Protesto: Hainler

Cevap: Protesto: Hainler

Kendi oyuncusunu hain ilan edecek kadar ... Rijkaard hastalığıdır gidiyor. Bu ne Rijkaard sevgisi arkadaş ya anlamadım gitti. Şimdi bir şey diyeceğim ama terbiyem ve kurallar müsade etmiyor.

Emre kardeşim, olaylara çok iyimser bakıyorsun. Gerçekleri görmek lazım. Bir teknik direktör, oynatmak istemezse oynatmaz. Geçen sene de, bu sene de, yerine oynattığı her adam hata yapınca paşa paşa servete dönmek zorunda kaldı. Tabi ki kalacak, servet şuan türkiyenin yerli olarak en iyi stoperidir. tartışma götürmez, top kullanıp kullanamaması onun teknik özelliklerinin yetersiz oluşundandır, zaten her ikisini iyi yapınca pique oluyorsunuz.

Sen bu oyuncuyu kazanmak yerine, hep kafasını karıştırıyorsan, yedek bırakmakla tehdit ediyorsan, o adam da rahat oynayamaz. Aynı örnek elano için de geçerli. Elano rijkaardın isteğiyle alındı. Ama 1.5 senedir adam toplasan 2-3 maç iyi oynadı. Demekki burda bi sorun var. Marsilyada kaptanlık yapmış bi adam mustafa sarpın yedeği bırakılıyorsa burda sorunun kimde olduğu bellidir. Rijkaard istediği oyuncular alınmadı diye kapris yapmak, oynatmamak gibi bir lükse sahip değil. Elindeki imkanlarla en iyisini yapmak zorundasın. Bu takım florqinlerle perezlerle victoria ve petreyle nou campta anfield roadda kök söktürdü. Ama elanolu, kewellı, ardalı, baroslu takım karpaty gibi 3. sınıf bi takımı eleyemedi. Eminim balta orda hainlik yapmıştır..Sırf rijkaardı göndertmek için avrupadan elenmeyi göze almıştır !! Yoksa hiç adam arkaya kaçarmı kardeşim..ııh olmaz galatasaray futbolcusu hata yapamaz..

Uğur kardeşim temel konularda ayrılıyor olabiliriz ama lütfen sonunda söylediğin gibi Hakan Balta örneğini vererek garanti satmıştır adamı kaçırmıştır gibi şeyler söyleme. Sende benim o maçta öyle birşey düşünmeyeceğimi bilerek yazıyorsun bence. Bir anlık düşünce yanlışlığı sonucu o golü yedirdi bize. Topu kalecinin tutacağı şekilde atmak istedi olmadı. Hata insana mahsus herzaman da yapılabilir. Ben bağnaz bir insan değilim emin ol aradaki küçük farkları anlayabiliyorum :).

Ben herkesin Rijkaard ile ilgili hertürlü eleştirine saygı duyarım. Ama kapris konularına da katılmıyorum. Kapris yapacak adam gelen transferlere direk ilk 11'de kucak açmaz benim de görüşüm bu. Cana olayı ise yabancı sınırlamasına takılmadan ve sezon başı sakatlığından ötürü oluşan bir durumdu. Adam şimdi bile 70'ten sonrasını göremiyor. Elano'yu da gerçekten merak ediyorum bu performansını umarım sezonun geneline yayar.

konu kapatılmalı.rijkaard korunduğu kadar Galatasaray futbolcusu korunmuyor şuan forumda.

konu kapatılmalı.rijkaard korunduğu kadar Galatasaray futbolcusu korunmuyor şuan forumda.

Bencede hainlikle suçladıkları Servet bu takım için tekmeye kafa uzatmaktan hiç bir zaman çekinmemiştir. Rijkaard ne yapmışta bu kadar savunuluyor anlamakta zorlanıyorum. Tuttuğumuz canımız kanımız herşeyimiz olan GALATASARAYIMIZI ve futbolcuları aşağılamak Rijkaard ve taraftarlarının çok hoşuna gidiyor belli.

Bu kokuşmuş ortamda harcanan teknik direktörleri söylediğimiz zaman bazıları apışıp kalıyor, burada bazı gerçekleri söyleyince biz Rijkaard taraftarı oluyoruz.Aynısını Hagi'ye yapmaya çalıştıklarında burada gene Hagi taraftarı olurum sorun değil.

Bencede hainlikle suçladıkları Servet bu takım için tekmeye kafa uzatmaktan hiç bir zaman çekinmemiştir. Rijkaard ne yapmışta bu kadar savunuluyor anlamakta zorlanıyorum. Tuttuğumuz canımız kanımız herşeyimiz olan GALATASARAYIMIZI ve futbolcuları aşağılamak Rijkaard ve taraftarlarının çok hoşuna gidiyor belli.

Adı Servet Çetin değil de Nitec Tevres olsaydı bugün baştacıydı. Kimsenin işine gelmiyor bunu söylemek çünkü tükürdüklerini yalamak istemiyorlar. Birde bunu ispatlamak için yalandan bir argüman yarattılar...HAİNMİŞ...Sanki ankaragücü maçının tüm sorunlusu servetmiş gibi üzerine gidildi. Haysiyetsiz insanların açıklamalarına inanılıp hain ilan edildi. Zaten ya kaleci suçludur ya servet. Diğerleri hep servetin açıklarını kapatmakla uğraşır (göz nasıl görmek isterse) Servetin bu kulüp için yaptıklarını son 10 senede hiçbir yabancı yapmadı,yapamazda. Siz lincoln sevin.

Usta senin kafan mı iyi? Ben diyorum ki adam hocaya kızıyor tam performans oynamıyor sahada savaşmıyor ama parayı takır takır alıyor olan benim Galatasaray'ıma oluyor. Bu da hala Galatasaray'ı aşağılıyorlar Rijkaard'ı yükseltiyorlar diyor.

Güzel kardeşim sen istersen sabahlardan akşamlara kadar yaz benim ne dediğim de tavrımda düşüncem de ortada. Herşeyi Galatasaray için söylüyorum.

Ya acaba düşünüyorum tek enayi ben miyim diye. Fikir beyan ederken aman kimsenin takımına sevgisini aşağılamıyım, kimsenin Galatasaraylılığını sorgulamıyım bana düşmez dedikçe millet daha bir baskın çıkmaya çalışıyor.

rijkaardın başarısızlığını ankaragücünün sonucuna bağlamamalısınız. 1,5 sezon durdu frank takımın başında.servet veya başkası geçen sezonda hata yaptı.o zaman elanoda hain.dün ilkkez bu kadar iyi performans verdi.takım kaptanı Ayhanda hain.pinoda hain ilkkez bu kadar arzulu istekliydi. hoca değişimi herzaman takım içinde pozitif etki yaratmıştır.yeni hoca yeni taktik anlayış.tabiki herkes çok çok daha arzulu istekli olacaktı.geçen senedemi takımı satıyordu futbolcular.3.olduk o kadromuzla. gerçekten bir adamı yüceltmek için futbolcu takım sattı gibi çirkin ahlaksız ithamlarda bulunuluyor hala.

Tercümandan futbolcu aramasını isteyen bir teknik direktörün takımla ilgisi alakası ne kadar vardır çok merak ediyorum. Tercüman futbolcu bulacak Rijkaard efendi de tercümanın bulduğu oyuncuyu alıp oynatacak. Rijkaard takımıda tercümana mı kurdurtuyordu acaba çok merak ettim. Ben beklerim şahsen. Mustafa Yücedağın takıma ve Rijkaarda bu kadar hakim olduğunu görünce bunları düşünmek anormal sayılmamalı bence. Adam ne diyor ben bulduğum oyuncuları yönetime verdim ama almadılar. Senin bulduğun oyuncuyu tabiki almazlar arkadaşım. Bu takımın bir teknik ekibi var oyuncuyu onlar arayıp bulsalar tamamda sen arayıp bulunca insanın aklına bir sürü şey geliyor.

Neyse, oldu gecti arkadaslar. Bundan sonraki arzum su ki, Insallah "Gordunuz mu, Hagi ne yapti?" diyen kardeslerimiz yarin bizlerle birlikte Hagi'nin arkasinda olur... Sevgiyle.

ayrıca hagi yarın başarısız olursa yanlış taktik düzen kurduğu maçlar olursa eleştirilir.burda konu rijkaardın Galatasaraydaki apaçık başarısızlığıdır.başarısız oldu ve gitti.yok futbolcu satmış hainlermiş falan bunları geçiniz.yönetiminde hataları olabilir ama,daha önce ne yönetimler gördük:) ama özellikle geçen sezonki gibi bir kadro görmedik:) ya neyse son olarak kapatılmalı bu konu.futbolcularımıza hain takım satan gibi çirkin ahlaksızca terbiyesizce ithamlar olmamalı.şahsen rahatsız oluyorum bir Galatasaray lı olarak.bir adamı yücelticem derken kimse Galatasaray futbolcularına takım sattı diyemez.

Morale göre fikir degistiriyorsunuz. Fenerbahce macinda kaybetseydik sinirden burda saydirmaya devam edecektiniz. Biz de diyoruz ki, Rijkaard zamaninda en azindan dünkü mactaki gibi savassaydiniz. En azindan bunu yapabilirdiniz dimi? Ama yapmadilar. Bu takim eger sadece 2 günde %100 degisiyorsa, burda bir sorun var demektir. Rijkaard´i seversin sevmezsin, seni motive eder etmez. Galatasaray´li futbolcu ( en azindan yerliler ) bazi durumlarda olaya müdahale eder saha icerisinde. Aslanlar gibi savasir ve Galatasaray´a gereken puanlari kazandirir. Bu kaybedilen puanlarin hesabini sadece Rijkaard´a mi soracaksiniz? Dün cok az pas hatasi yapan Galatasaray, Rijkaard döneminde 3 pas üst üste yapamiyordu. Bu nasil bir celiski? Rijkaard da böyle bir oyun oynatmak istiyordu bize. Hepimiz biliyoruz

yahu istatistikle geliyorum cevap versinler

agucu maci

biz 100 km kosmusuz agucu 115km

1.5 kisi eksik oynamak demek bu

fener macinin kosu rakamlari kimde var?

hayır kardeşim neyi ispat edeceksin velevki daha çok koşmuşlar?

niye kapanıyo hayırdır siz mi karar vereceksiniz,adam bişey soruyo.

Tek maclik mücadele son 2 senemizi geri getirmiyor maalesef. Keske getirse. Benim icin deger tasiyan sadece üstünüzdeki forma, o üstünüzde oldugu sürece icimde yasicam nefretimi. Ama elbet bir gün cikaracaksiniz, bir gün bu formayi kirletmeyi birakacaksiniz.

yazıklar olsun her takımın başında görmek istediği koskoca RİJKAARDI yediler fb maçın 5 farklı kazansalarda başta servet olmak üzere diğer bir kaç futbolcuya olan kinim hiç bitmeyecek. servet dünyanın en iyi stoperide olsa böyle bir insanın bizim takımımızda yeri yok olmamalı. bugün rijkaardı yiyen yarın hagi yi işine gelmeyince çok rahat yer. olan takımımıza oluyor. servetin gittiği gün şampiyon olmuş gibi sevineceğim. servetin oynadığı her maçta sampiyonda olsak şampiyonlar liginide kazansak içimde bir burukluk olacak. bizim takımda böyle satılık oyuncular olmaması gerekiyor ama duyan yok birşeyler yapan yok.

Geri
Üst Alt