bir maci hak etmek icin öyle ahim sahim baski kurmaya gerek yok, bizim maclar genelde denk gecer sadece nuanslar esitligi bozuyor genelde, ama eger ben 3 pozisyonun 3'ünü de gol yapiyorsam ve bu pozisyonlar tesadüfen olusmus pozisyonlar degilse sende 5 pozisyona girip 1'ini veya hicbirini gol yapamiyorsan bu senin beceriksizligindendir, ama bu benim maci haksiz yere kazandigim anlamina gelmez. bu arada tekrar hatirlatayim, ben PS3'ü gecen sene ekim'de aldim, yani bende yeniyim. Eskiden Bilgisayar da oynardim o da klavye ile. Yani PS3'de controller'le yeni fifaciyim, bunu da belirtmek isterim.
bugünkü mac mesela ezerek yenme kategorisine giriyor, neden cünkü yok denecek kadar az pozisyona girdin ve oyunda zaten benim üstünlügümle gecti, yüzde 70-80 top bendeydi. Yani bu iki mac hak etmekten de öteydi, ama hak etmen icin dedigim gibi cok cok üstün olmana gerek yok, oyun olarak biraz üstünlük saglayip pozisyonlarini da degerlendirirsen, haketmis oluyorsun galibiyeti.
neyse salmancigim, eger oynamak istersen yarin devam ederiz, ama "yok, ben su an icin senle oynamak istemiyorum" dersen, ki az önce öyle bisey dedin, o zaman buna saygi duyarim ki böyle bisey beni tabi ki onurlandirir, o kadar mi korkuttu seni bugün benim oyunum

saka saka
dedigim gibi senle oynamak bir zevk, istersen oynariz, istemesen de canin sagolsun
ben simdi yatacagim
Iyi geceler GSCimbom her nerede yasaniyor ve yasatiliyorsan.
neyse yazdiklarimi iyice düsün,