.. Biride çıkıp Hoca Liverpool la anlaştı parasını alıp kaçmak istiyordu Emenikenin olduğu takıma milli takımı bahene edip Serveti kesti takım kaybetsin bende gidiyim diye düşündü derse inanacakmısınız.

Filmi de var bunun. İbretlik paylaşım. Artı rep.

Senin avatarına bakılırsada giden ağan gelen paşam şu avatar üzerinden yorum yapma basitliğini bırakın artık fikir beyan edin

Yazdığına önce düşünerek tahlil et öyle yaz.Liverpool'la anlaştı diye bıraktı zaten takımı yuh ki ne yuh.Ulan Liverpool'un başında menajer yok mu? Ortaya bir şey atıyorsun dayanağın olsun.

Yücedağı seyredin tam bir şarlatan frank efendinin tetikçisi,anlayın artık .

Ankaragücü maçını açın yüzlerce defa daha izleyin. Kimse bana önünden geçen toplara yanından geçen adamlara müdahele etmemenin nedenini açıklayamaz. Bunun tek bir tabiri var, bilerek ve isteyerek o hataları yapmışlardır. Bir Neill olsa kimse o hareketleri yapamazdı çünkü defansın kaptanı Neill.

Ayrıca Damned United filmine bakarsanız. Brian Clough'un başına geçtiği Leeds United zamanın 1 numaralı takımıyken oyuncuların hocayı istememesi yüzünden gelene geçene yenilmişlerdir. Olay yaşanmış bir hikayedir. Sonunda malum sonuç olmuş hoca gönderilmiştir.

Bu olaylar oluyor işte kimse senaryo, hikaye falan demesin Ankaragücü maçı sabotajın göstere göstere yapılanıdır.

Aramızdaki hainler yırtmış sayılmazlar. Ben Rijkaard hayranı değilim. Ama Galatasaray'da bu tip şeyler hoş karşılanmaz ve bize yakışmaz. Bu kime karşı olursa olsun. Bu isimlere ceza-yaptırım gelmeli. Hatat gönderilmemeliler. Bugün Rijkaard'a yarın Hagi'ye sonra diğer isimlere.

Aramızdaki hainler yırtmış sayılmazlar. Ben Rijkaard hayranı değilim. Ama Galatasaray'da bu tip şeyler hoş karşılanmaz ve bize yakışmaz. Bu kime karşı olursa olsun. Bu isimlere ceza-yaptırım gelmeli. Hatat gönderilmemeliler. Bugün Rijkaard'a yarın Hagi'ye sonra diğer isimlere.

Öncelikle sana teşekkür ederim.Rijkaard'ı yeri geldi en sert şekilde eleştirdin ama buradaki yorumun gerçeği gördüğünü gösteriyor.Bazıları anlamadı. Bu olay Galatasaray'a yapıldı Rijkaard'a değil.

Bu maci kaybetseydik bu baslikta daha sert ifadeler yer alirdi. Güzel oyun sergiledik diye yapilanlari unutmayin. Yapilan Galatasaray kulübünedir. Frank Rijkaard´a da degildir aslinda. Ayrica bizim oyuncularimiz isteseydi Rijkaard döneminde de en azindan bu arzu ve istekle oynayabilirlerdi. En azindan bunu yaparlardi. Ama yapmadilar. Biz bundan bahsettik.

Yazdığına önce düşünerek tahlil et öyle yaz.Liverpool'la anlaştı diye bıraktı zaten takımı yuh ki ne yuh.Ulan Liverpool'un başında menajer yok mu? Ortaya bir şey atıyorsun dayanağın olsun.
Yahu dostum biride çıkıp böyle diyebilir bunada inanmak mı lazım anlamına gelen bir yorumu niye başka taraflara çekiyorsun biraz sabit fikirle bakmayın sanki biz başka takımın taraftarı aşağlık adamlar muamelesi yapmayın.

Yahu dostum biride çıkıp böyle diyebilir bunada inanmak mı lazım anlamına gelen bir yorumu niye başka taraflara çekiyorsun biraz sabit fikirle bakmayın sanki biz başka takımın taraftarı aşağlık adamlar muamelesi yapmayın.

Arkadaş ben cahil adama laf anlatmakla başta hata ediyorum neyse.Hem diyorsun liverpoolla anlaştı ondan tazminat için sattı takımı adama.Ben de sana diyorum e be ulan Liverpool'un başında şu anda bir menajer yok mu? Ortaya bir iddia atıyorsun mantıklı atacaksın.Boş masallarl konuşmayacaksın.

Öncelikle sana teşekkür ederim.Rijkaard'ı yeri geldi en sert şekilde eleştirdin ama buradaki yorumun gerçeği gördüğünü gösteriyor.Bazıları anlamadı. Bu olay Galatasaray'a yapıldı Rijkaard'a değil.

Peşin peşin söyleyeyim, Hagi'yi de eleştiririm. Bugünde eleştirdim hatta. Misi çıkmamalıydı diye. Tamam fener gazla geliyordu ama bir Ayhan-barış ya da Elano-Serkan önce olabilirdi. Bu adam çıktı dikkat ediniz buraya, bu adam çıktı atak-pas yapamadık bir süre. Emre girdi nispeten yapmaya başladık. Bu bir hatadır. Bunu Hagi'de görmüştür. O şuan tam anlamıyla tanımıyor Barış'ı ve Serkan'ı vs...

Kısacası, ben Rijkaard'ı sevmedim derken karakter-kişilik değil. Felsefesinin "bize uygun olmadığını belirttim" buranında altını çiziyorum. Bize, Türk futboluna uygun değil takım oyunu birlikte hareket etmek. Heleki bunu yaşı 28 ve üstü isimlere yaptıramazsın. Onlar dünyayı ben yarattım havasındalar, kısacası düşük eğitimli futbolcu duruşu bu. Fenerde Bjk'da da Bursa'dada Trabzonda'da bu böyle. bize has değil.

Rijkaard efendi ve güzel bir insan ama bize göre değil = yönetim + futbolcu sorunsalı. Hagi-Terim-Ş.Güneş-Denizli lazım bize. Maça göre oyun yapmak ve gazla oynatmak gerek. Dövmek-sövmek ve ağırlığını koymak demek. O sebeb ile, aramızda hainler olduğu gerçeği gün gibi aşikar bu isimler temizlenmeli, namus temizlenmeli. Burası bir liman onlar burda geçici biz ve renkler kalıcıdır.

İyide Elano ailevi sorunları ve Dünya kupasından geçirdiği sakatlıklar yüzünden sezona kötü başladı.

Öyle diyorsun da Mustafa Yücedağ az önce Kanaltürk de direk Elanoya Hain iması yaptı.Şimdi o adamın dediklerini dinleyelim mi ? Yoksa ?? Adam gibi birileri çıksın açıklama yapsın.Bu işin arkasında başka işler var.

Ben üzüntümden geçen haftaki A.gücü maçını izlemedim. Bugün bu açılan topici gördüm.Merak ettim A.gücü maçının gollerini netten buldum.Üzülerek söylüyorum galiba M. Yücedağ haklı.:akansular:

Arkadaş ben cahil adama laf anlatmakla başta hata ediyorum neyse.Hem diyorsun liverpoolla anlaştı ondan tazminat için sattı takımı adama.Ben de sana diyorum e be ulan Liverpool'un başında şu anda bir menajer yok mu? Ortaya bir iddia atıyorsun mantıklı atacaksın.Boş masallarl konuşmayacaksın.
Cahil kim bilmiyorum ama saygısız değilim onu biliyorum sandan de beklemiyorum anlayamadığın için bir daha oku ( Biride çıkıp Hoca Liverpool la anlaştı parasını alıp kaçmak istiyordu Emenikenin olduğu takıma milli takımı bahene edip Serveti kesti takım kaybetsin bende gidiyim diye düşündü derse inanacakmısınız.)

Geri
Üst Alt