Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.101
- 5.834
- 1.513
Bilindiği üzere futbol tarihinde görülmemiş bir haksızlık ve adaletsizlik ile göz göre göre açık ve net bir biçimde her hafta hakemler ve TFF kurulları tarafından eziliyoruz. Tamam futbol olarak da iyi değiliz Fatih Terim ve yapılan transferlerden de çok memnun değiliz ancak böyle bir art niyetli durum karşısında çok iyi futbol oynasak da karşılığını alamayız. Nitekim geçen sene şampiyonluğumuzu nasıl çaldıklarını gördük bu sene ise hiç mücadele etmemize bile izin vermediler. TFF nin arkasında olan siyasi yapılanma dolayısı ile de yapılacak pek bir şey yok gibi görülüyor. Başkana da kızıyoruz ama bu yapılanma ve umursamazlık, utanmazlık Türkiyenin her kurumuna yapışmış vaziyettedir. Ana muhalefet lideri bile devlet kurumlarının kapısından içeri alınmamaktadır örneğin. Ancak Galatasarayın hakkını savunmak durumundayız.
Ben önümüzdeki ilk lig maçında maç başlar başlamaz futbolcuların maçı bırakması ve hakemin etrafında bir çember oluşturarak, hakemi 1 dk boyunca alkışlamasını, bu sırada adalet istiyoruz tff istifa pankartlarının açılmasını öneriyorum. Maçı 1-2 dk geciktirelim protesto edelim karşılığı ne ise tüm futbolcularımız kart görsün o sırada gol yiyelim artık hiç önemi yok zaten hakemlerin bir şekilde maça etki edeceğini biliyoruz.Böylelikle tetikçi hakemler ve TFF tüm dünyada gündem olacak bir rezalet yaşayacaktır.
Ben önümüzdeki ilk lig maçında maç başlar başlamaz futbolcuların maçı bırakması ve hakemin etrafında bir çember oluşturarak, hakemi 1 dk boyunca alkışlamasını, bu sırada adalet istiyoruz tff istifa pankartlarının açılmasını öneriyorum. Maçı 1-2 dk geciktirelim protesto edelim karşılığı ne ise tüm futbolcularımız kart görsün o sırada gol yiyelim artık hiç önemi yok zaten hakemlerin bir şekilde maça etki edeceğini biliyoruz.Böylelikle tetikçi hakemler ve TFF tüm dünyada gündem olacak bir rezalet yaşayacaktır.